1 yildir birinden hoşlanıyorum kendisi eski sevgilimin en iyi arkadaşıydı. Eski sevgilim 2bucuk yıl once vefat etti ve ben onun en iyi arkadaşına aşık oldum duygularımı itiraf ettim bana ben sana o gözle hiç bakmadım dedi. Bir yıldır snaplarımı açar ama hiçbir zaman yazmaz, ondan hoşlandığı mı duyduktan sonra her gün snap atıp yazıyor. Anlayamıyorum ne yapmak istediğini
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sor amacın ne de
Korkuyorum temelı kaybedersem.
Yıllar sonra sprmadığına pişman olursun
Kendimi aynada çekip snap atım. Yavaş ayna çatladı, diye cevap yazdı. Ardindan İltifat mı ettin yoksa hakaret mı dedim 41 kere maşallah yazdi. Oda benden hoşlaniyor olabilir mi?
Devam etseydin sohbete
Kilolarıma mı dedım dedın maşallah oda bu emojileri gönderdi (🧚♀️🧚🏻🧚🏻♂️) teşekkür ederim dedim okuyup bıraktı
Hoşlanan sensin devamını getir
2 hafta sonra doğum günüm var beni yemeye götüreceğini soyledi ama aynı zamanda da ben sana o gozle bakmadım dedi. Ne yapmak istiyor anlamiyorum çünkü boyle yaptıkça bana umut veriyor
Tamam anlıyorum o gözle bakmıyorsun de..
Erkek adam olsana lan de seviyorsan adam gibi seviyorum desene de
Ne lafı çevirip duruyorsun hem iltifatlar ediyorsun hem de o gözle bakmıyorum diyorsun
Seviyorsan adam gibi söyle
Sevmiyorsan da iltifat edip durma sıkıldım bu hallerinden de
Ben ona mesaj olarak yazmıştım (biliyorum iki insan zaman geçirdikçe birbirinden hoşlana bilir ben seninle çok zaman geçirmeden de seni sevebiliyorum dedim) iki gün sonra yemeye gittik ve orada bana dedi ben sana o gözle bakmadım senin de dediğin gibi iki insanın zaman geçirmemesi gerek. Kapatalım konuyu dedim ben de geçtim. Belki beni tanımaya çalışıyor ve aynı zamanda benimle zaman geçirmeye
Ya onu tamamen hayatından çıkar ya da net bir cevap versin çünkü bu şekilde çok acı çekersin
Biliyorum farkındayım ama ıkımız içinde zor aramizda vefat eden bırısı var (onun en iyi atkadaşıydı) Sen olsan bu durumda onun yerinde ne yapardın meselya bana bakabilirmiydin o gozle sana aşkımı itiraf etikten sonra
Farklı göz mesajıdır o
Nasıl yani
Hangi gözle bakıyorsa o göz mesajı atmış işte
Bende merak ediyorum gangi gozle vana bakıyor
Mesajı belki kardeş belki başka amaç
Insan kardeşine Kendimi aynada çekip snap atıktan sonra (Yavaş ayna çatladı) diye cevap yazar mı? İltifat mı ettin yoksa hakaret mi dedikten sonra da 41kere maşallah der mi? Ustelık ondan hoşlandıgımı biliyor
Tamam iste seninle eyleniyor fazma kayde alma açılır zamanla