Aşık olunmazmi onlara kardes gibimi görülür
Dünya ahiret bacımdır
Neden şişman zayıf diye ayrım olsun ki aşk kalptedir kalpten kalbe gider
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şişman kızlar zayıf kızlarsan daha tatlı ve güzeldir bunların çok örnekleri var şişman kızların yaptıgı yemekler çok güzel olur erkegin kalbini fetheder şişman kız bakımlıysa çok tatlı olur giyinmeyi de biliorsa zayıf kıza tercih ederim şişman kız huzur verir şişman kıza sarıldınmı dünyanın en mutlu erkeği olursun fakat şişmanlıgın derecesi var balık etlinin biraz ötesi olacak çok çok ötesi olursa obez olur o iyi degil işte
hele bide şişman kız sonradan zayıflarsa dünyanın en cool kızı olur
Aşk kalptedir diyenler çok boş yapmış. Tipini beğenmediği insanla kim beraber olmak ister? Ben yıllardır şişmanım kız arkadaşım olmadı.
Aşk ile vücut ölçülerini aynı kulvarda yarıştırmak pek akla yatkın değil. Çünkü aşk gözlerde başlamıyor.
Ne alaka her insanın kendince güzelliği, tatlılığı oluyor bence pofuduk daha tatlı 🐙☺❤
Cevap
25Cevap
Kendım 66. 2 kiloyum bu nedenle pek hoslanmam. Ancak arkadas olarak tabıkı sevilir İnsan fiziki ozellıklerı yuzunden ayrım yapılacak bir varlık değildir
Kişisel algılamasın kilolu kızlar ama ben kendi düşüncemi yazmam gerekirse kilolu kızlardan bana yâr olmaz abi...
Ask denilen şey gercekten yurekte bakmak ile görmenin anlaminin en iyi anlatildigi sey ki fizik sevmeye etken degil sadece bakmaya etken cunku fizim her zaman degisime mahkumdur
Şişman veya zayıf olduğu için sevilmiyor. Güzel Kalbi - karakteri - dürüstlüğü için seviliyor.. En önemli kıstas budur..
Neden sevilmesin, âşık olunmasın ki oda bir insan değil mi? duyguları yok mu? Olunur tabi ki
İnsan gibi insan olduktan sonra neden sevilmesinler?
Aynen öyle kalpten kalbe gider ve hiç bişey onu durduramaz 😉aşk ulan bu 🖕🖕
Bu Türkiye de nedense sisko kızlar hep güzel vay a q djjdkfkd
Neden sevilmesin, sevginin tipi, boyu, kilosu yoktur..
Neden sevilmesin ki? Aşık olan insan her türlü sever ayrım yapmaz önemli olan mutluluk ve huzurdur.
Neden şişman zayıf diye ayrım olsun ki aşk kalptedir kalpten kalbe gider
çirkin diye bisey yok bakmakla gôrmek arasindaki fark
çok kilolu değilde balık etli kadınlar neden sevilmesin
lafta sevilir sadece :) uzgunum ama aci gercekler.
Zayıf şişman ayırt etmem kalbi önemli benim için
Dış görünüş sadece aldatıt
Yemek yiyen kız güzeldir
Balık etli olgun kadın candır ;)
Egosu şişman olmaktan iyidir
Cok güzel sevilirler cok da güzel severler
Aşk kalpte başlar ama %99 görünüş der
Balık etliyse tercihimdir
valla isim olmazzzzzzzzzzzz
Kışın sevilir de yazın sevilmez açık ve net
neden sevilmesin sevilir :D
ben çok severim çok tatlı oluyorlar