Arkadaşlar benim 6 yıla aşkın sevdiğim ilk aşkım vardı benden yaşça büyük ben 21 o 32 yaşında gençlik yıllarından beri tanıyordum ama o beni pek bilmiyordu onun için memleketine okumaya gittim ama o asker olup farklı şehire gitmiş ama insan bulup yazdım arada konuşuyorduk ama ben çekingen olduğum için hiçbir zaman itiraf edemedim hep farkeden yazdım kendi hesabımı biliyordu ama ben sonradan fakeden yazdım korkak olduğum için daha sonra bazı olaylar nedeniyle uzun yıllar konuşmadık ben de okulu bitirince dedim ki atanayım ona itiraf edicem ama atanmadan önce o zamana kadar elimden kaçmasın yazayım beklesin dedim ilk baş demedi ama sonra beni bekle dedim ben evlendim dedi o ara zaten şok geçirdim bana sürekli kim olduğum konusunda israr etti biliyor ama itiraf etmemi bekledi her neyse ben engelledim onu aslında evlendiğini öğrendiğimde çok üzüldüm ama en çok korktuğum şey evli bir erkeğe yazmaktı özellikle eşine ayıp ettim sma hayatımda da bu kadar gurursuz biri olduğumu düşünmemiştim şimdi di bu hata yüzünden kendime sürekli baskı uyguluyorum cidden çok ayıp ettim evli o neden yazdım diye tamam bilmiyordum ama şimdi de gurursuzlar duygusu bastı beni ne yapacağım bilemiyorum ya görürsem bir yerde nasıl utanırım ben nasıl bu duygu ile baş ederim hayatımda ilk kez birini sevdim bu da böyle oldu
Evli olduğunu bilmediğim ilk aşkıma yazdım. Ne yapacağım?

En İyi Cevap