Yoksa hep şov mu hı
Yoksa hep şov mu hı
Evet, romantik beyler var. Her insan farklıdır ve romantik davranışlar sergileyebilir veya sergilemeyebilir. Ancak, romantik davranışlar sergilemeyi isteyen ve bunun önemli olduğunu düşünen birçok erkek bulunabilir.
adam romantizmin dibine vurmuş resmen adamlık örneği yapmış helal olsun yıllarca düşünsem aklımın ucuna gelmez
kendimden utandım ve bu asla şov olamaz
Cevap
30Cevap
Cicekciyi niye zengin edeyim ki şımartmaya gerek yok evlenince sonra sen böyle değildin oluyor çiçeğin ta kendisi kendi oluyor zaten.
Romantik anlayışı bir cicekcekle sınırlı ise ne diyim bu kadınlar aldatılmayı hak ediyor demektir değerini bilenin değerini bilin seni incitmiyorsa ola ki tartıştın özür dilemesini biliyorsa ve en önemlisi seni aç bırakmıyor ise şükredin kızlar fazla beklentiye girmeyin.
Ben sadece alıp vermesine de razıyım 😄
Var elbette
Bana getirdiği bir kilo fıstıklı baklavanın sekerlenmeye yüz tuttuğunu farzedip tekrar baklava getirsin bana ya.. nerde var mıdır böylesi mangal yürekli bir adam.. çok pahalı baklava ya
.
Her çiçek dalından koprıldığında aslında teşrisi konulmuş, ölmeye yüz tutmuştur. Ama yine de romantik tabi. Ekonomikliği tartışılır.
Ahahha ne bu köşe başındaki çiçekçi reklamı mı ben onu kokladığımda çiçek kokusunu alırım zaten çiçekçiyle çiçekle işim yok
Çıta çok yükselmiş yaaa😂😂😂😂 Nerden biliyo belki kız tüm çiçekleri zayi etmemek için kış çayı demledi😂😂😂
Erkekler avcıdır avcıdan da romantiklik beklemeyin en fazla mızrağın ucuna gül takıp avlar sizi😂😂
Köle olmuşlar romantizm diye millete yedirmeye çalışıyorlar.
Bizede bacak resmi atmadık diye ayrılanlar denk gelir a/k
Hahaha ikiz kardeşim be helal be 🤣
Hayır bu romantiklik değil kadını mutlu edecek diye çiçeği öldürmeye kimsenin hakkı yok
Erkeklerin fitratinda o kadar romantiklik yoktur, taktikte olabilir 😀
Aşırı tomantik erkek sevmiyorum sıkıcı oluyorlar
Bir demet çiçek ne kadar haberiniz var mi sizin? Gereksiz şov bu hemde aşırı gereksiz
Daha siz romantiklik görmemişsiniz bu nedirki sıradan bişey
@PiLLy_BheBek benim romantlik seviyeme ne diyorsun? . d
Sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum 🙄
Kediliğin tutmuş senin
hiçte romantik değil bu 🙄 solmadan alsın çiçek belki kız soldurmayacak mesela
O kadar ince ruhlu olsa koparılmış çiçek almaya kıyamaz saksıda çiçek alır
Kesin hayal filan görmüştür o kadar romantik bir erkeğin yaşıyor olması im kan sız
Ben anlamadım of hiç romantik değilim allah kahretsin
En İyi Cevap