78 kiloyum, boyum 160 belim ince ama bacaklarım aşırı kalın ve 21 yaşında olmama rağmen sadece bir defa sevgilim oldu, kimse şişman olduğum için bana yaklaşmıyor bile.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBak realist yaklaşıyorum ben.
Kadınlar nasıl 1.85 aşağı erkek değildir diyorsa, erkeklerde şişman kızları beğenmiyor.
Hoş, boy genetik faktör, kilo değiştirilebilir ama işte her neyseğğ
Öhm, erkeklerden senin ölçülerini sevenler de vardır fakat topluma göre daha az sayıdalar. Ki sana denk gelme olasılığı bir hayli düşük.
İnsanların yanıldığı bir durum daha var, insanlar için bir şey yapmayın demek doğru bir şeydir fakat toplum bazında kabul görmek isteniyorsa insanlar için bir şeyler yapmak zorunda zaten.
Amacın beni böyle sevsinler değil ki, beni sevsinler. Sen sevilmek istiyorsun, kim tarafından toplum (erkekler), o halde erkeklerin beğendiği vücuda kendini getireceksin.
Bana spor için, sağlıklı kalmak için kas yapıyorum diyen herkesin suratına yalan söylüyorsun derim. Sağlıklı kalmak isteyen adamın ağırlıklarla, tekrarlarla, makro saymakla işi olmaz. Sende aynı şekilde sen sevilmek istiyorsun, o halde gerçek şu, şişmanlar sevilmez. Seven insan yok mu var walla, lisemde yani benzetmede en iyi aklıma o geliyor, nasıl desem böyle 1.70 80 kg insandan iki tanesini içine alan bir kadın düşün onun sevgilisi vardı. Baya da iyi anlaşıyorlardı mesela? Ama işte milyonda bir.
Ya klasik boş laf olan "kimse için değişmeğğ" lafına kanacaksın ya da değişimi başlatacaksın, seçim seninn
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kilo almak vermek zor şeyler değil. Bu durumdan şikayetciysen kilo vermeye başlamalısım bence. Aç kalmadan da doğru beslenerek kilo vermenin yolları var uyguladığında faydasını görürsün. Bu sadece görünüş olarak değil sağlığın içinde önemli
Kiloku kızlar sevilmez diye bir şey yok. Güzellik ve beğeni görecelidir. Benim aşırı olmadıktan sonra kilo umrumda olmaz mesela yüz güzelliği ve karakter çok daha önemli. Kilo da verilir yani sorun etmem. Kilolu biriyle sevgili olsam beraber diyet yaparız desteklerim veririz kiloları olur biter. Kafaya takacak şeyler değil bunlar😅14 Yorumla
Soran+1 yılHerkes senin gibi düşünmüyor hatta çoğu kişi senin gibi düşünmüyor ayrıca spor da yaptım diyette veremiyorum kiloyu
- +1 yıl
Yani genelde kilolulara karşı bir önyargı olduğu bir gerçek. Şimdiden böyleyse ileride 2 katı olur gözüyle bakıyorlar veya daha ince vücutları tercih ediyorlardır muhtemelen. Ama buna katılmıyorum. karakter ve yüz güzelliği anlaşabilmek asıl önemli olanlar
Doğru diyet ve spor ile kilo verememek imkansız. Hormon sorunları sağlık sorunları vs olması lazım ona rağmen kilo verememek için. Diyetinizde ve sporunuzda hatalar ve istikrarsızlık varmıştır bence doğru yaptıktan sonra kesinlikle kilo verirsiniz çünkü.
