Sevdiğim kişi benden 16 yaş büyük birisi. İleride sorun yaşar mıyız?

İyi anlaşıyorsanız sorun değil... Aşık olduğunuzu şöyle anlatabilisiniz...
1. O yanınızdayken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz ve ayrılık vakti geldiğinde bir türlü ayrılmak istemiyorsanız...
2. O yanınızda değilken hep onu düşünüyor ve onun yanında olacağınız zamanı iple çekiyorsanız.
3. Onunla buluşurken onu ilk gördüğünüzde kalbiniz küt küt atıyorsa...
4. Onun hatalarından söz edildiğinde bunları yalan sayıyorsanız...
Şimdilik bunlar aklıma geldi...
Bu yollardan geçtim çünkü...
Yan yana olmadik hiç
İnşallah olursunuz...
Olamıycaz
EİG için teşekkür ederim...
ben çok aşık oldum ama sadece sevdiklerim de oldu.. nasıl anladım aşık olduğumu o kendini belli ediyor inan ki
neyse yaş çok olabilir aranızda ama birlikteyken aranızda ki kimya önemli frekans önemli ister senden küçük olsun ister büyük tamamen meta şekilde bağınız önemli gerçekten de.. benim kendimden küçüklerde girdi hayatıma ve kendimden yine 7 yaş büyük birisi ile ilişkim vardı o zamanlar 26 yaşımdaydım ve inan bana gözümde hiçte benden büyük değildi ben onun gözünde küçük değildim bilmiyorum belki de hep olgun davrandığım için belki nitekim ben 17 yaşımdayken de bu yaşımda ki davranışlardaydım mesela
bazen böyle dertleşirdik hani olur ya sevdiğin adama bir şeylerden bahsedersin arkadaşların ile alakalı vs öyle yaklaşırdı ki perspektif olarak tamamen objektif olarak beni karşısına alıp bir de şu yönden baktın mı olaya? der ve bir bir sıralardı donup sadece dinlerdim ve muhakkak haklı yerler bulurdum
bi o zaman büyük olduğunu hissediyodum işte diğer bütün aklına gelebilecek her ne konu yaşanacak yaşanmışlık konuşulacak paylaşılacak her ama her şeyde aynı frenkanstaydık umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi :)
Çok fazla fark var senin a dediğine o a demeyebilir fikirleriniz istekleriniz uyuşmadığında farklılıklardan kaynaklı problemlerin üstesinden gelebilecek sabrı kendinizde görebiliyorsanız başarılar 😅
Baya bir sorun hemde ben birkaç ay önce kafam karışıktı bir an dershanede de Türkçe öğretmenime aşık olur gibi oldum benim birebir derslerime giriyordu ben 22 yaşındayım o 26 yaşında aslında aşık olmadığımı öğrendim arkadaşım benim gözümü açtı zaten onunla bir ilişki yaşasam bile ailemin büyük ihtimalle ve akrabalarımın senden o kadar yaş büyük kadınla evlilik yaşamana laf ederler aran bile bozulabilir ailenle dedi zaten benimki 4 yaş bile büyük sorunsa seninki 16 yaş düşünemiyorum bile
4 yas sorun değil ki arkadaslarin vazgeçmen için öyle demiş çok normal bi yaş farki
Cevap
53Cevap
Biz 1 yılı devirden, sorunlarımız yaştan dolayı olmadı hiç klasik sevgili sorunları oldu hallediyoruz onları da
Olur
yorumlara baktım da erişemediğin ciğere mundar diyenlerle dolu,28/48 yaş aralığında yaşadığımız ilişkinin kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum ve asla asla performans sorunu yaşamadık, doğru beslenir uyur yaşarsan değil performans eksikliği fazlasını yaşıyorsun, zamanınızı değerlendi, rin ve yaşayın bakmayın o sözlere
Aranızda ki bağı bilmediğimiz için ne desek biraz yanlış olabilir. Ama bana kalırsa uçuk bir yaş farkı var. İlerde belli bir yerden sonra belki bu durum seni bazı konularda rahatsız edebilir. O yüzden işler ciddiye binmeden tekrardan kararını gözden geçirmelisin…
Eger kisa süreli tadini cikartayim diye bir düsünce yoksa, gelecek düsünüyorsan, özellikle seks senin icin önemli ise, erkek en fazla 5 yas büyük olmali, 16 yas cok farka var, 35 yasindan sonra zaten pergormans erkeklerde istesede istemesede inise geciyor. Belir bir yastan sonra askerini ayakta durduramaz, tatmin edemez, sorun yasarsin
Ben onu sorun etmem ki hem bi şey olmaz o halledilir
Ilerde edersin, bakma sen burada 53 yasinda dedenin iyi beslenirsen birsey olmazlari falan, sor bakalim haftada kac sefer iliski yasayabilir, ben 27 yasindayim, bir gecede 5 posta atabilirim, aynisini yapabilirmi? 16 yas kücük olan istekli bir kadini 45 üstü bir erkegin memnun etmesi icin baya biyolojik mutasyona ugrmais birisi olmasi gerek.
