Evlendim şimdi istemiyor kızıyor. Ben sana bakıyorum hiç bir şeyimiz eksik değil ne istiyorsun diyor.
Babamda damadım haklı diyor hak veriyor.
Ne yapacam
Babamda damadım haklı diyor hak veriyor.
Ne yapacam
Sen ona maddi manevi mecbur kal istiyor okursan kendini tanır ve anlarsın onu sorgularsın onun sana sağladığı maddiyata kendin ulaşırsın. O seni skip sevmediği gerçeği ile kalakalir
Bunu istemiyor öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba nasılsın canım
Ben seninle böyle anlaşmadım ya boşanırız ya da okurum karar senin de
Azıcık net olsanız sorun kalmicak zaten.
Ne iş yapıyor senin ki?
İnşaat Mühendisi
Nefret ediyorum bu tarz insanlardan eşim dışarıdan bitir liseni oku eline mesleğini al beraber çalışırız daha rahat Bi yasam sureriz cocuk için de rahat olur diyor kendimi şanslı hissettim sen sakın vazgeçme kararından harbi yeri geliyorsa ayrıl adam ileride dahada kısıtlamaya başlayacak.
Cevap
11Cevap
Hiçbir şekilde kabul edilemez bir durum, sana ve senin gelecegine hayallerine saygı duymayan birinden ne eş olur ne aile ne de baba.
Olan olmuş bundan sonra dik duracaksın. Dediklerini onun yüzüne vuracaksın. Okumak ve eğitim almak senin en doğal hakkın!
Haklı geçen kadın nişanlısını aldatıyor du burada ünüversitiden erkek arkadaşıyla boşan baban okutsun
inanılmaz bir düşünce yapısı. Kimseye kendini ezdirme derim
Razı etmeye çalış razı olmazsada yapacak bir şey yok gitmeyeceksin
Klasik ortadoğu erkeği işte yapacak bişey yok kaldın öyle
boşa giden hayatın
şu an bir cezaevindesin
günaydın
Akılsız başını alıp taştan taşa vuracaksın aferin.
Bu erkeklere inanıp hayatı kurmak başlı başına hata her geçen gün bunu anlıyorum
A g sağlık diyecen sanki hiç kız yokta sınıfta 1 kız sen mi olucan
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali geçmiş olsun
Iste her zaman diyorum bir kadın mesleğini almadan ve araba sürmeyi bilmeden asla evlenip kendi kaderini bir erkeğin eline bırakmamalı
Babanın yanında iken okuyabiliyor muydun onu sorayim ilk önce
Bunu sormadım varsay hala nişanlısınız sandım neyse konuya dönüyorum açıktan üniversite oku ilk olarak açıktan okuman o kadar erkekle muhattap olmayacağın anlamına geliyor ona da karşı çıkarsa senin kendini geliştirmedi istemiyor demektir sert davransan sana zarar ama duygu sömğrğsğ yaparsan bi ihtimalin var yinede
Açıktan oku sıkıntı olur mu
Ortada güvensizlik var
Yanlışı en başta yapmışsın
İşte yobazlık onca erkegin içiymiş içleri fesat
Bir bardak soğuk su iç
Evlenince hiç göndermez saçmslama oku sen
Sende bunu yedin ben demiştim ojutmaz diye
Evden kaç offf
Hahahahahahahh
En iyisini yapıyor..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?