Mesela siz 1.60 boyla 78 kiloyum diyorsunuz. Bu kiloyu 1 yılda 60 ve altına düşürmek hiçte zor değil. Sadece doğru yöntemleri uygulamak ve vazgeçmemek önemli
Soran+1 yılHormon bozukluğu ile de kilo verilmeyebilirmiş bunu bilmiyordum hastaneye sırf bunun için gideceğim, teşekkür ederim
+1 yılşişman görünmüyosun. gerçekten belin çok ince ve iyi görünüyo. sanırım kilon bacak ve kalça bölgende. en zor kilo verilen yer karın bölgesi. Bu yönden avantajlısın. Ayrıca vücudun kıvrımlı buda çok hoş. Yani genel olarak fiziğin iyi. sevgilin olmaması fiziğinle alakalı değil
15 Yorumla
Soran+1 yılEn zor verilen yer kalça ve bacak bir türlü gitmiyor ne yaptıysam gitmiyor, ben şişman olduğum için sevgilimin olmadığını düşünüyorum çünkü çok şükür bence yüzüm de güzel pek konuşan biri değilimdir ortamlarda ciddi dururum genelde
- +1 yıl
göründüğü kadarıyla fiziğin çok iyi. duruşunla alakalı olabilir sevgili olayları. kendi karakterine uygun birini eninde sonunda bulursun diye düşünüyorum
Soran+1 yılİnşallah tez vakitte bulmak istiyorum çünkü çevremdeki herkesin sevgilisi var ve insan bir süre sonra kendisi de istiyor
- +1 yıl
isteğinde sonuna kadar haklısın ama bu işler isteyince olmuyo 🙂 seni seven ve birlikte güzel vakit geçirebileceğin biri olması önemli
Soran+1 yılEvet aynen öyle
+1 yıl27 yaşindayim, 1.68 51 kg fit bir vücudum var , düzenli spor yapıyorum. İki sevgilim oldu. Demek dediklerine ilgisi yokmuş. Bu senin seçici olduğunu ve kaliteli olduğunu gösteriyor.
24 Yorumla- +1 yıl
Bende senden önce kalitesizmisim hanım. Senden sonra kaliteyi tattık kdkkd
- +1 yıl
@DoluRakıŞişesi 😂
- +1 yıl
Sayende geçmişime reset attım da kalite akıyor artık mübarek jdjjd
- +1 yıl
@DoluRakıŞişesi hahaha aaaay geçmişine sövdürme şimdi bana skdjs
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u +1 yılMaalesef çoğu kişi dış görünüşe bakarak insan seviyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani söyle anlatsyim sana, sisman kadini bakimli ve güzel oldugunda da seviyorlar, sevmiyorlar diyenler genelde hic sisman olmamis. Ben eskiden cok sismandim ve yinede seviliyordum. Yurt disindayim yani sadece türk erkekleri de degil! Italyan, alman, afrikali ne ararsan yani bu irk meselesi de degil. Ama önemli olan senin kendini güzel bulup bulmadigin.
Su an zayifladim. Simdi de mutluyum, o zaman da mutluydum. Sismanken hic saglik sorunum yoktu zayifladim hem tüm vücut sarkti hemde doktorlardan cikamaz oldum. Yani hersey zayiflikta degil.ayrica cokta kilolu degilsin. Spor yapip vugüdunu sklastirsan da yeter. Herkes 0 beden olmamali!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYavrum ya senin gözlerde 😅 problem var ya da seni gören kadından anlamıyo senin neden kilolu bana bi söylesene sendeki şu incelik kimsede yok ben bunu sana laf olsun diye söylemiyorum gerçeği söylüyorum ben lafımı çekmem senin bu haline gelmek isteyen çok hatta para verip yaptırmak isteyende çok lütfen kendine haksızlık etme tatlı bayan ☺
013 Yorumla
Soran+1 yılBöyle diyorsunuz ama bir irtama girince beni seçmiyorlar benimle iletişime geçmiyorlar tercih edilen kişi olmuyorum
- +1 yıl
Seni seçmeyen canım ben bi bakışta insanın nasıl oldunu anlarım bide ele ki kadın dan ve kadın ruhundan secmesinler kendileri bilir sen hiç üzülme gerçekten söylüyorum bunu sana senin eline su dökecek kimse görmüyorum bukadarda iddalı konuşuyorum
Soran+1 yılHadi ya 😊o derece mii
- +1 yıl
Evet o derece
- +1 yıl
Takip eder misin rica etmiyorum direk söylüyorum
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Nedeni yok konuşmak için istersen istemezsen sıkıntı yok
- +1 yıl
Bişey demedin
Soran+1 yılBilmem ki
- +1 yıl
Bitmiycek bişey yok aklına herhangi bi soru işareti getirme
- +1 yıl
Sesin cıkmadı
- +1 yıl
Karar veremedim heraldd
- +1 yıl
Selam
+1 yıl20 yaşındayım 75 kiloyum boyum 162 ayni olculwr aşağı yukarı evliyim ve eşim beni çok seviyor evlendikten sonra 10 kilo aldım bir kere kilomu yüzüme vurmadı ki kendisi zayıftır ben sağlık için vermeye çalışıyorum uzun lafın kısası seven insan senin kalbini sever kilonu vs görmez ki zayıfsın diyelim sonrasında kilo aldın ilişki kurduğun insan senden ayrılacak mi?