Bir gecede 5 kere yapmaya ihtiyacım yok onunla 1 kere yapmak bile yeter bana aşırı abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum
O da libidoyla alakalı bi şey o yaşta öyle yapabilecek kişiler de var senin yaşında yapamayacak kişiler de
Ha iste, 35 ten sonra dogal olarak istesede istemesede testosteron seviyesi erkeklerde inise geciyor, sizin zamaniniz gelince adet görmeniz, menopoaz girmeniz gibi.
Ama sen kafaya koymussun, ilerisi olursa burada yazdiklarimi zamani gelince hatirlarsin..
Bak böyle basliyor Performansımda ki düşüş mevsimsel olabilir mi yoksa yaslaniyo muyum🤔? ↗
Ben onu yükseltirim 😌
Boraz zor yükseltirsin
40 yaşının üstünde olmasina rağmen aşırı istekli kişiler taniyorum
Zor değil yükseltirim ben onu ama zaten cinsellik bu kadar önemli değil benim için ben onu cinsellik için sevmedim ki
daha 19 yasindasin, ergenlikten yeni cikmissin, hayat tecrüben yok, neyin ne oldugunu bilmiyorsun, neredeyse baban yasinda bir adamla olmayacak bir gelecek düsünüyorsun. sen 35 yainsa gelicen o 51 yasinda olacak, seks, konusunda her istekli en verimli zamaninda karsindaki erkek isteklerini karsilayacak gücü olmayacak, bir yere gezmeye gideceksiniz, yaninda göbekli, saclari agarmis, ikirlasmis, cildi bursumus yasli bir adam olacak, herkes baban zannedecek. Cocuklariniza kocani dedesi zanedecekler.
HAyatin baharindasin, daha toz pembe görüyorsun, evlensen en fazla 2 yil sonra yaptigin yanlisi anlarsin..
Yaşını göstermiyor neredeyse baban yaşında da abartı babam beni 16 17 yaşında mı yaptı evet çok yaş farkı var ama o kadar değil
Evet düşününce dediklerin mantıklı ama seviyorum ne yapayim
Yaşımı cikaramam veya onun yaşını indiremem
Nereden tanistin, nereden bu ilgi? su anda iliski seviyeniz ne?
Şu an ilişki içinde değiliz ben seviyorum
Eksik kacamak cevap veriyorsun
Kaçamak değil ben onu seviyorum bir iliskimiz yok onun henüz varligimdan bile haberi yok
Pes dogrusu, trollüm de ya, degilsen cidden cok cahilsin, ne yaptiginin farkinda degilsin. Ilkokulda ögretmenine asik olan ögrenci gibi.. Platonik sevgi ile burada soru soruyorsun,..
O benim öğretmenim değil aşık olmak kötü bi şey değil ayrıca. Sana soru soran yok istemiyorsan cevap yazmazsin herkes ilk başta ilişki içinde olmadan platonik aşık olur sonra açılır olur saçmalıyorsun
yazdigima sacma cevap verecek kadar cahilsin, bazi kadinlarinhayati ögrenmesi icin burnunun sürtmesi lazim, sende bu yoldasin, devam et.
Asıl cahil sensin bi çok şeyi bildiğini sanıyorsun ama maalesef. Herkes nasıl istiyorsa öyle yaşar hayatını benim hayatımın kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum hepiniz kendinize bakin
Tamam ergen
Belli ki senin ergenliğin ağır geçmiş
19 sen o 35 ise çok sorun olmaz. Aranızda gerçekten sevgi varsa oluru var. Sigara, alkol gibi kötü alışkanlıkları yoksa birde düzenlenli olarak spor yapıyorsa sana çok rahat 20 ila 25 sene ayak uydurur. 25 sene sonra zaten sen 44 o 60 olur düzenlenli olarak spora devam ederse sorun olmaz zaten sende doğum çocuk büyütme vs derken yipranacaksin. Uzun lafın kısası arada sevgi varsa olur.
Yok spor da yapıyor. Peki onu sevip sevmediğimi nasıl anlarım ya kafam çok karışık ondan da emin olamıyorum ki
Sevdiğim kişi derken sen daha sevdiğinden emin değil misin?
Kafan neden karışık? Onun seni sevmediğini mi düşünüyorsun?
Değilim daha çok yeni çünkü. Seviyor muyum sevmiyor muyum anlayamıyorum karar veremiyorum belki de bu sorunlardan dolayı kendimle kalbimle celisiyorum bilmiyorum.
19 ile 35 sorun değil şu anda ilişki başlasa aşkın ömrü 3 yıl desek cinsellik olarak bir birinize doyana kadar sorun olmaz. Fakat senin once duygularından emin olman gerekir, eğer emin değilsen hiç bulaşma 👍
Artık eminim
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olacak bi şey yok olamadık
Olsun veya olmasın genel olarak dedim 👍 daha iyi bir kısmet çıkar umarım
Teşekkür ederim
Rica ederim 👍
Öğrenci misin?
Evet
Öğretmenlik mi?
Neden sordun
Yazdıklarından o kanıya kapıldım 🤔
Neden ki
Eğitimcilerle uzun süredir çalışıyorum ve çok sevdiğim huyları var sende onu gördüm
Bence sorun değil gayet normal seviyorsan birde bu biraz size bağlı kimisi var 20 yaşında 40 gibi kimisi 40 yaşında 20 lik gibi ruhunuzu ve bedeninizi sevginizi genç diri tuttuktan sonra bunlar filan etki etmez
Yaş farkını çok önemseyen insanlar var. Kendinden üç yaş büyük biriyle bile olmak istemeyen insanlar gördüm. Ama ortada bir uyum varsa, kaliteli güzel zaman geçirilebiliyorsa, tensel ve duygusal bağlar varsa kesinlikle sorun olmaz.
Adamın gizli bir ajandası yoksa, başka biri hayatında yoksa ve sana hak ettiğin değeri hep verecekse sorun olmaz. Sadece seks içinse düşünme bile, devam et.
Hayır yok ve seks için değil. Ama seviyor muyum emin olamıyorum nasıl anlarım bunu
Seninki şehvetli bir tutku, ilgi müptelalığı, yalnızlığa edilen küfür gibi duruyor. O gidince çok üzülür ağlarsın diğer yandan. Fakat o olmadan bir günün nasıl geçerdi düşün ve kendine ve cevabını
Zaten birlikte değiliz ki
Uzak veya sanal ilişki anladım. Yine aynı soruyu sorabilirsin
Sordum say
Kesinlikle yasarsiniz sen simdi seviyorsun ama ilerde sevmessiz buyuk bir ihtimalle kesin 20 lerindesin oda 40ina merdiven dayaMis. Bence yol yakinken vazgec
Evli olma riski çok yüksek ve kuşak çatışması olacağı için bence bu tarz ilişkilerin oluru yok 5yaş büyük 5 yaş küçük en fazla limit bu ideal bence
Evli değil olsa zaten sorusunu bile sormazdım hayatında biri yok. Kafam çok karışık kimseye de anlatamadım bu durumu seviyor muyum emin de olamıyorum
Yarını bilemezsin seviyorsan devam et anı yasa mutlu ol seni mutlu edecek birini bulduguna inanıyor seviyormusun?
Evet bence öyle
Ama sevip sevmediğimden emin olamıyorum dahs çok yeni olduğu için nasıl anlarım sevdiğimi
Haklısın
Evet..
Yanlış anlamazsan eğer özelden yazabilir miyim bu konuyla ilgili burdan yazamadıklarım varda bi kaç şey daha demek istiyorum
Xper yetmiyor mesaj atmama ama istek attım
16 yaş bence bana göre çok büyük bir yaş farkı ama çok seviyorsanız adam daha önceden evlilik yapmamışsa arada güçlü bi sevgi varsa aşkın yaşı yok
Aşırı bir yaş aralığı var. Ama senin bir hoşlandığın varsa sevgin varsa gerisinin bir önemi yok. Aşık olduğunu da ona karşı aşırı bir ilgin varsa öyle anlarsın. Yanlış anlama merakımdan soruyorum senin yaş kaç
Yani ilgimiz olduğunu nasıl anlarız peki? 19
senin yaşın ne kadar küçükse o kadar büyük bir sorun. 16 yaş fark zaten kendi başına korkunç bir fark.
Yaş farkı çok. İlerledikçe yaş farkının eksilerini görürsün ancak. Yakın yaşlarda birilerini bulmanı tavsiye ederim.
İleride sıkıntı yaşarsın. Şimdilik güzel ilerler her şey. Ancak 40 veya 50 yaşına geldiğini düşün. O zaman her şey değişir.
şu an için değil ama ilerisi için sorun teşkil edecektir şüphen olmasın
Ne gibi sorunlar
Haklısın ne yapacağımı bilmiyorum
İlişkimiz yok
Bana ilgi duymuyor benim varlığımdan haberi yok bile. Daha çok yeni o yüzden emin olamiyorum
Şaka gibi olacak bir şey yok duygularından emin olmayan birisi değilim. 1 kaç gündür ona karşı bi şeyler hissediyorum ve bu yüzden de aşık mıyım değil miyim bilmiyorum dalga geçilecek bi şey değil bu.
Seviyorum
teşekkürler😊
3 yıl önce sevgilisi varmış ama şu an var mı yok mu bilmiyorum ya kendimi kötü hissediyoruum
Ne gibi bi hata
Yanlış anlamazsan özelden yazabilir miyim bu konuyla ilgili kötü hissediyorum da
Kusura bakma bi isim çıkmıştı
İstek attım ama xper yetmiyor mesaj atmaya
Sen yazabilirsin
Şu an yeniden takip ettim w ile başlıyor zaten
Hesaba girip mesaj kutusu yerine basarsan yazılır
Çok fark var. Sağlıklı bir ilişki mümkün değil abicim
Neden peki
Senin hayattan beklentilerin farklı, onunkiler farklı
Farklı jenerasyonlardansınız kesinlikle uyum sağlama şansınız yok.
İlişki başında cinsel çekim olduğu için birbirinizin uyumsuzluklarını görmezden gelseniz bile ileride bu da bitince yıpranacak ve ilişkiyi bitireceksiniz
Evet erkek daha büyük olmalı kadından ama bu 5-10 yaştan fazla olmamalı
Haklısın ama yaşını indiremiyorum veya kendi yaşımı çıkaramıyorum ki. Aslında benim beklentilerimle çok bi fark olduğunu da düşünmüyorum. Mesela ben kendimi hiç şu an yaşadığım döneme ait hissedemedim hep 80 90lı yıllarda yaşamak istedim. Açıkçası sevip sevmedigimi de bilmiyorum ki nasıl anlayabilirim kafam çok karışık kimseye de diyemem bunu her şeyimi bilen kişilere bile söylemedim bu sefer
Henüz bi ilişki içinde değilim
Ama seviyorum
Haklısın da bunlar benlik şeyler değil sevince ciddi düşünür geleceğe yönelik hayaller kurarim
Vazgectim🙏🏻
O kişiden
Çok teşekkür ederim. İnşallah senin içinde. Sence 5 6 yaş sorun mu peki arkadaşım için soruyorum
Tamam çok teşekkürleerr
Erkekler geç olgunlaşıyor saçmalığına inana inana neredeyse huzurevinde ki dedelerle sevgili olacaksınız. Gerçekten bazen çok saçmalıyorsunuz
Öyle bir şeye inandığım için sormadım soruyu. Abart yani
En İyi Cevap