Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ablacım okudugum kadarıyla aklI başında idealleri olan mantıklı bi kadınsın iş güç sahibi lafı dinlenir birisin ama değer görmüyorsun haketmediğin yerdesin peki bunu nasıl saglarsın söyliyim önce cesaretli olcaksın bir
2. Si bi psikolgdan ranevu alıp bir iki de olsa terapiye gitmeni kendini güçlendirmeni öneririm sonrasında o cesareti buldugund abir kafa kaldırış lazım nasıl ben bir kadınım ve aklı başınd abir insanım dışarda herkes bana değer verirkensizden bunu göremiyorum ben ekonomik özgürlüğü olan bi kadınım ver bakim maaş kartımı vermiyormusun tamm ben tekrar çıkartırım babanla mı kara veriyorsun dogru babanın evine eger evliysek benimde söz hakkım var hayat müşterek sen çalılıyorsan bende çalışyorum üstelik paramı sen alıyorsun evi geçindirecek sensin ben değil bu şekilde devam ediyormusun yoksa bi çeki düzen veriyormusun veriyorsan ver vermiyorsan bundna sonra yokum diyip kapıyı çekipçıkıcaksın önce bankadan bir kart edinip sonra bi yere gidiyosun ve birazcık burnunu sürttürüyorsun köpek olmuyorsada yolunu çiziyosun bukadar basit20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evliliklerde en büyük düşman İLETİŞİMSİZLİK' tir.
Karşı taraf hiç yokmuş gibi davranmaktır. Karşı tarafın duygusu var mı yokmu hiç önemli değildir. Böyle evliliklerde en önemli unsur karşı taraf için Karnın Tok mu? yoksa Aç mı?
Sanki hayat yemekten ibaret. Ama öyle değil. Hep şunu savunurum. Evlilik öncesi bir kurs hatta zorunlu olmalıdır. Hayatta en kötü insan BENCİL olan insandır.
Evliliğin amacı bir araya gelmektir. Beraber vakit geçirmektir. Beraber sohbet etmektir. Beraber üzülüp beraber gülmektir. Yani hayat müşterektir.
Sanki bu dünyada başka insan kalmamış gibi birbirinize zaman ayırmak zorundasınız. Hasbihâl etmelisiniz. Sorunlarınızı, dertlerinizi konuşarak çözümlemelisiniz.
Hiç kimse birbirinden de üstün değildir. Karalar alırken birbirinize danışıp yani istişare edip ortak karar , almak zorundasınız. Ben Ailenin Reisiyim demekle tek başınıza karar alamazsınız. Sevgiyi ve saygıyı birbirinize göstermek zorundasınız. Bunları yaparsanız şayet Güven ve Sadâkat tesis eder yuvanızda.
Bunları yapmaz iseniz evde yalnız kalırsınız. Evde sesinizin yankısı kaybolur gider.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yorumlamışsınız. Bizim evde kritik bir karar alınırken eşim asla bana fikir sormaz, umursamaz, tüm kararları babasıyla alır. Sırf kadın olduğum için kafamız basmaz modunda babası ile oğlu. Ben aptal bir kadın değilim. Çalışıyorum da aktif olarak. Lise de matematik öğretmeniyim. Kendi hayatımı yönlendiremiyorum bunların bu baskıcı tutumundan. Annesinin evde hiç söz hakkı yok, ağzını ne zaman açsa hakaret ediliyor , aynısı bana başlandı. Hem yanlız hem dışlanmış hissediyorum. Maaş kartım elinde ama bana harçlık veriyor onun parasını yiyorum muamelesi yapıyor. Az bir sesimi çıkarsam babası hemen kira su parası versin bakalım geçinebilecek mi diyor. Maaşım zaten ellerinde ek iş mi yapmam gerekiyor benim anlamıyorum. Güya arabam var kullanma hakkım yok. Görümcemin bahçesinde bekliyor arabam. İki kardeşim dışında ailemden kimseyle görüşmüyorum ona rağmen onlarla görüşürken bile bir sürü sorun stres oluyor evde. Zaten karı koca ilişkimiz de yok. Ayda 1-2 defa benim sitemlerimle oluyor. Bu adama eş değil işçi lazım. Hem de karın tokluğuna çalışacak biri lazım. Asla yaranamıyorum kimseye
- +1 yıl
Açıkçası bunu okurken üzüldüm. Evlilik başka bir şey. İki tarafta birbirini bu yuvaya adamalıdır. Ama sen bu yolda tek başına kalmışım.