Yasin daha genç kimi 28inde gerçek aşı bulur kimi 18inde kimi 35inde kaderde ne yazılı bilemeyiz...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Konu kilo değil, çekicilik..
Bu durum kilo, yüz ve bedensel görünüm, davranışlar, giyim tarzı, sosyalleşme.. vs ile ilgilidir.
Kendinizi genel anlamda ölçüp, tartarak, hangi konularda eksikleriniz olduğunu anlamakla, sorunu çözme yolunda ilk ciddi adımı atmış olursunuz.
00 Yorumlaben de onceden cok sismandim 160 boyum kilom 90lardaydı bırıne asık oldum falan fistan oyle derın yaralar bırakması sonucu 50 ye dustum o kılomu onu gerı kazanmak ıcın verdıgımı dusundu ama ben sadece onsuzluga dayanamadıgm icin bu hale düsmüstüm
32 Yorumla
Soran+1 yılNasıl verdin
Birde yüzünü gösterseydin sana daha net cevaplar verebilirdik….
Ama soruna gelecek olursak şişman olupta
Aşırı çekici, güzel veya sempatik bir çok bayan var çevremde ve hepsinin sevgilisi var.
Ayrıca şişman seven bir çok erkek arkadaşım da var.
Günümüzde şişmanlık bir kusur olmaktan çıktı. Önemli olan karşı tarafı nasıl etkileyeceğin.
Örneğin Ben çirkin ama zeki kadınları çoookk çekici bulurum…05 Yorumla
Soran+1 yılEtkileme yöntemlerini mi araştırmam lazım yani
Soran+1 yılGayet sempatik biriyim bence yüzüm de güzel çok şükür tek sorun fizik olarak görüyorum
Soran+1 yılOfff
+1 yılSevilir veya sevilmez, lakin bi kız böyle sapik dolu bi yere böyle bi resim atarsa; hiçbir ciddi adam tarafından SEVİLMEZ. Sadece karşı cinsleri tarafından kullanılmak istenir.
Sevgi bedenden ibaret değildir!!00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraftaki eğer gerçeten sensen, ilişki kurmamak konusundaki problem kilo ile alakadar değildir...
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim, başka bir sorun olduğunu düşünmüyorum çok şükür yüzüm güzel biraz falxa olgunun sadece belki de onun için midir
- +1 yıl
Genellikle bu soruların cevabı, kişilerin yanlış tercihleri olur... İlişki kurmak genelde görsellikten öte bir olgu sonuçta... Kişilik yapını bilmeden bir cevaba ulaşmak zor..
+1 yılŞimdi sazan gibi atlarlar 😀
Dış görünüş ya da vücut hatalarınızla birilerinin sevgisini kazanmak esasında kaybetmek demektir16 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle ama vücudu iyi olmayanı da kimse seçmiyor, şekil a. Ben
- +1 yıl
Neyi varmış vücudunun. Biraz takıntı yaptın sanırım. Hem seni vücudun için seçen birisi seçmesin daha iyi değil mi.
