Eski sevgilim beni yarı yolda bırakıp gitti, ben vicdan azabı çekiyorum ama onun bu durumda olması gerekmiyor mu?

Eski sevgilim beni yarı yolda bırakıp gitti , sonra üç gün sonra geri döndü , ben de barışmak için döndü sandım , ama zaman istedi 1 buçuk ay kendimi geliştirmem lazım falan bahaneler uydurdu psikolojisi falan bozukmuş , ders çalışması lazımmış , ama benim de psikolojim bozuktu ve bende ders çalıştım , ama onu hayatımdan çıkarmadan yaptım bunları , ve ona dedim ki belirsizlik olan hiçbiryerde durmam dedim , sonra aradı beni falan , o günden sonra bana yakın arkadaşım yazdı , aradım onu kız bana dediki " onu bi kızla gördüm dedi , ablamda gördü , bi önceki günde arkadaşım görmüş" dedi , ben tabikide yakın arkadaşıma inandım , onu dinlemedim , aradım diyeceğimi dedim , sonra o bana iftira attılar sen bana güvenmedin dedi , yemin ederim iftira dedi , sonra ben inanmış gibi yaptım , sonra olanlardan sonra benimle barışmak için uğraştı o gece , bende dedim ki ona " ben beni yarı yolda bırakan birine inanmıyorum bitsin " dedim. O gün hiçbişey olmamış gibi barışmak isteyen çocuk ama beni haladaha belirsizlik içinde bırakmıştı, ve o günden sonra bana dediki sen bana güvenmedin bile atılan iftiraya inandın dedi ama arkadaşım diyoki eminim oydu diyo ya ben kime guvencegimi şaşırdım , ama zaten bitmişti bizim ilişkimiz , bütün sorumluluğu benim üstüme yıkar gibi oldu , ve o öyle diyince ben vicdan azabı çekiyorum durduramıyorum, ama o beni yarı yolda bırakıp gittiği için beni belirsizlik içine soktuğu için onun vicdan azabı çekmesi gerekmiyor mu , bana yardım edin lütfen kimsem yok anlatcak canım yanıyor 😖

Eski sevgilim beni yarı yolda bırakıp gitti, ben vicdan azabı çekiyorum ama onun bu durumda olması gerekmiyor mu?