Aşk İlişkileri Aşk ayağınıza gelsin ister miydiniz? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hiç çabalamadan ansızın aşkı bulmak ister miydiniz? Güncellemeler+1 yıl Aşkk Aşk ayağınıza gelsin ister miydiniz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ayağına gelen aşktan hayır gelmez, benim nazarımda aşk hak edilir ve çiçekli yollardan değil mücadele edilerek kazanılır. 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Cok haklsn Yorumla
KuasarMeta Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl kim istemez ki seven biri çıksın bir anda mutlu olmak güzeldir 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl gelsin bi zahmetben arayınca bulamıyorum o beni bulsun :) 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Umarm bulur Yorumla KremalıKraker +1 yıl bulsun valla dayanamıyom azıcık sevip sevilelim biraz yüz mıncıralım burun ısıralım :D Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir beni seviyorsa ben değil karşı taraf gelsin istiyorum, birini istiyorsam ben değil.”O” gelsin. Ansızın karşıma çıksa mükemmel olur. 0 3 Yorumla nedim_ +1 yıl İyide sen ya teeslersen ya farklı bisiy olur ya da utaniyorsa Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl @nedim_ ee peki nasıl tanışçaz. Yorumla nedim_ +1 yıl İşte sorun orada oluyor mesala ben sana gelsem desem seni seviyorum sana aşığım desem sen nederdin Yorumla
doğruözuğur16 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Valla ne söylesem bilmiyorum bildiğim değer bilmiyor vermedigim değer veriyor iki ara bir dere 0 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öylesi gelirse zaten birine aşık olabilirim bu saatten sonra kendi cabamla birsey olacağı yok 😅 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bu soruyu benim için sormuş olma şansın yüksek, istediğim şey tam olarak bu. :) 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Tabi senin icin Sonasık24 +1 yıl Ooo bu bilgi bana akşam vakti tebessüm ettirdi, teşekkürler.
nedim_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben hiç sev olmadı heralde açılamamda karşıfsn biri gelse daha iyi olurdu heralde 0 0 Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. sevdiğim biri var zaten istemem 0 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk ayağa gelmez, başa gelir)) 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. olabilir 3 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. İstemeyi isterdim 0 0 Yorumla
Utukk_aann Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok iyi olur 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. İstemem. 0 0 Yorumla
volkan889 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Kalbim dolu gelse boş gider 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ayağına gelen aşktan hayır gelmez, benim nazarımda aşk hak edilir ve çiçekli yollardan değil mücadele edilerek kazanılır.
Cok haklsn
kim istemez ki seven biri çıksın bir anda mutlu olmak güzeldir
Aynen
gelsin bi zahmet
ben arayınca bulamıyorum o beni bulsun :)
Umarm bulur
bulsun valla dayanamıyom azıcık sevip sevilelim biraz yüz mıncıralım burun ısıralım :D
Bir beni seviyorsa ben değil karşı taraf gelsin istiyorum, birini istiyorsam ben değil.”O” gelsin. Ansızın karşıma çıksa mükemmel olur.
İyide sen ya teeslersen ya farklı bisiy olur ya da utaniyorsa
@nedim_ ee peki nasıl tanışçaz.
İşte sorun orada oluyor mesala ben sana gelsem desem seni seviyorum sana aşığım desem sen nederdin
Valla ne söylesem bilmiyorum bildiğim değer bilmiyor vermedigim değer veriyor iki ara bir dere
Öylesi gelirse zaten birine aşık olabilirim bu saatten sonra kendi cabamla birsey olacağı yok 😅
Bu soruyu benim için sormuş olma şansın yüksek, istediğim şey tam olarak bu. :)
Tabi senin icin
Ooo bu bilgi bana akşam vakti tebessüm ettirdi, teşekkürler.
Ben hiç sev olmadı heralde açılamamda karşıfsn biri gelse daha iyi olurdu heralde
sevdiğim biri var zaten istemem
Aşk ayağa gelmez, başa gelir))
olabilir
Hayır
Olabilirdi belki de.
İstemem
İstemeyi isterdim
Çok iyi olur
İstemem.
Kalbim dolu gelse boş gider
herkes ister