Sevgilim doğum günümde aldığı pastanın parasını istiyor, ne diyeyim buna?

Ayıptır sorması ne kadardı pastanın fiyatı?
Yani pastayı almasını sen mi istedin sevgilinden yoksa sürpriz mi yaptı?
Sürpriz yaptıysa istemesi saçma.
Ama sen aşırı pahalı bir pasta aldırttıysan adama isteyebilir.
Normalde böyle bir şeyin lafı bile olmamalı ama maalesef kadınların çok saçma maddi istekleri oluıyor ve adamları bıktırıyorlar, o yüzden sordum pasta ne kadardı ve sen mi istedin diye, ve hep maddi şeyler istedin de bıktırdın mı adamı acaba diye.
Ama o sana sürpriz yaptıysa ve parasını istiyorsa tamamen saçmalamış.
Süpriz yaptı ben istemedim ki istemem de zaten öyle biri değilim
Ya sorsam ne fayda ver diye ısrar ediyor ihtiyacı varmış heralde
Bu ne ya hediye alınan şeyin parası geri istenmez miktarı bile söylenmez saygısızın önde gideni bir hanzo ile sevgili olmuşsun ve ne yapacağım diyorsun
Terk et ayrıl
Pasta almasının hiç bir anlamı kalmamış, parasını isteyerek çok büyük ayıp yapmış, diyelim ki paraya ihtiyacı varsa size duyurmadanda ailesinden veya bir yakınından para isteyebilirdi, bu düşüncede birine fazla zaman harcamayın
Sen onun gibi düşme sakın aldıklarının parasını isteme. Pastanın parasını yüzüne fırlat ve ayrıl. Lütfen bunu biz söylemeden yapman lazımdı. Yerim seni hadi koş fırlat parayı gel sonra buraya yaz bekliyorum🧚
Cevap
42Cevap
Parasını ver ayrıl böylesinden adam olmaz.
Ayrıl
Şüş yani o kadar mı düşmüş yani senin onunla sevgili olman bile ne kadar boş zaman harcadığını kanıtı
Evet 4 ay boşa gitti
Yazık olmuş baya uzun bir süre bence yol ver gitsin ve asla geri dönme hayatının hatasını yaparsın demek ki senden beklenti içindeymiş ki şimdi parasını istiyor
4 ay boyunca bunu mu beklemiş hem sürpriz yapıp hemde pastanın parasini istemesi , ihtiyacı varsa tek kişilik pastayı beraber yeseniz bile yine bir anlam ifade eder. Memleketten sırf sevgilim fıstıklı baklavayı sevdiği için 1 kilonun yarısını ona verdim sırf o yesin mutlu olsun diye.
Kaliteli olsun istedim iyi yerden aldım 14 saatlik yolda bayatlamışti ancak mutlu olması bile yeterli oldu benim için.
Koptum ya yorumları okuyodum baya güldüm valla bende dicek bişey bulamıyorum sen en iyisi ondan ayrıl kendine büyük bi ilik yapmış olursun
Ayyy yuhhhh cidden almasaymıs sen zorla mı aldırdın sakın verme, önce o senin aldıklarının karşılığını versin
bence terket 3 kuruş parası vardır aldığı bir pastayı çok görüyor. Bunun gibilerle evlenildimi kızın vay haline.
Şaka yapmış olmasın? 🤔 Böyle bir adiliğe ihtimal veremedim çünkü
Oha ama, bu nasil karaktersizlik arkadaş!
Varsa vur yuzune boş ver
ver parasını ayrıl gitsin şaka maka pastalar bu ara çok pahalı
Oha yaa. Almasaymis. Köy cebine parasını defet gitsin
Saçmalık insan sevdiği kişinin özel günü için sürpriz yapmış hiç gidipte alınan şeyin parası istenir mi ya parasını verip almasını bende biliyorum saçmalamış orada
Haklı sen böyle karaktersiz insanları hayatına muhataap edersen yapar tabi m suçlu o değil sensin
Hadi 200 tl olsun en fazla yüzsüze bak yaa fakir gördüm ama böyle fakirlik görmedim
Soruyu soruş şeklin yanlış. Bir adam benim doğum günümde aldığı pastanın parasını istiyor demen lazımdı. Çünkü doğum gününde aldığı pastanın parasını isteyen birinin senin sevgilin olmaması lazım. Bunu düşün bence
bozukluk şeklinde üstüne fırlat daha da görüşme
Sen buna sevgilim diyorsan hala onu sorgulamadan önce kendin bi psikiyatri ile görüş
Şaka mı almasaydi ya send ever oaraisni üstünden bı kaç gün geçsin ayrıl şimdi ayrılırsam bahane eder oatsa için ayrıldı der böyle mallarla uğraşmaya gerek yok englle abla tavsiyesi
Pastanın parasını ver ve ayrıl sevgilin adamlıksızmış aşko
Sevgilimmi gerçekten diye bi bunu sorgula ardından parasını ver kıçına tekme at
Belediyeye basvur atik su parasindan versinler de pasta tarih oldu bakterilere donustu :)
En İyi Cevap