Hangi alanda şöhretli olduğuna bağlı. Manken, başrol oyuncusu vb. Başka erkeklerle temas kuracağı ya da açık saçık giyinip herkese vücudunu sergileyeceği bir işi felansa istemem Ama şarkıcı, normal oyuncu, veya farklı alanda şöhretli biriyse olabilir
Şöhretli biriyle evlenmek, dışarıdan kolay görünse de zorlukları beraberinde getirebilir. Ancak düzgün, ahlaklı, adabını bilen biri olursa neden olmasın? Önemli olan şöhret değil, kişinin karakteridir. İlişkinin temelinde sevgi, saygı ve güven varsa, bu zorluklar birlikte aşılabilir. Hayat, birbirine destek olmayı bilen iki insanla güzelleşir.
İstediği kadar şöhretli olsun evde ayşe fatmadır. Ne sanıyorsuuz Tarkan evde ben tarkanım diyip taht tamı oturuyor. Onun söhreti işinde olur benim umrumda olmaz
Kendisi memur olunca cebi para gördü diye uçan kızlar tanıyorum. Senin 10 senelik maaşın benim ancak evimi alır dedim. Iste böyle kızları da görünce laf söylememekte elde değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Önemli olan evleneceğim kişiyle mutlu olmam.
Hangi alanda şöhretli olduğuna bağlı.
Manken, başrol oyuncusu vb. Başka erkeklerle temas kuracağı ya da açık saçık giyinip herkese vücudunu sergileyeceği bir işi felansa istemem
Ama şarkıcı, normal oyuncu, veya farklı alanda şöhretli biriyse olabilir
Şöhretli biriyle evlenmek, dışarıdan kolay görünse de zorlukları beraberinde getirebilir. Ancak düzgün, ahlaklı, adabını bilen biri olursa neden olmasın? Önemli olan şöhret değil, kişinin karakteridir. İlişkinin temelinde sevgi, saygı ve güven varsa, bu zorluklar birlikte aşılabilir. Hayat, birbirine destek olmayı bilen iki insanla güzelleşir.
İstediği kadar şöhretli olsun evde ayşe fatmadır.
Ne sanıyorsuuz Tarkan evde ben tarkanım diyip taht tamı oturuyor.
Onun söhreti işinde olur benim umrumda olmaz
Şöhretsiz birisiyle evlenirim, şöhretin peşinden koşmayan birisiyle, mütevazı yaşamayı seven birisiyle
Şöhret le parayla isim olmaz gerçi evlenmek istemiyorum ben ama kalbim kimi seviyorsa onunla ilişki yasarim
Tekrar şans olda, sanırım, kendi isteğime kalcak ama, ben eşim dışında biriyle gene evlenmezdim. şöhretli şöhretsiz
Onlarda insan sonuçta işin içinde sevgi varsa ve duygular gerçekse her şey mümkün olurdu neden olmasın.
Yok evlenmek istemezdim. Ben ona uyamam. Partiler davetler filan. Birde hepsi makyaj güzeli onlar.
Yok istemem şöhret bana fakir lazım benim gibi ben fakir seviyorum
Şöhret mutsuzluktur hiç bir şey göründüğü gibi değildir
Hayir seni baskilamaya calisir surekli yasanmaz oylesi ile
Zaten bende şöhretli biri olmak istiyorum, bu yüzden neden evlenmiyeyim ki?
Ben şöhretli biriyle evlenirdim de şöhretli biri benimle evlenir mi orası muamma :D
Hayır hem kıskanırım hem de çok fazla nefret edenim olur 😂
Nasip kısmet dengim kim ise aslında şöhrete merakım yok sadece kişilik yapısı
Ben kıskancım ya ben yapamam o ilişki eninde sonunda biter
Karşılıklı aşk ve güven varsa evlenirdim. Şöhretli olması belirleyici olmaz.
Hayır evlenmem. Çünkü özel bir durum kalmaz ortada.
Özellikle hanımlarımız şöhretli insanlarla evlenmeye pek bir hevesliler.
Hayır. Şana şöhrete yolum düşmez. Gerek yok
Kim olduğuna bakarım
Özel isimlerle dostluklarım var ünlü aslında sandığınız şekilde yaşamaz
ne kadar şöhretli
yaptığı içinde mi ünlü yoksa hobbidi hopbidi gibimi şöhretli
Sohretle parası yolunmasi için evlenilir yoksa evlenilmez hahaha
Seversem tabi ki evlenirim.
Para her kapıyı açar ama insanın kalbini açamaz bence
Kendisi memur olunca cebi para gördü diye uçan kızlar tanıyorum. Senin 10 senelik maaşın benim ancak evimi alır dedim. Iste böyle kızları da görünce laf söylememekte elde değil.
Şöhretli biriyle evlenir ancak uzun vadede ne kadar yaşanılır.
Ben de şöhretim zaten. İki şöhret gül gibi geçinir gideriz. :):
Keşke öyle biriyle evlenseydim en azından kıymetli olurdum şimdi herşeyi yaptığım halde ne kıymet bildiler nede değer
Başıma böyle mi alacağım ya
Kıskançlıktan ölürüm. İstemem.
olur, var mı boşta sddsg
En son tercihim bu olurdu
İstemem kıskanırım
Sakin bir hayat istiyorum
evlenirim fark etmez
Parası için evlenmem
En uzak kaçacağım kişi olur kendileri.
Çok zor bana uymazlar
birlikte mutluysak neden olmasın
Büyük konuşmayım ama zor