Eski sevgilime yazdım ama sebepsiz degil tabiki de?

Merhaba arkadaslar fikir ayrılıgı yüzünden ve ana kuzusu oldugu icin eski sevgilimle ayrıldık. O bana ara ara yaziyordu yok sana haksızlık ettim falan fistan gibi çünkü o hayatinda ondan bir beklentisi olmayan birini istiyordu annesiyle birlikte yaşamayı kabul eden ev esyası altın hatta dügüm bile istemesin onu öyle kabul eden birini ben edemedim annesine cok düskündü bu zaten benim icin baslı basına büyük bir sorundu sevebilir saygım sonsuz ama o bağımlıydı bağlı degildi gecen yine aramızda bilindik birinin videosunu atmıs bana ben ayrıldıgımızdan beri hic bir sekilde yazmadım iletisim kurmadım onunla gecen o yazdıgı icin arkadasıma reels atarken coklu atmisim onunla konustugumuz icin alt altaydı yanlislikla arkadasima atacakken ona attıgimi söyledim sevgi anlamında hic sevgim yok. Kardesimin egzeması cok fazla eski sevgilimde de egzama vardi onun kullandıgı bir sampuan vardı kızla konusurken o aklıma geldi az once yazdım ona sampuanı sordum. Tahminim sabah yazar sey düsündüm acaba onunla konusmak icin yazdıgımı falan düsünür mü ben uzatmıyorum konusmayı ki konusmakta istemiyorum acıkcası size sormak istedim

Eski sevgilime yazdım ama sebepsiz degil tabiki de?