Eski nisanlimdan ayrilali bir sene olacak, ama hala beni takip ediyor gizliden? Yardim edin?

Öncelikle merhaba herkese. Ben bir sene önce nisanlimdan ayrildim. 4 Yil birlikteligimiz vardi. Ailesi iliskimize karisti beni kücümsediler bana saygi duymadilar. Benim sevdigim adamda onlari tuttu beni silip atti. Cok kirici seyler yasadim. Yarim sene sonra geri dönmüsdü fakat ben izin vermedim buna. Önüne taslar koydum izin vermedim buna. Zamaninda beni öylece birakip gitti. Ben ayrildim ama severek ayrildim. Cok hatalar yapildi ailesi ve o. Beni rencide edip kücümsediler hakaret vs küfürler (eski sevgilimden) annesi ile ablasi bir olup sevdigim adami doldurdular. Bir kiz tarafi olarak biz cok saygiliydik hemde fazlasiyla ayni saygiyi göremedik. Ayrildigimzda ailesi beni ne aradi nede konusmaya görmeye geldiler. Simdide gizli hesaplardan beni takip ediyor. Daha önceden de yapiyordu simdi yine. Ama bi yandan gecelere akmis kari kiz pesine düsmüs. Kafam allak bullak lütfen yardim edin? Kusura bakmayin cok yazdim. Iyi pazarlar herkese.

Eski nisanlimdan ayrilali bir sene olacak, ama hala beni takip ediyor gizliden? Yardim edin?