7 aylık uzaktan mesafe ilişkimiz var erkek arkadaşımla devam etmeli miyim?

o başka ülkede ben başka ülkedeyim 4.5 aydır. genel olarak sorun ben herhangi bir şey anlatırken veya tartışırken erkek arkadaşımın konuyu uzatması boş tartışmalara gelemeyen birisiyim. bana göre gerçekten tartışmaya değer bir şeyde tartışma yapılmalı ama her seferin böyle konuyu uzatıyo anlayamıyorum kaç kere dile getirdim. ben eleştiriye açık biri değilim. bazı şeyleri kabullenemiyorum karakterimden ötürü tes buna rağmen çabaladım gerçekten ama yok gene uzatıyor tahamülüm kalmadı. onun gerekçesi benim kabullenemediğim durumlardan ötürü uzatıyormuş konuyu ama yok genel olarak böyle ciddi bir ilişkimiz var ve benim en uzun ilk ilişkim. daha önce kaç kez ayrıldım. sonra hemen tekrar konuşup hallettik. benim sorunum hrp kavgada tahammülüm olmayınca bitirmeye getiriyorum. o gerçekten beni seviyor bende onu ama böyle şeylere tahamülüm yok sıkıldım anlatıyorum her şeyi ona anlamıyor konuyu uzatıyor. en son ikimiz için en iyisi bu diye ayrıldım. 5 gün oldu yazmadı. bir kaç gün daha yazmazsa ıns her yerden hayatımdan çıkaracam. severek ayrılık ilişkisi erkek arkadaşımın burcu başak ben oğlak kadınıyım. Evet onu deliler gibi özlüyorum. Ama hak ettiğim şeyleri yaşamak için hak etmediğim davranışları tahammül edemem. duygularımdan önce hak ettiklerim. ne yapmalıyım😔🙃☹️☹️☹️
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar görüşleriniz için çok teşekkürler her şeyi konuşup hallettik şu an ilişkimiz devam ediyor çok teşekkürler akıllanmıyoruz maalesef
Güncellemeler
+1 yıl
Buraya bana son olarak yorum atan arkadaş sen de benim derdimi dinleyip sonrasında bana golü atıp bir yürümezsin ya ayıp yani ben o duyguyu yaşıyorum sen kendine yaptığın şeye bak
7 aylık uzaktan mesafe ilişkimiz var erkek arkadaşımla devam etmeli miyim?