Sonra da kızlar çok trip atıyor derler🤦♀️
1 ay
Bu erkekler niye sinirle yazdığımız şeyleri hep trip olarak algılıyor?

Sevgili arkadaşım aslında erkekler biraz size karşı ön yargılı çünkü her an bize sapik damgası vuracağınızı düşündüğü için savunma olarak böyle bir durum ortaya koyuyor
Baska bir versiyonu da regl doneminde misin, gerginsin durumu var. Ben bunlarla ugrasmiyorum. En sinir oldugum seydir sinirlendigim bir seyi ifade ettigimde trip atiyorsun ya da regl misin tarzi seyler. Karsidan bunu duydugum an engelliyorum. Bu yuzden 2 iliskimi bitirmisligim var. Sorunu cozmek beni anlamak yerine suçu trip ya da regl diyerek bana atmaya calisandan bir cacik olmaz zaten.
Sinirliysem karsi taraftan bunun cozumunu beklerim. Trip atiyorsun, reglsin galiba demek yerine biraz sinirlenmissin, sorunu nasil cozebiliriz tarzi bir yaklasim zaten iletisimi kuvvenlendirir ve sorunu da cozer zaten.
Ama surekli kadinin gerginligini ve sinirini regle, tribe baglayanin bir seyleri cozmeye gonlu yoktur. Suclu, kadini sinirlendiren zaten bizzat kendisidir ama sucunu trip, regl diyerek yine kadina atmaya calisirlar. Bunlar benim enerjimi yiyor. O yuzden hic ugrasmam bile. Benim her olumsuz tavrimi trip ve regl olarak algilayan erkekten de kimse kusura bakmasin bir b*k olmaz. Insanin kadin erkek farketmeksizin istedigi sey anlasilmaktir. Anlaşilmayi tercih etmek yerine boyle tavirlara girmek, kadini bastirmaya çalışmak zaten iliskinin dinamigini bozuyor, iletisimi kopariyor.
Çok güzel aciklamişsiniz. Bir kere ağza yapışmış sürekli tripe ve dediğiniz gibi regl gününe bağlamak. Düşünceleriniz için teşekkür ederim 🌝🌺🙂
Cevap
20Cevap
Yazma ara sende.
Düzgün iletişim kuramıyorsunuz hiç biriniz. Kimse sizin saçma sapan tavırlarınızı çekmek zorunda değil. Basit.
Pekı kadınlar , erkeklere bırsey sordugunda erkekler cevap vermeyınce bunu trıp olarak algılıyor benden bunu merak edıyorum.
Yok biz aynayız. Siz ne gönderirseniz biz onu yansıtırız.
Genelde öyle anladıkları için. siz de yazmayın
Ses atın sinir olduğunuz belli olsun yazı ca trip sanıyoruz
Erkeğin trip atması çok tuhaf gelir bana öyle erkekden bi cacık olmaz 😅
Hahh aynen öyle gerçekten. Erkek sınırlı önce sinirlendi oluyor kadın sinirlenince triplendi oluyor bu mantığı cozemedm ben de
O anki söylediğin cümle belki gerilmiş olabilir. Psikolojisini bilmiyoruz. Kadınlar daha fena o konuda. En mutlu anında hemen bir şey bahane edip mahvederler. 😅
Maymun artık gözünü açtı. Değişin, kendiniz ve mantıklı olun. Erkeklerin öncedendi nazla triple uğraşması şimdi ise kapı orada diyoruz.
İşlerine öyle geliyor.
Ya şu trip ne saçma şey açık açık herkes ne yapacağını söylese ne olur sanki hep bir imâ.
Trip değilse sizler sinir hastası oluyorsunuz o zaman
Kapasite o kadar hayatım😄
Sakin ol hormanlarina yazık 😂😂😂
Erkekleri anlamak zor
E sinirlenme o zaman be yaa😂😂
Trip yapıyorsunuz ondan
İşlerine öyle geliyor
Sinirle yazılmış şey triptir çünkü :D
En İyi Cevap