10 / 10
10 / 7
10 / 4
10 / 0
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mizahı güçlü olan biriyle ilişki yaşamaya konusunda kişisel tercihler değişebilir. Ancak genel olarak, mizahı güçlü olan biriyle ilişki yaşamak, zaman zaman eğlenceli ve keyifli olabilir. Bu nedenle, mizahı güçlü olan biriyle ilişki yaşamaya 8 ila 10 arasında bir puan verilebilir. Ancak, diğer önemli faktörlerin de dikkate alınması gerektiğini unutmayın. Örneğin, uyumlu olmanız, benzer değerler ve ilgi alanlarınızın olması gibi faktörler de önemlidir.
Buna puan veremem.
Çünkü mizah gibi yönler bence cila gibidir. Mal bozuk, defolu, sorunlu ise mizahın etkisi saman alevi gibi olur. Etkisi zayıf kalır. Mal sağlamsa o zaman mizah gibi cila etkisi de çok parıltılı, kaliteli olur. Güven duygusunun üstüne eğlence gibi. Ama güven ya da karekter yoksa mizah yeteneği üstün olsa da pek bir anlamı ya da kalıcılığı olmaz. Kalıcılık önemli. Üstüne mizah olursa 10 üzerinden 10. Bence öyle 😇
Benim için 10/10 tabi ki çünkü ben eğlenceli bir ilişki isterdim. yani benim için sevdiğim kadın ile en iyi dost gibi olmak önemli,
aşırı ciddiyet değil de arada espri yapmak komiklik yapmak gülmek süper olurdu hatta bazen birbirimiz ile dalga da geçerdik yani zeki mizahları seviyorum. bu yüzden hayalim eğlenceli bir ilişki yaşamak yani eğlenceli bir aşk yaşamak tabi ki.
10/11 bana sunulan seçenek dışına çıkmayı severim 👌 benim gibi düşünenler elenecek sektörleri açıklıyorum hadi yine iyisiniz 😬
Asker , polis , sağlık çalışanları , hukuk çalışanları , mali işlerden sorunlu olanlar , bi de bizim mahallenin manavı
Cevap
22Cevap
Mizahşör ile evlenin hep mutlu olursunuz on uzerinden on
on üzerinden on.. çünkü insan beraber eğleneceği birisiyle mutlu olmak ister.. bunu bekler
Mizah derken inceci olursa zeka parıltısıyla bana yaklaşır ama seviye altı mizahsal yeteneği olana maalesef diyorum. İlişki yaşamaya yine de 10/5 derim. Mizahtan çok daha önemli meseleler var onlara öncelik tanırım.
Mizahı ne kadar iyi olursa olsun, mizahı yapacağı kişi anlamazsa mizahın önemi yok çünkü tadı kaçıyor, mizahıma eşit mizahı olan ya da bir tık altta-üstte olan birisine 10/10 diyebilirim.
10 üzerinden 10 diyorum.. yaşadım böyle bir ilişki.. hayatımda en keyif aldığım zamanlardı
10 üzerinden 100 bana göre çünkü ben benim gibi eğlenen ve güldüren biriyle mutlu olurdum şahsen
10 10 veririm tabiki, güldüren erkek gibisi mi var :))
Beni güldüren değil, benimle gülebilen birisi hayatın anlamıdır benim için…
Mizah, zekanın zekatidir. Zeki kadın iyidir fakat zeka kibire dönüştüyse... Kaç o kadından...
10 da 10 gülmek şifadır hem ruha hem ilişkiye
Ciddiyet mizah saygı sevgi çerçevesinde ise 10 puan ama bence olabilir sen ne dersin
Beni hem güldüren, benimle gülebilen hayatıma anlam katar.
10/10 diyorum.
7 puan veririm. Mizahtan anlamak da önemli tek tarafın yetenekleri yetmez
Mizahıma pek güvenmiyorum komik bir insan değilim açıkçası ama gerekli yerlerde güzel espriler yapılırsa o ilişki çok güzel yürür.
Gönül aynası der ki; Cinsiyet adaletsizliğinden ötürü 7 puan veriyorum çünkü kadın yüzü güzelse mizahı güzel oluyor, erkek kalbi güzelse müzahı güzel oluyor... Sonuçta içerisi karışık teraziyle ölçmek lazım 🌹
10/10 veririm çünkü öyle biri insanı her zaman güldürür.
Ciddiyet ve mizah dengeli olursa 7 veririm.
10 üzerinden 7
Dengeli mizah yapanları severim
On üzerinden on
gulen kadin guzel kadindir :)
10/10 mizahı olan bi kadına neden hayır diyeyim ki
10 / 10 olur
Mizah yeri ve zamaninda iyidir.
İzahı olmayan yerlerde mizah yapması lazım.
10 kalp ben 😍
Tabiki 10 puan sevgili Funda.
kız aynı zamanda güzel mi
Gerçekten böyle bir insan olsun ömrüme ömür katar
10/10
Tabiki 10/10
11 veririm.
Yedi
8...
On üzerinden onbir
mizah guzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?