Burada bir evlilik göremiyorum ben. Açıkçası aynı yolda bile değilsiniz. Senin varlığın bu evde yok.
Sana şunu bunu yap demiyorum ama ayakların üzerinde durman gerekiyor. Kıymetinin bilinmediği yerde sadece zahmet çekersin. Tek taraflı bir evlilik olmaz. Çok affedersin hayvan bile eşini kıskanır ona zarar gelmesin diye herkesten korur. Ama senin o evde gören bile yok hiç olmuşsun.
Senin için yalnızlık değil. Yalnızlık böyle bir şey değil olamaz da. Bu hayatı yaşamak zorunda değilsin. Allah insana akıl vermiş. Bir kadın olarak da senin de izzet-i şerifin var, onurun var. Sen bundan da sorumlusun.
Açıkçası kendine de zûlm yapıyorsun. Bu evde sana güven ne Sevgi ne saygı ya da bir kıymet var. Bir eşya kadar bile değerin yok.
Karar senin ne yaparsın bilemem ama o kişi seni hak etmediği ortada.
Sadece sana duâ edebilirim. Allah yâr ve yardımcın olsun inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunun evlilikle ilgisi yok. Bazı insanlar sadece bedenen varlar. Duyguları, hisleri, ilgileri, bağlılıkları yoktur. Ha evin içinde herhangi bir eşya, ha onlar. Arada bi fark yok. Ya bu durumu kabullenip masa, sandalye gibi davranacaksın. Ya da böyle bi hayat istemiyorsan boşanacaksın. Ki duygusal insanlar için böyle bi hayat yaşamak cehennemdir. Tüm gün beklersin bi sarılsın, öpsün, gözünün içine baksın, güzel bi söz söylesin... Yok!!! Tık yok. Ha telefonun şarj aleti, ha onlar...
40 Yorumla
+1 yılSanırım aranızda eşinizle iletişim eksikliği var yani normal şartlarda böyle hisseden birisi duygularını eşine hemen söyler yani bu durumu düzeltmek için bir şeyler yapılması için eşine söyler ama siz bu durumu eşinize anlatmaktan nedense kaçıyorsunuz. Size tavsiyem bu durumu eşinizle paylaşmanız gerekiyor insanlık hali size farkında olmadan ilgisiz davranıyordur her şey olabilir bence çözümü eşinizle konuşmak..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılHiç evli olmadığım için bilemeyeceğim de, ilişkide zaman zaman insan böyle hissedebilir. Bu nedenle arkadaş çevren ile kesinlikle alakayı kesme. Kendine özel bir hayatın olsun. Sadece bir tek insana mecbur olmak hem sıkar hemde kişisel gelişimini bitirir. Aynı hayatlar, aynı konular vs. Bu nedenle erkek olsun kadın olsun karşı tarafın tek ve tek odak noktası olmayı istemek gerçeğe bayağı uzak bir beklentidir
22 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışan bir kadınım. Lisede matematik öğretmeniyim. Hafta içi zaten ders kurs 8-6 arası çalışıyorum. Ailesi ile aynı apartmandayız. Eşim esnaf. Kahvaltıyı onlarla yapar akşam yemeğini de ben gelmeden onlarla yer. Ben tek başıma yemek yerim. Tv karşısına geçer elinde telefonla. Soru sorarım ona bile cevap vermez, aynı soruyu 3 kere sorarım cevap alamam. Yatak odasında üşüyorum bahanesi ile yanımda da yatmaz. Sadece evi paylaştırıyoruz gibi geliyor. Evle ilgili bütün kararları babası ile alıyor , adam benimle değil babası ile evli gibi
- +1 yıl
Durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum. Sizin ilişki o zaman evlilikten daha çok "oda arkadaşlığına" dönüşmüş. İnsan oda arkadaşı ile bile daha çok interaktif oluyor yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorduğun soru ve açıklamadaki yazdıklarınla, üyelerin görüşleri altına yazdıklarınız birbirine zıt ve tutarsız düşüyor. Her ne ise.
Hepsini toptan yorumlamak gerekirse, eşinizle karşılıklı iletişim, etkileşim ve cevaplaşmak yoksa, hem karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma ve birbirinizden destek ve kuvvet almak yoksa, hem karşılıklı sevgi, saygı, hürmet, şefkat ve merhamet yoksa, hem karşılıklı fikir alışverişi yok ise, hem hissiyatların karşılıklı alışverişi yok ise.