Soran+1 yılBana göre doğru diyorsun ama bir süre sonra koyuyor anlatabiliyor muyum, hiçbir zaman seçilen kişi olmayınca artık bıkıyor insan
- +1 yıl
Anlıyorum. Ama madem bunu bu kadar kafana takıyorsun. Spor ve diyetle bunu halledebilirsin
Soran+1 yılKeşke olsa bir türlü veremiyorum kilolarım gitmiyor
- +1 yıl
Gider biraz direnç biraz sabırla halledersin. Kimler neyi halletmiş
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. en sevdiğimsinn.. şişman candır yüzü prüssüz ruhu güzeldir.. totosu büyük vajinası ıslak ve sıcaktırr..
10 YorumlaEn Seksi en çekici sensin tamam. Çok iyisin şişmanlık ta böyle bişey değil.
014 Yorumla
Soran+1 yıl78 kilo 160 boy ile bu neyin tabiridir
Soran+1 yılBir ortama gidince tercih edilen taraf olmadım hiçbir zaman
Soran+1 yılÇünkü şismanım
Soran+1 yılKalçam kocaman bacaklarım çok kalın oturunca göbeğim katlanıyor, daha nasıl bir şey olur bu şişmanlık
Soran+1 yılGöbeğim sallanmıyor ama bacaklarım onun yerine de sallanıyor
Soran+1 yılGüzel mi cidden
Sevilir, fiziğin fotoda iyi görünüyor bu arada gfdg
01 Yorumla
Soran+1 yılO halde bir ortama gittiğimiz zaman neden hem yanımdaki arkadaşlarımla konuşuyorlar bana hiç pas vermiyorlar
+1 yılŞişman değilsin ki? Güzel mi bulmuyorlar acaba çünki yüzün görünmüyor ki
02 Yorumla
Soran+1 yılBence yüzüm güzel ama bacaklarım ve kalçam aşırı kalın
- +1 yıl
Foton var mı pp de yüzün görünen
Zayıfla ozaman abartılacak bir şey yok zayıflamak aslında çok kolay
02 Yorumla
Soran+1 yılVallahi zayıflayamıyorum denemediğim yol kalmadı söylemesi kolay ama yapıştı gitmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen yaklaşırım ve kilolu severm ayrıca sen şişman değilsn
04 Yorumla
Soran+1 yıl78 kilo zayıf mı sayılıyor
- +1 yıl
Şişman değil kilolu balıketli sayılır. Ayrıca çok tatlı
Soran+1 yılKeşke her erkek senin gibi düşünse
- +1 yıl
Düşünüyorumda ne oluyor. Beğeniyorz elimiz boş
+1 yılBunu sen kendin tabu yapmışsın şişman olup sevgilisi kocasi olan bir sürü kiz var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılşişman erkekler sevilmediği gibi şişman kızlar da sevilmez
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Millet nasi gördü bilmiyorum da. Sen görüntüye çok takma frekansa bak
10 YorumlaBu bi sorun mu? Öyleyse spor yap özellikle kardio ki fazla kilolardan kurtul
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyani fotodan hic oyle sisman olarak da gozukmuyon ama neden olmasin, kural falan mi sanki bu. Benim hic olmadi bide beni dusun yani...
110 Yorumla
Soran+1 yılBacaklarım fazla kalın, bilmiyorum genel olarak tercih edilmiyor galiba
Cevap sahibi+1 yılbilmiyom valla fotodan hic oyle gelmedi ya da yaniltici fotoda bilmiyom. Yani elbette tercih meselesi herkesin kendisine tercihleri istekleri olur, kimisi zayif sever kimisi kilolu kimisi kisa kimisi uzun vs vs cok da takma yani, sen gibi milyonlarca kiz var...
Soran+1 yılFotoda sıkıntı yok böyle görünüyor ama oturunca daha kötü görünüyor işte
Cevap sahibi+1 yılSikinti yoksa sikinti yoktur zaten. Sen cok takiyorsundur...
Soran+1 yılO zaman neden kimse benimle konuşmuyor sevgili olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBu mu yani mantik. Benimle niye kimse konusmuyor sevgili olmuyor, bende de sorun var o zaman heralde. Illa mecbur degilsin yani sevgilin olmasina...
