Sıkıntı yok yani ben yeni öğrendim gülmeyi zaten o yüzden gülerken seçici değilim herkesle gülerim yani belki ileride bu gülme özelliğim geliştikçe mizah anlayışına göre insanları sınıflandırabilirim 😂 ama sonuçta gülmenin dili dini ırkı yok o yüzden degismeyebilir yani gülsün eğlensin insanlar yeter 😂
Mizah anlayışı görselde değil içte olan bir şeydir. Maalesef her komik şey mizah taşımaz. Her mizah taşıyan şeyde komik olamaz. Yapılan araştırmalara göre ego ile mizah arasında bir ters ilişki saptanmış. Egolu kişiler mizahtan yoksunlarmış. Sonraki araştırma da mizah ile zeka arasında yapılmış. Zeka seviyesi yüksek olanların mizah seviyesi yüksek çıkmış. Bunları neden anlattım bilmiyorum teşekkürler izlediğiniz için. :D
Mizah anlayışımın uyuşmadığı bir insan ile birliktelik yaşayamam. Bir süre sonra fikir ayrılıkları ve iticilik durumu ortaya çıkar. Sadece mutsuzluk ve huzursuzluk hissederim.
@Alphonse55 hayata geri döndüm reis artık işi dalgaya vurdum mesela geçen dj erciğin gaza gelip hasımlarına ana bacı düz gittiği videoyu izledim. gece gece gülmekten ağladım ya
Mizah severim, kendi tarzım var bu konuda. Eleştiri yapsam bile bunu mizaha bağlayarak yapmayı tercih ediyorum. Samimi olduğum kişiler zaten az çok uyumlu olur bana.
Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen kızların her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetli karşısınız ama.((kopyala yapıştır değil yemin ederim tek bildiğim dizi repliği))
Açıkcası zor biraz. Eğer hani beni karşımdakiyle ortak paydada buluşturan mizah anlayışından daha güçlü bir etken varsa belki tolere edilebilir ama onun dışında zor.
Hayır anlaşamıyorum. Esprisi seviyem biraz yüksektir. Benim gibi esprime gülen veya espriyle karşılık veren insanları seviyorum Bazıları ne demek istedin diyor ya orda çıldırıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben mizah yapmıyom karşımdakide yapmasa olur anlaşırım