Ezcümle, bunların aksine seni değersiz ve alçak görüp ayaklar altına atılıyorsan, senin insanî olan haklarına ve hukukuna taarruz ve tecavüz ediliyorsa, senin üzerinde baskı, zorbalık, mânevî taciz uygulanıyorsa, ve seni maddî ve mânevî yönüne nihayetsiz eziyet veriyorlarsa. Seni kölecesine hizmet ettiriyorsa, senin mânevî değerlerini hiçe indiriyorsa o zâlimlerin hanesinden teberrî edip uzaklaş ve bağını kopar derim.
Zîra şu zâlimlerin yaptığı şey sana karşı mânevî bir cinayettir...
00 YorumlaBende aynı durumdayım. Hatta etrafımda çok kalabalık ama bu yalnız hissettiğim gerçeğini değiştirmiyor. Aynı dili konuşmuyor, bakarak anlaşamıyor, aynı duyguları paylaşıyorsunuz yalnız hissetmen normal. Keyifler yerinde olabilir, cinsellik güzel gidiyor olabilir ama bu yalnızlık hissi başka bişey. Yaşayan bilir.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Sosyallik geniş olan insana sadece eş ve çocuktan oluşan bir dünya yeterli olmuyor bu dünyayı genişletip daha geniş alana yayılması hem diyaloğu artırır hemde sorunların çözümünde daha geniş çevrenin desteğini almakta ayrı bir avantaj bu sadece evliler için değil herkes için öyle olmalıdır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. herhangi bir probleminde yanında olup destek olmuyorsa, fikirlerine önem vermiyorsa, aileniz için alınacak kararlarda sana fikrini sormuyorsa yalnızsındır. Sadece fiziki olarak aynı evde yaşamak yalnızlığını gidermez. ruhunuzun fikirlerinizin de birlikte olması gerekir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGunaydin iyi pazarlar genelde uzun sureli iliskilerde evli iseniz sevginizin bittigi yerde aliskanlikla devam ediyorsunuz bunuda sevgi saniyorsunuz sevginin bittiginin en belirgin ornegi kendini yalniz hissetmek birlikte vakit gecirmekten zevk almamak yan yana olsan bile yalniz bir ruh hali icinde olma halleridir bu durumdan kurtulmak icin esinizle rutinin disina cikmak tir esinizle
00 Yorumla Aslında bakarsan sorun biraz teknolojiyi yanlış kullanmamızda akıllı telefonlar çıktı insanlar aptallaştı sadece evli çiftler değil arkadaşlar arasındada durum bundan ibaret misafirliğe gidiyorsun 3 dakika nasılsın iyimisin sonra herkes telefona gömülüyor sosyal medya Online oyunlar uğraşacak insanları gerçek hayattan uzaklaştırıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Evet hisseder evlilikte bir zaman sonra eşler arasında ilgi alanları değişir ya da görüş değişiklikleri başlar. işte bu noktadan sonra iletişim kopmaya başlar , konuşacak konular uymadığı için ev yaşamı hatta yatak odası yaşamı bile yavan gelir kendi kabuğunda kalırsın , senin durumun bu.
