Güncellemeler
+1 yıl
Ama mesaj attı bana eski konuştuğum çocuktu 1 sene sonra tekrar istek attı yazdı falan ama şey yazmış len midesiz senin kaç tane miden var demiş sevgilisi olan biri niye böyle mesaj atar 1 sene sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Instagram ve saçma bio adetleri. Köpek tasması gibi biolar, dikkat sahiplidir yazsalar bari. 😂
Ya bencede saçma ama guncelledim bak açıkladım sence niye öyle bi şey yazdı ne demek istedi onu anlamadım
3 yıldır kullanmıyorum ben instayı o nedenle yorum yapmiyim ben.
En iyisini yapiyosun ya
En iyisini mi yapıyorum bilmiyorum ama çok iyi yapıyorum.
En büyük müsün bilmiyorum ama çok büyüksün beee
Eyvallah çakırım.
Eyvallah bizdennn
Çok şaşırtmacalı bir soru
Neden
😂 replik* / büyük ihtimalle vardır
Önceden yok muydu?
Bilmiyorum bakmadım hiç 1 senedir
Bence vardır
Ama mesaj attı bana eski konuştuğum çocuktu 1 sene sonra tekrar istek attı yazdı falan ama şey yazmış len midesiz senin kaç tane miden var demiş sevgilisi olan biri niye böyle mesaj atar 1 sene sonra
Kaşınıyo işte
Ne demek istemiş hiç anlamadım kötü bi şey demiş ama dimi istek atti kabul etmedim sildim sonra o mesajı atmış ama biosunda kalp var anlamadım ya
Profilinde bi erkekle fotoğrafın var mı
Hayır yok
O zaman onun canım gelmiş engelle gitsin
Sevgilisi olan biri eski konustugu kıza bu şekilde yazamaz istek atamaz bence ama niye kalp var o zaman saçma sapan iş ya
Bence de yapamaz
Sadece ne demek istedi bunu anlayamadım çok kötü kafama takılıyor sabahtan beri
Bence seni bi erkekle görmüş tipsiz falan demeye çalışmış
Görmesi imkansız ve sorduğu sorudaki çelişkiye bakar mısın hem midesiz diyo hemde kaç tane miden var senin diyo
Bunu bi ara detaylı konuşuruz
Bi ara detaylı konuşasiya ben kafamda 10 tane şey kurarım zaten
Mantıklı
Ne demek istemiş sence mesajında anlamadım ben
Midesiz ne ya saçmalamış mesajda
Bence isteği kabul etmedim diye sinirlenmis olabilir ama niye kalp olsun biosunda ne şey insan ya
Belki gaydir
Hayır ya
Nereden biliyon
Eski konuştuğum çocuk dedim ya
Sadece konuştunuz mu
Napicaz başka canım canım sorular sorma
Sence dlxlckvj
Peki sen sevgilin varken ondan önce konustugun kıza hatta 1 sene önce konustugun kıza istek atıp kabul etmedikten sonra bide üstüne len midesiz senin kaç tane miden var diye rahat rahat mesaj atabilir misin
Yasın kaç senin ve onun
Benim 19 onun 23 ama en son 1 sene önce konuşmuştuk sonra bazı şeylerden dolayı konuşmayı kestik 1 sene sonra dediğim gibi oldu işte
Kslslxkcl ondan hayır gelmez bence baskasını bul
Bi arayış içinde değilim ki attığı mesaj da ne demek istemiş onu anlamadım sadece
boş ver be
Kötü bir şey mi demiş
Anlamadım ki
Erkekler anlamiyosa ben napiyim ben hiç anlamıyorum ya
Nskslxlclkc cidden be
Of ya
aynen