Sevgilim iyi biri ama bir anda parlıyor. Evlenme teklifi etti, ciddi bir yola girmeli miyim onunla?

Çok iyi birisi aslında bana da hiç zararı dokunmadı şiddet falan olsa zaten 1dk bile yanında durmazdım. Anlayışlı ağır başlı ilgili aslında ince ruhlu biri ama sinir sorunları var. Bi kaç kere yaşadık arkadaşıyla kavga etmişlerdi bi kere ortalığı kırdı döktü cidden çok sinirliydi çok korktum o arkadaşıyla da bi daha görüşmediler. Bi kere de kıskançlık olayı olmuştu restoranı birbirine kattı bu sefer korkmaktan çok utanmıştım. Bu siniri bi kez de bana döndü yine kıskançlık sosyal medya yüzünden kavga ettik. Bu sanırım en korktuğum andı bişey yapmadı bana ama yapıcak sandım ne biliyim çok korktum. Babam da aynı böyleydi onun gibi bi adamla evlenmekten çok korkardım o da böyle herşeyi yakıp yıkardı. Ona çok benzettim sevgilimi o an. Uzaklaştım biraz o olaydan sonra neyse gönlümü almak için çok uğraştı barıştık 2 ay geçti üzerinden ve evlilik teklifi etti. Kalabalık bi ortamdı o yüzden hayır veya düşünücem diyemedim. Ama böyle bi adamla ciddi bi yola çıkmak ne kadar doğru? Ne yapmalıyım?

Sevgilim iyi biri ama bir anda parlıyor. Evlenme teklifi etti, ciddi bir yola girmeli miyim onunla?