00 Yorumla
+1 yılYalniz hissetme varsa, iletişim yoktur. Sevgi ve ilginin de olmadığı yerde bunların hepsi oluyorsa zaten, yalnız hissediyor olman çok doğal. İnsan sevgi, saygı ve değer görmek ister. Bunların olduğu yerde insan o zaman yalnızlıktan uzaklaşır. Bence sende bir gariplik yok yaşanan olaylarda ve ortak paydanin olmamasında bir gariplik var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenip hâlâ koca bekleyenlerdenim ben de evlendik evleneli varsa yoksa iş iş iş ne izini belli ne çalışma saati belli burası ev mi otel mi ben karısı mıyım yoksa çalışanı mı anlamadım bu işi hep yalnızım sanki evlenmedim de ayrı eve çıktım o da ev arkadaşım bir var bir yok az önce uyandım hâlâ gelmemiş eve
25 Yorumla- +1 yıl
aldatıyor olmasın o ya hangi işin saatleri böyle
Cevap sahibi+1 yılAldatmayan erkek var mıdır ki
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. kaç yıllık evlisiniz bilemem ama şöyle bi durum var ki evliliklerde belli bir zaman sonra her şey rutine biniyo bu yüzden artık bişiyler heyecanını yitiriyo zamanla. bu sebepten artık daha az sohbet eder daha az ortak şeyler paylaşır hale geliyo çiftler. sendeki yalnızlık hissinin sebebi bu
00 Yorumla
+1 yılDaha önceki ilişkimde bende öyle hissiyordum çok kötü birsey. Hem suçluluk duyuyor insan hemde mecburiyetten ilişkiyi sürdürüyor olmak koyuyor insana. Ayni evde yaşıyorduk evli değildik iyiy ki o yüzden bitirmek çok zor olmadı. Evli olup öyle hissetmek daha sıkıntılı bir durum herhalde
00 YorumlaBu herkeste olur bazen.. bende de olduğu gibi. Çünkü bazen insan anlaşılmak ta zorluk çekebiliyor buda onu yalnızlığa itiyor sizi çok iyi anlıyorum çünkü şu an o yalnızlığı dibine kadar hissediyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbazen ilişki monotonlaşıyor yan tarafta sındır ama dönüp yüzüne bakmaz sevmediginden deyil belkide ama alışkanlıklar deyişip bireyselleşiyor sanki insan kendine dönüyor zamanla telefonlardı ateri oyunlarıydı hayattan koparıyor bazen
00 Yorumla Burada herkes yorumlarla şimdi hep canını sıkacak keşke sormasaydın böyle bir soru moralin bozulmasını istemem ama cevaba gelince evet hisseder tıpkı benim gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim canım zaten sıkılıyor ama normal mi bu? Evlilik böyle iki kişilik yalnızlıksa ve çöpü kişi aynı histeyse tamam kabulüm. Ama neden yanlış gibi hissediyorum
çift uyumsuzluğu. ruhsal, duygusal, fikirsel vb vb... uyumsuzluk.. kötü tabii. kendini yalnız hissetmek.. dahada ilerleyen zamanlarda bu his dahada artar ve içinden çıkılmaz hal alablir..
03 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda da öyle hissediyorum zaten. Hiç bir anlamda görülmiyorumm gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsabr sukunet metanet bu yuzden var. evlılıgı canlandırmak ıcın renk getirin. sosyal aktivite yapın, ılk zamanlardakı gıbı eglenın gezın yiyn ıcın ama renk katın bseylere.
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlarda da hiç gezip tozmadık ki biz. Ben atanana kadar Allah’ın dönerini yemeye götürmedi bu adam beni. Yılda bir kere benim zorlamam ağlamam ile tatile gideriz. O da anne babası gitmeyelim diye 40 takla atar, yola çıkacağımız sabaha kadar huzur kaçırmak için gitmememiz için 50 tane bahane sıralar. Gittiğimiz yerde de huzur vermezler, şu iş var bu iş var diye defalarca ararlar, çoğu zaman kaldığımız yerden çıkıp denize bile gidemiyoruz telefon konuşacağız diye
- +1 yıl
Anlattıklarınızdan yakın biri geldi gözümün önüne, yıllar geçti ayrılar ve adam aynı anlattığın gibi, kadında çok vefalı ve sabretmıs. Bazı kişilikler malesefki değişmiyor. Bunun kararını ilk evlenmeden önce atman gerekiyordu. Busaattden sonra, bazı kararlar alınması gerekiyor, önce evliliği kurtarma adına eşler brbryle istişare etmeli, nerde hata var düzeltmeli ona göre devammedilmeli. Edilemiyorsada bir karara bağlanmalı diye düşünüyorum. Çünki erkeğinde aklı var kadınında. Onunda bir ailesi hayatı var bununda. Kimse eziyet çekilsin katlanıyım diye hayat birleştirmiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHisseder olabilir insanız hayat istediğimiz gibi gitmiyor hayat şarkısı istedigimiz tonda çalmıyor olabilir bu aldatma ile ilgili degil bireysel bir durum yoruyor hayat
10 Yorumla Gayet normal üzerine çok kafa yormayın ama onunla konuşabilirsiniz bence hissettiklerinizi anlayacağı bir şekilde
11 Yorumla
Soran+1 yılBeraber yatmama konusunu bile çözemedik. Artık ben anlatmaktan ve anlaşılmamaktan aynı şeyleri konuşmaktan yoruldumm
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılhisseder, yanında insanlar varken bile yalnızlıkta gb olduğu dönem olabilir bu da ortak konuşacak sohbet edece konu bulamamak bence beraber etkinlikler olmaması
00 Yorumla
+1 yılherkes böyle
evlilikte her şey çok sıkışıyor
sıkılma var tabi yüzde 99
gizem kalmıyor karşılıklı
her şey gizemde gizli
flört zamanları güzel
gerisi tırı vırı00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılPek çok aile var bu şekilde.
