Veya evliyseniz her olumsuzlukta boşanma konusunu açmak filan bence çok gereksiz?

Bu sadece mutsuzluk belirtisi ve her olumsuz fırsatı değerlendirme çabasıdir. İlişkiden kurtulmak için benim yüzümden bitmedi o sabredemwdi demek için.
Diğer seçenek de karşıdaki insanın aynı hatalari sürekli tekrarlaması ve uyarıları ve sevdiğini göz ardı etmesi demek
En ufak sıkıntıda ayrılmayı düşünen insanla ilişki yürütülmez zaten. Bir kere yapar affedilir, iki de e hadi tamam ama üçüncüye o ayrılmazsa bile ben ayrılırım
Cevap
13Cevap
Tabii ki saçma. İlişki ayrılma üzerine kurulmuyor ki her defasında bunu öne sürsünler. Böyle insanlara direkt rest çekerim.
Bence de
gidecektir de alt yapı hazırlıyordur.
blöfünü görüp yol vermek en iyisi sürekli ayrılık lafı açana
bence de saçma mutsuzluk için yer arıyormuş gibi oluyor mutlu olmak için çok sebep var
Aynen ya
saçma ve bahane
bişey olsa da ayrılık bahanesi olsa arayışı çok ergence çok toksik
Aynen toksik
Her sorun ayrılığa taşınmaz, taşınmamalı. Ayrılık ancak ve ancak sınırlar söz konusu olduğunda dile gelmeli bence.
Benim fikrimce gerçekten seven ve kaybetmek istemeyen insan ayrılmanın konusunu en ufak bir tartışmada açmaz bile
İtici bir davranış. Beni aşırı soğutur. Beni kaybetmek için uğraşıyorsa ne diye hala hayatımda dursun ki.
Erkek istiyorsa onun için zaten bitmiştir kadın istiyorsa yokluyordur (bence)
evet cok sacma
Evett
Bu kadar kırılgan tipler dikiş tutturamaz.
Aynen
Saçma
O ilişki, artık toksik bir ilişkiye döner.
Saçma ve çocukça, hiç olgun bir davranış değil.
Yani güven testi işte
Sürekli söyleniyorsa niyeti o dur zaten.
O artık ilişkiden çıkmış
Saçma, zaten o ilişki fazla ilerlemez.
Meyilli olmaktan gelir
Ooo en toksik şey olabilir
Evet
tabiki
Aşırı saçma.
Aynen ya
Tabi
Saçma tabi ki yaşamayın o zaman
Tabikide çok saçma
Bence de öyle