İçimi dökmek istedim başlığım yok?

Yeni evliyiz, eşimle çok şükür sorunumuz yoktu fakat 3-4 haftadır garip şekilde uykudan uyanıyor ya ağlıyor ya da sert bir şekilde irkilip evde dolanıp balkona çıkıp sigara içiyor. Nedenini sorduğum zaman susup sarılıyor ağladığı için de üstüne gitmek istemiyorum. Görevi nedeniyle bazen tuhaf, gergin olaylar yaşayabiliyor mesleğini burada söylemek istemiyorum polis veya asker değil onlarla yakın temasda olan bir meslek olduğunu söyleyebilirim. Mesleki açıdan gergin olduğu zamanlar benimle oturup bu durumu paylaşırdı ama hiçbir şekilde olayları büyütmezdi bu yüzden görevi ile alakalı mı veya başka bir nedenle mi bu şekilde davranıyor anlayamadım. Aldatma gibi bir şey kesinlikle yok bundan eminim veya bunu yapmaya çalışıp yapmayıp vicdan yapma gibi bir şey de söz konusu değil eşimi bu konuda çok iyi tanıyorum. Bu durum beni çok yıpratmaya başladı son 20 gündür karı koca ilişkimiz yok. Benimle bu sıkıntıyı paylaşması için yapmadığım şey kalmadı ama yok hiçbir şekilde cevap alamıyorum. Bugün de maalesef yoğun duygu ve gerginliğim yüzünden ipin ucunu kaçırdım ben konuştum hatta bağırdım o sustu konuşmadı. Bu akşam da tez ve ders bahanesiyle okulda sabahlamak istedim ama şu anda daha kötü berbat duygu halindeyim keşke onu kırmasaydım diye pişmanlık çekiyorum ne yapmam lazım hiçbir fikrim yok

İçimi dökmek istedim başlığım yok?