Sevgilim çok iyi ama ona heyecan duymuyorum.. evlenmeli miyim?

bir sevgilim var çok iyi bir insan. sadakatından şüphe duymadım hiç beni yanıltıcı birşey yapmadı. 1 seneden beri birlikteyiz.çok üstüme düşer. ben ağlarsam o ağlar o derece. zaten yabancı türk değil. ailesi farklı bir ülkede burada yalnız. temelli olarak buraya yerleşti işi falan burada. bütün arkadaşlarım çok seviyor çok duygusal kırılgan bir çocuk.. ama istediğim herşey onda yok. mesela ben sahiplenilmek istiyorum. böyle korunmak kollanmak. sevgilim herşeye izin veriyor onu kızdırmak için mini falan giydim bara giderken bütün erkekler bana bakıyor onlayken onu kimse takmıyor ya da başka erkeklerle flört edebilirim gibi düşünüyorlar... ama biliyorum ki böyle birşey yapsam çok üzülür. ayrılsamda çok üzülür. bir yandan farklı birşey istiyorum bir yandan çok iyi kaybetmeyeyim diyorum. ne yapıcağımı şaşırdım daha önce kötü bir aşk hikayesi yaşadım kalbım çok kırıldı.. ne yapıcam? evlenmek istiyor bu yaz. ailesine götürmek istiyor beni haziranda ok dedim uçak biletlerimizi almış bile... eğer şimdi birşey yapmazsam bir daha yapamayacağım. onu insan olarak çok seviyorum ama tutku yok ona karşı..
Sevgilim çok iyi ama ona heyecan duymuyorum.. evlenmeli miyim?