Erkeklerin çoğunluğu evli olduğu kadını elde ettiğini düşünerek ihmal ederler. Halbuki kadın "elde edilecek" bir varlık değildir.
00 Yorumla
+1 yılÖnceden nasıl şimdi nasıl
Şimdi böyle ise bir problemmi var
İşinde
Zamanla monotonlaşır ama sizde fazlamı sanki01 Yorumla
Soran+1 yılKendi esnaf , çalışanları var, 2 tane işi var. Ama bende çalışan bir kadınım. Bir sorundan dolayı bir süredir raporlu ve evdeyim , onun da iş yoğunluğu yok ama yine de ortak noktamız yok gibi geliyor
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. her evlilik mutlu değildir evlilik kafa uyumu olunca güzeldir her konuda çiftler arkadaş gibi olmadığı için sorun yaşanıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBizim ortak noktamız akraba olmamız dışında yok
İnsan evli olduğu halde kendini yalnız hissediyorsa artık bu evlilikte ilgi ve sevgi azalmıştır. Senin şu an hissettiklerinde o yüzden dır
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgi sevgi evlilik hayatı hiçbiri yok
+1 yılolur böyle şeyler hayatın karmaşası içinde bazen hayatlar tekdüze olur, tekrar bi plan yapın ytiyatro, sinema, bi yemek bi geziye çıkın
02 Yorumla
Soran+1 yılBen plan yapmazsam o asla yapmaz, benim planlara da yalvar yakar ağlama kavga sonucunda ikna olur, zerre yaşam belirtisi yok adamda
- +1 yıl
valla al karşına konuş
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence normal yaa sosyal hayatimiz ister istemez kısıtlanıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılEşin olduğu halde sevgilin flörtün bile yok gibi hissetmek normal mi
- +1 yıl
Gizliliğimi açtım.
Yorumlarda okuduğuma göre iliskinde seni yıpratan çok fazla sorun var gibi
İstersen bana yazabilirsn
Takip atın konusalım
İnsanın bir soru veya kısa dert yanmalar ile baş edebileceği bir süreç değil
En azından kolay bir süreç değil
İletişim ve paylaşım insana iyi gelir
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Belki sadece beklediğin ilgiyi bulamadığın için öyle geliyordur ve maalesef aslında insanlar yalnızdır her ne kadar kalabalıkların içinde olsalarda.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bir kadın olarak ilgiyi eşimden göremeyeceksem nerede kimden göreceğim peki? Ondan daha gencim, daha bakımlıyım, çirkin değilim neden kadın ya da bir arkadaş yerine bile konmuyorum. Yok sayılıyorum
+1 yılEşine soğumuşsun.. seni tatmin edemiyo duygusal bakımdan özellikle.. evliliklerde en büyük çıkmaz bu
20 Yorumla
+1 yılEşinden gerekli ilgiyi göremeyen herkes bunu hisseder. Umarım kısa zamanda sorununuzu çözebilirsiniz :)
00 Yorumla
+1 yılmaalesef evlilik insandaki her boşluğu doldurmuyor, boşluğu doldurmadığı içinde yanlızlik devam edebiliyor
00 Yorumla
+1 yılSende bir gariplik yok ilişkinizde bir gariplik var. Seni yalnız hissettirmesi hiç normal değil. Kendisiyle konuş istersen aldatmak için çabalama
00 YorumlaHisseder tabiki insanlar bazen saçma batıl ve eski düşüncelere kapılabilir sen kadınsın kafan basmaz gibi sen bu zinciri kırmaya çalış derim
00 Yorumla
+1 yılBu çok normal. Eşin ya işine dalmış gitmiştir. Ya da başka bir hatuna. İlgi odağı başka birşeyde olursa yalnız hissettirir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. Evli olduğu için her konuda tam anlayisa sahip olmali mi Esin? tek birey yeter mi sosyal hayatta yalnızlığını almaya?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu konuda yanlız değilsiniz. 20 yıllık evliyim. Şükür bende bu sorun yok amâ sizin gibi binlerce kadın var.
00 Yorumla
+1 yılİnsan dönem dönem yalnız kalmak ve Zihin olarak rahatlamak ister. Yalnızlık bazen herkes için ihtiyaç aslında..
00 YorumlaKocan sana ilgi göstermiyor maalesef duygusal boşlukta sin şu an.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu biliyorum , hissediyorum
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Doktora gitmelisin ya da biriyle paylasmalisin duygularını içini dokmelisin kısaca
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu hissediyorum ihtiyacım var artık biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Demek ki eşin yeteri kadar ilgi göstermiyor sana çocuk var mı kaç yıllık ewlisin
03 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıllık evliyiz , çocuk yok ama evlilik hayatı da yok
- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık insanın iç dünyasıyla alakalı bazen etrafında 10 parça insan olur ama yine de yalnız hıs edersin bu bir arayış değil ruhunu ifade etmedir
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yanlız hissediyorum ama çift hissetmem gereken konularda bile
- +1 yıl
Sorun belki de karşınızdaki kişinin sizi anlamaması ya da tamamlayamamasi ile alakalı bu yüzden sürekli düşüncelere yöneltiyor sizi yalnizlikta sizden gitmemiş oluyor
Hisseder çoğu zaman bu durum işin içinden çıkılmaz bir hal alır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. İlgisiz kalırsan yanlız hissedersin eşin ilgilenmiyor mu?
00 Yorumla
+1 yılHissedebilir bazen kalabalıklar içerisinde de yalnız olabilir insan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka bir iletişim sorunu var temelinde bir sorun var mutlaka ama çözümü de kesin var.
00 Yorumla Sadece eş herşeyin olamaz ki. Yakın bir iki arkadaş çözecektir durumu
00 Yorumla
+1 yılBüyü yapmışlar bence size ayrıl kurtul ya da o büyüyü çözdür
00 Yorumla
+1 yılAnlaşmazlıklar olduğunda hissedebilirsin bunu normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Eslerden birinin ilgisizliği zaman zaman bu duygu halini hissettirebilir normal.
00 YorumlaHissede bilir tabiki, buda ilişkinin bittiğinin göstergesidir
01 Yorumla
+1 yılYani evet bir insanın eşiyle sorunları varsa, eşiyle anlaşamıyorsa kendini yalnız hissedebilir
00 Yorumla
+1 yılPaylasacak bir sey kalmamis bence duygusal anlamada
01 Yorumla- +1 yıl
Konustunmu esinle bunu
Belli bir zaman sonra monotonlaşan evliliklerde bu yaşanabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin belli dönemlerinde bu tarz duygusal açlık oluyor ama gelip geçici olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. normaldir. teknoloji ve sosyal medyanin urunu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bilgi vermemissin ki. Kaç yıllık evlisiniz? Çocuk kaç tane? Cinsel hayatınız ne durumda? Duygusallık nasıl
04 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıllık evliyim, çocuk yok, olması için ortam da yok, ayrı yatıyor eşim benden, yatak odası soğuk diye bahane edip oturma odasında yatıyor , ben eziyet etmesem ağlayıp üzülmesem ayda 1-2 kere bile olmuyor beraberlik , çirkin değilim, temizim, kişisel bakımımı dikkat ederim , makyaj yaparım , çok kilolu da değilim, çalışan bir kadınım , ama artık kadın yerine konmadığım ve çocuğum da olmadığı için ezik hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılÇocuk da mi yapmak istemiyor?
Cevap sahibi+1 yılBu nasıl bir ilişkiymis yahu? Çalışıyorsun resmen onun için calisiyorsun kadın olarak duygusal cinsel olayların var zerre karsilamiyor, sana değer verdiği yok bir kadın olarak anne olma altyapisindasin seni döllemekten bile geri. Bu evliliği uzatma amacın ne?
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktım bu arada. İstersen eğer
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu yüzden evlenmiyorun konuşamicagim biriyle evlilik çileden başka bisey degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTuhaflik yok bence sende. Türkiyedeki evliliklerin geneli öyle bence. Ama esini aldatmaman daha uygun, hani bu dünyanin öteki tarafi da var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaaş kartınızı niye verdiniz anlamıyorum. O para sizin. Ve tek başına yaşasanız misler gibi de geçinirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasit bir soru, bu kadar sorun varken ve iyi bir şey görünmüyorken bitirmeyi neden düşünmüyorsun?
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat