Şöyle ki bir erkeğin 20 yaşından 30 yaşına kadar her ay 20 bin TL geliri olmalı ki hem eğitim hem vucut spor bakım gibi konularda kendini geliştirerek ilerlemesine bu da kadınlara çekici hale gelebilir olma durumuna yol açması gereken para birimi 20 bin TL.
Güncellemeler
+1 yıl
Tr
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yani asgari olmuş 8.500 yeni mezun mühendis 17-20 arasında başlıyor bence bu maliyet 29.000 olarak değişmeli
Bilmiyorum bizim orada mühendis var 12 bin falan alıyo adam 40 yaşında 😂
Metu mezunu bile belki 17 20 başlamıyordur abla sen hangi metaverse desin
açıkçası oranlara google üzerinden bak istersen :D
@KRESTRUZBS doğru 😂
@KRESTRUZBS google üzerinden bakar mısın nolur
Sen ne iş yapıyon abla
@KRESTRUZBS mühendisim :D
Ne mühendisisin
@KRESTRUZBS bilgisayar
Anladım abla 17 20 az demişsin yeni bilgisayar mühendisi başlangıç 25 30
@KRESTRUZBS yok ya benim yanıma junior geldi 19 verdik diye biliyorum
Sende 30 alıyon dur kesin
@KRESTRUZBS bakalım Şubat başında zamla birlikte 38-43 bişi olcak
Anladım abla ben seni iyi geceler dilerim
@KRESTRUZBS teşekkür ederim :)
38 43 anca senin ayakkabı numaran olur abla bu arada xD
@KRESTRUZBS açıkçası kendimi ispatlama ihtiyacı gütmüyorum :) sadece memur kademe maaşlarına bakarsan bile 10 yıl tecrübeye nasıl bir para verildiğine, özel kurumlardan tahmin edebilirsin. ama tabii ki inanmamak ya da inanmak senin tekelinde :)
A1 Türkçeyle zor olmuyor mu xD
@KRESTRUZBS imla hatasını gözetmeden yazıyorum çoğunlukla, sanırım aynı dili konuşamıyoruz :) çok açık bir dille gerçekçi bir şey anlatmak istedim. anladığın kadar
Şu dümeni bırak be abla gizli üyesin 26 29 yazıyor 29 olsan 10 yıl çıktım 19 yaşında nerde mühendis olarak başladın bedavadan konuşuyon anca yat uyu yazma daha senden bildirim görmek istemiyorum
@KRESTRUZBS başladığım yere 17 yaşımda girdim, okul dönemim boyunca da staj yaptım. 22 yaşımda mühendis diplomamı aldım ve zaten yıllarca stajyer olduğum için başladığımda senior pozisyonundaydım :) anlayacağın konu bu
XD oK
Nereden duydun bunu?
Hesaplama kardeşim beslenme ( özellikle kas yapma orta karar tabi) hobiler eğitim sosyallik ilerde evlilik vs baz alırsak kılçıksız 20 bin TL maaş ya da gelir lazım
20 li yaşlar için gelirin ònemi yok.30dan sonra gelir önemli oluyor.
Niye 30 lara kadar neyle eğitim hayatına devam edeceksin parayla ee bunun sosyalliği o da para her şey para kardeşim
Şu an her sey pahalı haklısın ama o geliri yatırıma baglamak daha iyi olur. Gezip tozmayı 30dan sonra yapsın.
Orası ayrı tabi öğlenci olursan bunun yarısı yeter