Sevgilime, eski sevgilimin bana yazdığını söylemedim. Yaptığım ihanet mi?

Sevgilim ilişkinin başında önceki sevgililerimi sordu ve sana yazıp eden var mı diye ara sıra soruyordu. Ben de sevgili olarak 2 kişiyle konuştuğumu söyledim ama flört olan birkaç kisiyi söylemedim. Çünkü onlarla sevgili olmadik kısa süreli tanıştık, konuştuk sadece mesajda. Neyse bizim ilişkimiz 2 aylıkken benim eski sevgilim bana WhatsApptan yazdı, aradi. Ben aramalarinin hiçbirini açmadım. Mesajinada olumsuz olarak geri döndüm. Artik seni sevmiyorum, bitti, olmayacak dedim. Ama eski sevgilimin bana yazdığıni sevgilime söylememiştim. Buluştuğumuzda al telefonuma bak diyordum zaten umursamadim eski sevgilim yazip aramasini da. Söylemememi böyle büyütecegini tahmin etmedim. O da diyor ki ben sana soruyordum yazip eden var mi diye. Sen benden gizledin, bana ihanet ettin, aldattın. Sizce bu yaptığım ihanet mi yoksa söylemediğim için bir hata yapmış mı oluyorum?

( Ayrıca onunla sevgili olmadan önce bir çocukla 1 yıl öncesinde cok kısa süre mesajlastik. Sonra 1 yil gecti bu cocuk tekrar yazdı. 10 gün daha konuştuk ama mesajda, arama vs olmadı. Doğal olarak çocuk çokta aklimda kalmadi. Sonra bu sevgilimle konusmaya basladik. İste öncesinde 10 gün konustugum cocugu da ona söylememişim bana sevgilin oldu mu diye sorduğunda. Buna da kızıyor. Kendisi benden önce kizlarla neler yapti, neler konuştu anlatamam. Ona say desem sayamaz her konuştuğunu.)

İhanet
Hata
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevgilime, eski sevgilimin bana yazdığını söylemedim. Yaptığım ihanet mi?