Kesinlikle hayatımdaki insana. Kadın Bir başkasının hayatında 2. kadın olduğunu bilmiyor olabilir. Biliyorsa kişilik aşılayacak değilim zaten.😄 Beni ilgilendiren aynı yolda yürüdüğüm insanın onursuzluğu olur. Günün sonunda onursuzluğu ile başbaşa kalır zaten. 😊
sevgilime tabiki. aldattığı kişi benimle oldugunu bildiği halde birliktelik yasıyorsa o da onun karaktersizliğindendir ama benimle beraber olan kişiye fatura keserim. aşırı hesap sormam ısrarla nasıl yaptın bunu gibi şeylerle üstelemem hayatımdan direk çıkar. hayatımdan çıkardıgım kişilerde sanki hiç olmamış gibi davranma huyum vardır
Önemli olan senin yanında duran kişinin karakteri karşıdaki kişinin bir müdahalesi olsun veya olmasın senin yanındaki kişinin bir karakteri yoksa karşıdaki kişinin bir önemi yok ne bir bedel ödemesinin de bir anlamı yok
Onunla olana hiç bişey demezdim. Çünkü benim için önemli biri değil benim hayatımda değil. Ki o da bilmiyor olabilir. Direkt faturayı sevgilime keserdim. Yapmadığımı bırakmazdım.
Önce aldatildigim kadını sicak suda haşlarım iyice pişsin ki dişlerimin arasına girmesin daha sonra sevgilimin derisinden de ekledimmi tamam gelde tadını beğenme 😅
Hele bide kardeşim gibi diyerek tanıttığı kişilerle aldatıyosa. Suratına tükürmek lazım. Abileri çağırmak lazım. Ortalığı karıştırmak lazım. Hesabını sormak lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kesinlikle hayatımdaki insana.
Kadın Bir başkasının hayatında 2. kadın olduğunu bilmiyor olabilir. Biliyorsa kişilik aşılayacak değilim zaten.😄 Beni ilgilendiren aynı yolda yürüdüğüm insanın onursuzluğu olur. Günün sonunda onursuzluğu ile başbaşa kalır zaten. 😊
Sevgilime tabiki de. Ha ayrıca kendine de keserim. Neden mi bu elimde. olan bişey değil kendimi de sorgularim. Bende olmayan ve onda olan ne var diye
sevgilime tabiki. aldattığı kişi benimle oldugunu bildiği halde birliktelik yasıyorsa o da onun karaktersizliğindendir ama benimle beraber olan kişiye fatura keserim. aşırı hesap sormam ısrarla nasıl yaptın bunu gibi şeylerle üstelemem hayatımdan direk çıkar. hayatımdan çıkardıgım kişilerde sanki hiç olmamış gibi davranma huyum vardır
Sevgilime veya eşime. Karşısındakinen bana ne. Bana ihanet eden benim eşim veya sevgilim. Kadın beni ilgilendirmez
Sevgilime tabiki adam olsaydı da aldatmasaydi ben aldattığı kişide suç bulmam karakteri olsaydı başkasını hayatına sokmazdi
beni aldaticak adam mezarını kazsin hazır etsin önce kazma kürek le uğraşamam ben sadece gömerim gerisini o halletsin
Tabii ki beyinsiz sevgilime, o kimde beni aldatiyor pç kurusu.
Sacma sapan sinirlendimla
Ahahaha sakin ol ya 😄
Sakinim 👍
sevgilime tabii ki, karşımdaki kişinin değer yargıları beni bağlamaz. benim sevgilimi ben seçmişim değer yargılarından emin olmuşum
Benimle olan kişiye keserim tabi ki. Mislice ödetirim intikamcı bir huyum var lanet olasıca
Tabiki hayatımda olan insana keserim faturayı.
Sevgilime ama beni aldattığı kız benden haberi varsa onun saçını başını yolarım shjh
Önemli olan senin yanında duran kişinin karakteri karşıdaki kişinin bir müdahalesi olsun veya olmasın senin yanındaki kişinin bir karakteri yoksa karşıdaki kişinin bir önemi yok ne bir bedel ödemesinin de bir anlamı yok
Kesinlikle katılıyorum..
Beni aldatan kişiye aldattığı kişinin bana sadakat borcu yok sonuçta
Tabii ki de beni aldatan sevgilime hesap sorarım
Kimseye fatura kesmem. Hesap soracağım kişi sevgilim olur
İlişkimi sonlandırırım ikisindende hesap sormam ama illa birini seçeceksin diyorsan bu kadın olur
Onunla olana hiç bişey demezdim. Çünkü benim için önemli biri değil benim hayatımda değil. Ki o da bilmiyor olabilir. Direkt faturayı sevgilime keserdim. Yapmadığımı bırakmazdım.
Önce aldatildigim kadını sicak suda haşlarım iyice pişsin ki dişlerimin arasına girmesin daha sonra sevgilimin derisinden de ekledimmi tamam gelde tadını beğenme 😅
Hele bide kardeşim gibi diyerek tanıttığı kişilerle aldatıyosa. Suratına tükürmek lazım. Abileri çağırmak lazım. Ortalığı karıştırmak lazım. Hesabını sormak lazım.
Oo gollum reis sen ne ara buraya geldin orta dünyadan 😂 hem karşıya hem kendime sebebini araştırırım
Efendinize biat edin sjsjs
Kıymetlimissss 😂😂
Gollum iş başında sıss
😂😂😂