Aşk İlişkileri 1 ay Hangi tür kızlardan daha çok hoşlanırsınız? Aşkoyumm Takip Et Xper 2 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Hangi tür kızlardan daha çok hoşlanırsınız Hangi tür kızlardan daha çok hoşlanırsınız? Cevap Yaz 24 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 31 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 35,1b cevap paylaştı. Sadece sevgilimden hoşlanıyorum 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 90% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. "Hangi tür kızlardan daha çok hoşlanırsınız?" diye soru soranlardan 2 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. O tanımlanamaz bence ama görece net önde olan kızlar var 1 0 Yorumla
BeyazKurt27 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 ay Trend olan şeylerin peşinde koşmayan, şatafat peşinde olmayan, saygı ve sevgiye önem veren anlayışlı kızlardan hoşlanıyorum. Bu zamanda pek olmadığı için karşılaşmak zor 😂 1 0 Yorumla
İnsanFakiri Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 ay Sadakat ve oturaklı olması gerisini ben hallederim 1 0 Yorumla
Mk811 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 ay Ahlaklı, dürüst, sorumululuklarını bilen, güvenilir... 0 5 Yorumla Aşkoyumm 1 ay Katılıyorum Yorumla Mk811 1 ay Gerisi gelir geçer Yorumla Mk811 1 ay His ve heveslerle hareket etmek akla set çeker. Mantıklı düşünemezsin Yorumla Aşkoyumm 1 ay Aynen öyle bro Yorumla Mk811 1 ay Evet Yorumla
burcakayc Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 53% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. ballı ballı konuşan papşin şeker hatunlar 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Samimî akıllı güleryüzlü 1 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kezban olmayanlarindan 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 41% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Samimi, ağırbaşlı, kalbi güzel. 1 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Sadece sevgilimden hoşlanıyorum
"Hangi tür kızlardan daha çok hoşlanırsınız?" diye soru soranlardan
O tanımlanamaz bence ama görece net önde olan kızlar var
Trend olan şeylerin peşinde koşmayan, şatafat peşinde olmayan, saygı ve sevgiye önem veren anlayışlı kızlardan hoşlanıyorum. Bu zamanda pek olmadığı için karşılaşmak zor 😂
Sadakat ve oturaklı olması gerisini ben hallederim
Ahlaklı, dürüst, sorumululuklarını bilen, güvenilir...
Katılıyorum
Gerisi gelir geçer
His ve heveslerle hareket etmek akla set çeker. Mantıklı düşünemezsin
Aynen öyle bro
Evet
ballı ballı konuşan papşin şeker hatunlar
Samimî akıllı güleryüzlü
Kezban olmayanlarindan
Samimi, ağırbaşlı, kalbi güzel.