Soran+1 yılYa mecbur değiliz evet ama çevrende herkesin sevgilisi var ve insan bir süre sonra kendisi de istiyor ilgi istiyor sevilmek istiyor sevmek istiyor
Cevap sahibi+1 yılKader kismet bu isler knk, zamani geldiginde senin de olur merak etme. Kimileri senede 5 tane sevgilisi olur ama hic birinde guzelcene mutlu mesut gecinemezler, kimileri de hayatina ilk giren kisiyle evlenip bir hayat bir aile kurar mutlu mesut gecinir o yuzden cok da acele etme yani sirf sevgilin olsun diye de biriyle bulusma beraber olma...
Soran+1 yıl😒 doğru söylüyorsun galiba sabır lazım
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Acele etme, sabreden dervis muradina ermis derler. Bende isterim tabi guzel tatli bir kizi sevmek sevilmek ama her sey de haa diyip olmuyor, yeri zamani var o yuzden sabredecez😉😇
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Spora git düzenli beslen. Her şeyin çaresi var
27 Yorumla
Soran+1 yılYaptım kilo veremiyorum çocukluğumdan beri hep böyleydim
Soran+1 yılKafif kalın mı çok kalın bacaklarım
Soran+1 yılBilmiyorum psikolojimi bozuyorlar artık nefret ediyorum kendimden
Soran+1 yıl🥺 bilmiyorummm
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu fizikle seninle evlenirdim reelde tanışmış olsak. Kendine haksızlık etme. Gayet iyisin
04 Yorumla
Soran+1 yılYanıma gelip konuşmuyorlar bile
Cevap sahibi+1 yılTuhaf
Soran+1 yıl🥺🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılHayatımda biri var. Çıkarsa sana yazayım mı:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sismanlık degil seksepalite görüyorum müthis kıvrımlar var
010 Yorumla
Soran+1 yılBu kalın bacaklarda mi
Cevap sahibi+1 yılBasenleriniz müthis. Bunlar icin aylarca spora gidiyor insanlar.
Soran+1 yılDalga geçme
Cevap sahibi+1 yılVallahi billahi ya...
Cevap sahibi+1 yılSu görüntü müthis. Basenler genis, beli ince kalmis, çok kadinsi inanın. Millet spor yapıyor bunun icin. Niye bu kadar dert ettiniz ki? Kesinlikle dogruyu söylüyorum.
Soran+1 yılNeden bu durumdayım o hâlde
Cevap sahibi+1 yılNeden gercekten? Ya oynama yok dimi resimde? Benim niye hosuma gitti peki ki dikkat ederim
Soran+1 yılVallahi oynama falan yok
Cevap sahibi+1 yılHarika ama ya... Gercekten, hatta keske görmeseydim dedim etkilendim cünkü.
Cevap sahibi+1 yılNeden inanmadiniz? Sevin kendinizi cünkü sevilecek hatlariniz var
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Bu halinden memnun değilsen zayıflamaya odaklan
01 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca denedim olmuyor veremiyorum yapıştı kaldı
+1 yılEvt sevilir sıcacık olur uyuması sevmesi güzel olur kafanı sokcan arasina kışın mis sıcak sıcak uyucaz yüreğine doğru xd
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa
Gizli Üye(25-29)+1 yıl@Soran Bence harikasın tanışmak isterdim seninle
00 Yorumla
+1 yılŞişman olman bir kusur değil, sen sağlığın için kilo vermeye gayret hem özgüvenin de artar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şişman değilsin ki balıketlisin ayrıca güzel fiziğin ince belin
10 Yorumla
+1 yılBoyuna göre kilon var diyet ve sporla incelirsin
28 Yorumla
Soran+1 yılDiyetisyene de gittim defalarca 6 ay boyunca aralıksız spor ve diyette yaptım ama kilo veremiyorum
- +1 yıl
Kan değerlerine baktırdınmı
Soran+1 yılHayır onunla bir alakası var mı ki
- +1 yıl
