Ben hiç evlilik yapmadım o ise evlilik yapmış ve bir çocuğu var onu çok seviyorum evlenmek istiyorum fakat çocuğu olması ve eski kocasıyla ortak noktası olması beni ifrit ediyor o ne kadar onla görüşmüyorum cehenneme kadar yolu var desede bazen ilk evliliğim ya da çocuğumun babası dese bile benim zoruma gidiyor ve bu başıma bela olur diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çocuğun bir suçu yok. Yalnız dediğin gibi eski koca mevzusu falan basın ağrır. Yol yakınken dön derim
Eski kocası hapise girip çıkmış uyuşturucu falan fistan o yüzden korkuyorum bana ona zarar verir diye
Ya eski kocasının içinden geçilir. Gerekirse sen geçersin böyle şeylerden gözün korkmasın. Al eline emaneti sapla bacağına bak bakalım daha gık diyor mu. Size huzur vermez bu bir ikincisi o çocuk babasını hep görmek isteyecek, zaten perişan halde. İleride sen bu eski kocası yüzünden başını belaya sokabilirsin. Burada bence çocuğu düşünmek lazım.
Doğrusunu söylemek gerekirse ben birazda korkak biriyim çünkü hayatta annemden başka kimse yok ne ona nede bana zarar gelmesin diye her beladan uzak durdum bu korkaklığımı nasıl gidericrm bilmiyorum bana fikir verirmsn korkak olmamak için ne yapmam gerekiyor
Valla kardeş korkarak yaşanmaz. Ben de mesela ailemi çok üzdüm diye uzaklaştım eski hayatımdan. Serseri mayın takilirdim. Baktım olmuyor bıraktım cehennem hayatını. Böyle şeyler de korkma. Sevdiğin kadın senin şerefin namusun olur ama bu kadın o kadın değil. Kendin itiraf ediyorsun korkaksin madem, beladan uzak dur. Benim içimde canavar var uyuyor uyandıranı silker atar. Elimde olsa benim canavarı sana versem ama bu işte yaşanmışlıkla gelişiyor.
Bende çok ama çok acılar yaşadım dayakta yedim kaşım dudağım patladı ama yinede insanların üstüne yürüyemiyorum keşke öyle bir şey olsa bende öfke proplemi var o yüzden geceleri uyuyamıyorum
Güzel hayaller kur ve gerçekleşeceğine inan uyursun. Bak öyle durumlar da ne yap. Bizim mahalle de senin gibi bir kardeşimiz vardı onu dovenleri ben doverdim. Buna bir gün dedim ki sana vuran kişiyi en nefret ettiğin kişi olarak gör. Bunun olayı budur. Nefretin kimse ve neye ise karşındakine kus bak nasıl paramparça ediyorsun
Gerçekten çok üzülüyorum bu korkaklığım yüzünden ya bir dağ evine yerleşicem ya da intihar
Bu saçma şeyler yerine cesur olmayı denesene. Git savunma sporu yap özgüvenin yerine gelsin. Boks, karate falan yazıl
Sadece eski kocasının öyle olmasından dolayı mı korkuyorsun
Hem o hemde kocasıyla sonuçta yaşadıkları aklıma geliyor o beni çok seviyor biliyorum ama bazen kinim ağır basıyor
Dulmusun sende
Yoo değilim, meraktan
Yürümez denen di ve yaşandı sonucu hüsran bendd çok seviyordum ama sonradan aklıma çok geliyor evli oldugu o yüzden mutlu olmuyorsun benim sana tavsiye ayrıl zor olcak ama bunu yapmalısın
Kardeşim bide eski eşi çok pislik biirisi o yüzden korkuyorum bize zarar verir diye
İsterse vermesin kardeşim bizim hiç işimiz bile olmadı görüşme konuşma hiç bir şekildsıama evli olması çocuklu olması bekar adama iki üç numara büyük geliyor o yüzden evlenme derim
Annem istemedi bense yaşım geçiyor ona torun vereyim diye mutlu olduğumu hissettiğim için evlenmek istedim ama şimdi kafamda çok soru işareti var
Sakın kardeşim sakım ben denedim yaşadım olmadı aklına geliyor evli oldugu çocugu oldugu falan sonr açık pişman oluyorsun gel beni dinle sakın gitme
ama siz de dul olsanız diyelim normal demi
Bak ben kadının durumu yadırgamıyorum veya laf söylemi yorum olmaz mutlu olamazsın diyorum yanlış anlaşılmasın
Anladım diyorum ki ikisi de dul ise daha makul demi
İki tarafın da çocugu var ise normal olurdu ergin çocugu olmasın gene olmaz
Kafanda yürümeyeceği belli bir şey arkadaşım. Olur olmaz diye düşünmene bile gerek yok bu mevzuyu.
Başına bela olur. İlerde keşke dersin
1 ay oldu ona çok ümit verdim şimdi nasıl ayrılıcam
Ayrılma sohbet etmeye devam et, sev sevil. Sadece evlenme zina da yapma
Birçok kez ilişkiye girdik şimdi ona ayrılmak istiyorum desem aileme salça olacak
boşanırsınız 1 seneye
Niye
kendi canından kanından bir evladın yoksa başka çocuklar zamanla itici gelir ve o evde huzur mutluluk olmaz.
Hı anladım
Yo benim dayım çocuğu olan kadın ile evli mutlular yıllardır üç çocuk daha yaptılar
@lılılull milyonda 1 mutlu çıkabilir ama ben genelden bahsettim.
Anlıyorum bir diğer tanıdığım da aynı şekilde çocuklu kadınla evli yıllardır birliktirler kendi çocuklarını da yaptılar :D benim gördüğüm oran 2de 2
Ama belki de hayırlısı