tek bir şey olsun dediğiniz ve en önemlisi dediğiniz nedir?
SEVGİ SAYGI
CİNSELLİK TUTKU
GÜVEN SADAKAT
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
tek bir şey olsun dediğiniz ve en önemlisi dediğiniz nedir?
Olgunluk yaşına geldiğinde hayat sana şunu tas tamam öğretecek.
Elbette evlilikte özel haller müstesnadır bunların yeri burası değil burada konuşulacak yer değil.
Bir evi bir yuvayı dolduran evdeki huzurdur sevgi ve saygıdır özlemdir hüzündür sevdaya dair her şeydir.
Evinizi istediğiniz kadar eşyalara boğun. Tüm pahalı eşyalarla doldurun. Bunlar sadece gözünüzü doyurur kalbinizi ruhunuzu doyurmaz.
Hayatınızda elinizi tutacak kimseniz yoksa sizi anlayacak bir kimsenin yoksa bir omuza yaslanamıyorsanız bir kişiye sarılamıyorsunuz, sizi anlayan dinleyen size sahip çıkan kimse yoksa istediğiniz her şeyi sahip olun. Sadece rahatınız yerinizde olur ama kalbinizdeki boşluğu asla doldurmaz...
Ben ilişkiyi deyince aklıma tek gelen şey evliliktir onun haricinde her şey yalandır bitmek zorundadır ölüm gibi. Kişi sevdiğini söyleyip de bir imza atamıyorsa sizi sevdiğimden değil kullanmak istediğindendir. İstediği kadar size saygı göstersin Sevgi göstersin bir yere kadar. Sonra biter. Size nasıl söz verdiyse başkalarına da söz verir.
Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez
tamamıyla güzel bir özet oldu size o kadar katılıyorum ki...
Cevap
5Cevap
Bence güven ve eğlence mutlaka olmalı
Saygı çok önemli, saygı yoksa ilişkide hiçbir şey yok
kesinlikle katılıyorum
Sevgi tek şey olsun ama yetmez Güzel, sadık, dürüst, şehvetli, arzulu, doyumsuz, sexsi, saygılı, sıcak ve doğal tek kadına zaafım var.
mantıklı bence de...
1. ve 3. arasında baya düşünüp ilkini seçtim.. ilki olursa zaten diğerleri de gelir.
çok mantıklı diğerleri zaten ard arda gelir
Cinsellik olmazsa zevk olmuyor
diyosun
Insani rahaylatanda gergin yapanda cinsel haaytidir.
En temeli ilgi, sadakat, tutku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?