Var tabiki önce kan değerlerine baktır ondan sonra diyet uygula dahiliyeye git tahlillerini yaptır o seni diyetisyene yönlendirir
Soran+1 yılBen dahiliyeye gittim beni o yönlendirmişti diyetisyene ama kan tahlili yapılmadı
- +1 yıl
Nasıl bi dr muş sen söyleseydin yeni bi dr git yaptır bence
Soran+1 yılTamamdır bunu bilmiyordum tekrar giderim teşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
Rica ederim
Bernce evham yapıyosun çünkü gayet iyi görünüyosun :)
010 Yorumla
Soran+1 yılOrtamlarda konuşulan kişi olmayınca hep erkekler kanka gibi yaklaşınca yapılıyor bu evham
Soran+1 yılYandan da güzel görünüyor ama arkadan popom kocaman duruyor
Soran+1 yılNeyi
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılOlabilir
balık etlisin, ben severim balık etli kızları
02 Yorumla
Soran+1 yıl160 boy 78 kilo balık etli mi
+1 yılBnde aksine şişman seviyorum neden öyle dusunuosn
03 Yorumla
Soran+1 yılBu şekilde yani kalın bacaklı oturunca yayılıyor iyice göbeğim katlanıyor bunu seviyor musun
- +1 yıl
Severim görmedim ama dmatarsanordan kkinusalim
Soran+1 yılFotoğraftaki işte
Olayın şişmanlıkla alakası yok kadın olman bile seçilmene yeter
08 Yorumla
Soran+1 yılO hâlde kadın değilim hayatımda hiçbir zaman seçilen kişi olmadım çünkü
Soran+1 yılÇok şükür yüzüm güzel yani bence, ben sadece fizikten dolayı olduğunu düşünüyorum bu durumun
Soran+1 yıl78 kiloyum
Soran+1 yılDenemedim mi sanıyorsun veremiyorum gitmiyor
+1 yılİçim parçalandı lan niye öyle değişik yazmissin Spora başla motive ol her şey daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılboş ver bende kiloluyum ama sevgilim var seven her haliyle sever
10 Yorumlaselam bence oldukca hos bır kadınsın yanlıs dusunuyorsun eklebenı
10 Yorumla
+1 yılBunu fantezik olarak düşün. Bence şişman değilsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBir ortama girdiğimizde hep yanımdaki arkadaşlarımla konuşuyor erkekler bana hep kanka gözü ile yaklaşıyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSpor yap?
Evde oturup ağlayarak zayiflayamazsin11 Yorumla
Soran+1 yılSpor da yaptım diyetisyene de gittim 6 ay boyunca aralıksız sürdürdüm 1 gram veremedim
+1 yılFit seviyorum ben
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle seviyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes seni mutlu edemez iri yapılı olgun erkek seni istediğin mutluluğa ulaştırır ama
010 Yorumla
Soran+1 yılİri yapılı olgun erkekler de bakmıyor işte onlar minyon seviyor
Cevap sahibi+1 yılMinyonu evirip çevirmesi kolay oluyor tabi kendine güvenen sana gelsin
Soran+1 yılGelmiyorlar gelseler keşke
Cevap sahibi+1 yılAkrep burcu musun ne bu istek :)
Soran+1 yılDeğilim
Cevap sahibi+1 yılDaha önce hiç üstüne uzanan olmadı galiba
Soran+1 yılOlmadı
Cevap sahibi+1 yılOlursa bacaklarını beline sar
Soran+1 yılHaha olursa umarım kaçmaz 😂zor buldum zaten
Cevap sahibi+1 yılSıkı sar bacaklarını gerekirse içine al kaçamasın :)
+1 yılMaşallah popon iyi büyük. Konu kilo değil bence :)
08 Yorumla
Soran+1 yılBunun farkındayım ve bunun için seçilen kız olmadığımı düşünüyorum
- +1 yıl
Çoğu erkek seviyor büyük popo ben sevmem de
Soran+1 yılAksine çoğu sevmiyor
- +1 yıl
Tanışalım mı? Seven çok
Soran+1 yılRastlamadım
- +1 yıl
Ben çok denk geldim
Soran+1 yılYalan söylüyor onlar büyük meme büyük kalça diyorlar kalın bacak balık etli hatun falan hepsi laf, seçtikleri kızlar hep minyon
- +1 yıl
Tanışalım mı?
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Zayiflaya bilirsin bu durum seni rahatsız ediyorsa
08 Yorumla
Soran+1 yılDenemediğim yol kalmadı bilmiyorum diyette tuttum spor da yaptım bir türlü gitmiyor bacaklarım bunun sonucu seçilmiyorum
Soran+1 yıl6 ay aralıksız yaptım sabah sporu ve sürekli diyet ama 1 kilo bile veremedim 1 kilo
Soran+1 yılDiyetisyenle birlikte yaptım ama bir gram kilo veremedim
Soran+1 yılGaliba tekrar denemem lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevilir
00 Yorumla
+1 yılZayıfım yine de sevilmiyorum.
10 YorumlaZafiylasana kardeşim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Sevenler vardır ben sevmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılya sevilir sevilmez mi yaaa <3
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Balık etli hatun candır
00 YorumlaBence harikasın senin değerini bilememisler
00 Yorumla
+1 yılOnların da alıcısı vardır
00 Yorumla
+1 yılsen şişman değil balıketlisin
01 Yorumla- +1 yıl
hangi balık balina mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılBence iyisin. Konuşabiliriz bunu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Cokta sisman durmuyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yılİmhhhh chubby bayılırım
00 Yorumla
+1 yılsenmsısn fotodkaı ıyısın yanı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlgimi çekmez.
00 Yorumla
+1 yılKalın bacakcıyoz ölümüne 🤤
01 Yorumla
Soran+1 yılKalın bacaktan kastın bu değildir eminim, bacaklarım sallanıyor oturunca yayılıyor iyice
Gizli Üye(30-35)+1 yılspor yapın fazla kilo sağlığınız için de iyi diil
09 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ve bunu defalarca denedim çocukluğumdan beri kiloluyum ailenin hepsi böyle ve bir türlü veremiyorum sanki yapışmış
Cevap sahibi+1 yılBi fitnıs hocasıyla konuştunuz mu hiç?
Soran+1 yılEvet bir süre oraya da gitmiştim yine çözüm olmadığı için onu da bıraktım
Cevap sahibi+1 yılBi fizik doktorunada görünün metabolizmaya bakan dal neydi unuttum? onuda Google dan bakıp öğrenelim , öncelikle fiziki Bi durum bu metabolizma çalışma hızınızında artması lazım , illaki bunun Bi çözümü vardır herseyi heryolu araştırmadan yok diyemezsiniz? tıp nelere çare buluyor? bu yolda tempolu spor yapmak doğru besinleri tüketmek moral motivasyon çok önemli , şimdi araştırmalara basliyalim olur mu 🙃
Soran+1 yılVay bunu şimdi gördüm, sen ciddi misin? Bu kadar iyi olabilir misin?
Cevap sahibi+1 yılşu an biraz kestirmem lazım , nie şaşırdın seni sadece sen mi düşünebilirsin? bizimde Bi insaniyetimiz var , KS de benim gibi insanlar az ama varız , benim burada bulunma sebebim insanlara fikirlerimle araştırmalarımla destek olmak ve bundakitek menfaatim use karşındakinin mutlu olmadı 🙂
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.nefisyemektarifleri.com Bi site buldum uyumadan önce ama herne yaparsan yap inanarak yapmalı ve inatla yılmadan yapmalısın seni incelticek yolda Cook ter döken gerekecek ve uyumak zorunda olduğum için üzgünüm sana açıklarım bunu
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok iyisin
Cevap sahibi+1 yılSelam öncelikle para hersey demek değildir önce insan kendi cabalamalidir bak dert senin sana destek olmaya çalıştım ama o günden beri hep uyuyorum benimde bisürü sorunlarım var , kalın kalça incelmesi sıkı Bi sporla olur diye düşünüyorum öyle cerrahi müdahale olabilir mi araştırmak lazım? öncelikle şu hayatta yüce Yaradanı sonrasında kendini çok sevmelisin sana bunları yazıyorum ama hayat enerjim o kadar bitikki son zamanlar hep lovbetteri modundayim lütfen kendin için çok şeyler yap olur mu rica ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde sevmem ama sen iyisin
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği