Aşk İlişkileri 2 ay Benim sevgilim olabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Çok esmerim ve aşırı çirkinim hiç sevgilim olmadı acaba belki ilerde olur mu :// Güncellemeler2 ay Anladım ben yalnız kalmayı seveyim en iyisi Benim sevgilim olabilir mi? Cevap Yaz 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur kardeşim neden olmasın ya gayet yakısıklı adamsın özgüvenin olsun elbette olacak zamanla karsına öyle birisi cıkacak ki sne bile inanmayacaksın bir bakmıssın evlenmişsin 0 0 Yorumla
Cetin3240 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı. Kardeşim Benim Az da Olsa Giderin Var Biraz Daha Kendine Bak 0 4 Yorumla Soran 2 ay Kanka kandırmana gerek yok Yorumla Cetin3240 2 ay Olum Ne Kandirmasi Bide Bana Bak Mk Yorumla Soran 2 ay 11 takipçin var belki çoğu kızdır abi senin Yorumla Cetin3240 2 ay Yani Ama İyisin Gardaş Emin Ol👋 Yorumla
Aise255 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Olabilir tabiki yaşın biraz küçük ama bence tipin iyi yani 0 1 Yorumla Soran 2 ay Yaa en temiz kalpli sensin galiba Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı. olurgünlük harcama limitini söyle bir kadınadeğerlendirip dönüş yaparlar sana 0 2 Yorumla Soran 2 ay Abi ailem fakir benim Yorumla nedennnFASULYE 2 ay fakire aşk yok Yorumla
_Asteria_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Tipin kötüyse diğer özelliklerini güçlendir 1 3 Yorumla Soran 2 ay Vücüdüm iyi olsa bakarlarmı yani Yorumla _Asteria_ 2 ay Bakabilirler Yorumla Soran 2 ay Sen bakarmıydın peki Yorumla
bikebikeman Takip Et Yoda Yaş: 35 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Olur br kardeşim neden olmicak 0 0 Yorumla
onurgulmez1907 Takip Et Bilge Yaş: 31 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın kardeşim yakışıklı adamsın 0 1 Yorumla Soran Yeni 2 ay Abi hiç gerek yok avutmana Yorumla
hayalotesi3 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 2 ay Ne alaka gayet yakışıklısın 0 11 Yorumla Soran 2 ay Hiç olmadı hep esmersin dediler red ettiler Yorumla hayalotesi3 2 ay Esmerlikle ne alakası var ki bunun Yorumla Soran 2 ay Bilmiyorum çingene hibiymişim öyle diyorşar arkamdan Yorumla hayalotesi3 2 ay Çok kötü insanlar var ya tipin gayet iyi Allah iyi insanlarla karsılastırsın Yorumla Soran 2 ay Yaa sende çok iyi birisin umarım hayatına yakışıklı iyi nşyetli zengin biri girer Yorumla hayalotesi3 2 ay Sağol var sevgilim ☺☺ Yorumla Soran 2 ay Zengin ve yakışıklımı Yorumla hayalotesi3 2 ay Yoo içi temiz ama ☺ Yorumla Soran 2 ay Yaa bu zamanda senin gibi bi kız kalmış demek. Umut hala var o zaman Yorumla hayalotesi3 2 ay Tabikiii😊 Yorumla Soran 2 ay Neyse sen çok iyi birisin seni kandıramıycam teşekkür ederim yorumların için mutluluklar dilerim Yorumla
Yagmurrrr-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Olmaz 0 2 Yorumla Soran 2 ay Anladım :/ Yorumla Cetin3240 2 ay Senin Çok Olur Ya MK Çocuğa Umut Verecegine Olur De Ne Olacak ki Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olabilir belki 0 6 Yorumla Soran 2 ay Umut var mı cidden Yorumla frenchgirl16 2 ay Bu kadar 🤏🏻 Yorumla Soran 2 ay İmkansıza yakın yani Yorumla frenchgirl16 2 ay Yok Yorumla Soran 2 ay Anladım dürüstlüğünüz için teşekkürler Yorumla frenchgirl16 2 ay Rica ederim Yorumla
Emmarossi Takip Et Xper 1 Yaş: 28 2 ay Sen artık umutsuz bir vakasın🤣🤣 0 20 Yorumla Soran 2 ay Biliyorum Yorumla bikebikeman 2 ay Len cadi cocugun umudunu kirmasana 🤣 Yorumla Emmarossi 2 ay 🙈🙈🤭🤭 Yorumla bikebikeman 2 ay Sen dinleme kardeşim bu cadıları hepsi uyuzluk peşinde iyisin yakışıklısın bunlarin yakışıklı sevgilileri olmadı kiskaniolsr böyle Yorumla Soran 2 ay @bikebikeman 😂😂😂 abi buna ben bile inanamıyorum Yorumla Emmarossi 2 ay @bikebikeman Senin gibi çirkin sevgilim olmadı doğrudur 🤣 Yorumla bikebikeman 2 ay Len boş ver sen bans inan kardeşim bunlara inanms cadı bunlar cadı Yorumla bikebikeman 2 ay @Emmarossi sen benim gbi iyisini bul öp başına koy cirkinim hatta noter dame kamburundsn beterim 🤣🤣🤣 Yorumla Emmarossi 2 ay @bikebikeman Allah korusun ne öpücem be seni belediye öpsün Yorumla bikebikeman 2 ay Valla başkan öpmüştü nerden bildin len cadi @Emmarossi Yorumla Emmarossi 2 ay @bikebikeman Ben bilirim böyle tipleri kızlar öpmez zaten Yorumla bikebikeman 2 ay @Emmarossi lütfen öpmesinler ben bakir takılmayi seviom 😈🤣 Yorumla Emmarossi 2 ay Hahaha Yorumla bikebikeman 2 ay Kizlar basa bela Yorumla Soran 2 ay @bikebikeman erkek adam erkek şeyi yapar dede tam olsun djdjdk Yorumla bikebikeman 2 ay Yok len okdr degil 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Emmarossi 2 ay 😳oh my god Yorumla bikebikeman 2 ay @Emmarossi uyuzluk yapms git kahvaltı hazırla kahvaltı yap sen Yorumla Soran 2 ay Ya şaka bi yanada iyi güldüm allah sizi güldürsün ve hayırlı günler dilerim ikinizide Yorumla bikebikeman 2 ay Hayırlı günler kardeşim selametle amac makara yapmak zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olur kardeşim neden olmasın ya gayet yakısıklı adamsın özgüvenin olsun elbette olacak zamanla karsına öyle birisi cıkacak ki sne bile inanmayacaksın bir bakmıssın evlenmişsin
Kardeşim Benim Az da Olsa Giderin Var Biraz Daha Kendine Bak
Kanka kandırmana gerek yok
Olum Ne Kandirmasi Bide Bana Bak Mk
11 takipçin var belki çoğu kızdır abi senin
Yani Ama İyisin Gardaş Emin Ol👋
Olabilir tabiki yaşın biraz küçük ama bence tipin iyi yani
Yaa en temiz kalpli sensin galiba
olur
günlük harcama limitini söyle bir kadına
değerlendirip dönüş yaparlar sana
Abi ailem fakir benim
fakire aşk yok
Tipin kötüyse diğer özelliklerini güçlendir
Vücüdüm iyi olsa bakarlarmı yani
Bakabilirler
Sen bakarmıydın peki
Olur br kardeşim neden olmicak
Olabilir neden olmasın kardeşim yakışıklı adamsın
Abi hiç gerek yok avutmana
Ne alaka gayet yakışıklısın
Hiç olmadı hep esmersin dediler red ettiler
Esmerlikle ne alakası var ki bunun
Bilmiyorum çingene hibiymişim öyle diyorşar arkamdan
Çok kötü insanlar var ya tipin gayet iyi Allah iyi insanlarla karsılastırsın
Yaa sende çok iyi birisin umarım hayatına yakışıklı iyi nşyetli zengin biri girer
Sağol var sevgilim ☺☺
Zengin ve yakışıklımı
Yoo içi temiz ama ☺
Yaa bu zamanda senin gibi bi kız kalmış demek. Umut hala var o zaman
Tabikiii😊
Neyse sen çok iyi birisin seni kandıramıycam teşekkür ederim yorumların için mutluluklar dilerim
Olmaz
Anladım :/
Senin Çok Olur Ya MK Çocuğa Umut Verecegine Olur De Ne Olacak ki
Olabilir belki
Umut var mı cidden
Bu kadar 🤏🏻
İmkansıza yakın yani
Yok
Anladım dürüstlüğünüz için teşekkürler
Rica ederim
Sen artık umutsuz bir vakasın🤣🤣
Biliyorum
Len cadi cocugun umudunu kirmasana 🤣
🙈🙈🤭🤭
Sen dinleme kardeşim bu cadıları hepsi uyuzluk peşinde iyisin yakışıklısın bunlarin yakışıklı sevgilileri olmadı kiskaniolsr böyle
@bikebikeman 😂😂😂 abi buna ben bile inanamıyorum
@bikebikeman Senin gibi çirkin sevgilim olmadı doğrudur 🤣
Len boş ver sen bans inan kardeşim bunlara inanms cadı bunlar cadı
@Emmarossi sen benim gbi iyisini bul öp başına koy cirkinim hatta noter dame kamburundsn beterim 🤣🤣🤣
@bikebikeman Allah korusun ne öpücem be seni belediye öpsün
Valla başkan öpmüştü nerden bildin len cadi @Emmarossi
@bikebikeman Ben bilirim böyle tipleri kızlar öpmez zaten
@Emmarossi lütfen öpmesinler ben bakir takılmayi seviom 😈🤣
Hahaha
Kizlar basa bela
@bikebikeman erkek adam erkek şeyi yapar dede tam olsun djdjdk
Yok len okdr degil 🤣🤣🤣🤣
😳oh my god
@Emmarossi uyuzluk yapms git kahvaltı hazırla kahvaltı yap sen
Ya şaka bi yanada iyi güldüm allah sizi güldürsün ve hayırlı günler dilerim ikinizide
Hayırlı günler kardeşim selametle amac makara yapmak zaten