Aşk İlişkileri Sevgiliniz olduğunda onun baş harfini falan instagram biosuna ekler miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz olduğunda onun baş harfini falan instagram biosuna ekler miydiniz? :D Güncellemeler+1 yıl Bende yapmam asla :D Yapanlar var da merak ettim siz ne yapardınız diye Sevgiliniz olduğunda onun baş harfini falan instagram biosuna ekler miydiniz? Cevapla Instagram Soruları Fal Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır knk ben direkt ismini soyismini kan grubunu tanışma günümüzü bakisma gunumuzu elimin eline değdiği günü yazarım 1 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Gören nazar ediyor nişan olana kadar kimseye bişi demem ailem hariç 1 0 Yorumla
deeliiçocukk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Hayır yapmam diğer taliplerimi kaçıramam😅😅 1 0 Yorumla
aphroditll Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Boynuma bıçağı dayasalar yine yapmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır knk ben direkt ismini soyismini kan grubunu tanışma günümüzü bakisma gunumuzu elimin eline değdiği günü yazarım
Gören nazar ediyor nişan olana kadar kimseye bişi demem ailem hariç
Evet alnıma yazar gezerim
Hayır yapmam diğer taliplerimi kaçıramam😅😅
Eklemezdim herhalde
Boynuma bıçağı dayasalar yine yapmam
Ne kadar ergence hareket
Hayır tabii ki. Ergenlik yaşını geçeli çok oldu
Eklemem
Çok ergence 😂
o yaslari gectin sanirim