Güncellemeler
+1 yıl
Kaybettik albayım. Aradım bayaa konuştuk cesaretimi topladım öyle kasıntı cümleler olmadan içimden ne geliyorsa söyledim sadece ikizimin arasında olan bi espriyi kullandım. Sonra biraz sustu veee beni onu aslında sevmediğime ikna etmeye çalıştı. Aslında sen beni sevmiyosun bazı zor şeyler yaşadığın için beni kendine yakın görüyosun gerçekten aşık olunca anlarsın bana aşık değilsin beni sevmiyosun falan. Geri vites yapmadım ama cevapta veremedim iyi geceler diyip kapattım. Bu hikaye bitti galiba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
sen ver agbiim, uzmen gibi kizi, guzel sevicilerdensin
Ben çoktan verdim de korkuyo muyum diye sorarsan evet. Hem onla olmaktan hem olmaktan korkuyorum
Sen kararliysan olur
Kararlıyım da onun kararsızlığı beni ezer geçer diye korkuyorum
Korku varsa istek olmaz korkuyla yolami çıkılır kiz biliyomu
Bilmiyor herhalde ama bilşyo da olabilir. Hem zeki kız hem de arkadaşlarım kızın yanında mala dönüyon falan dedi anlamış olabilir yani. Ya korku var her ihtimal korkutuyo beni ama uzun hikaye neyse
Konuş bilsin nereden anlasin kararsiz karaktermis zaten
Ya zaten kabul edeceğini sanmam da ya benden kaçarsa daha da uzaklaşırsa. Hadi kabul etti diyelim ya sıkarsam benden vazgeçerse. Hayatıma girip terkederse vazgeçmek daha zor olmaz mı
Yalnız sen baya kaybetmekten korkuyosun arkadaşlıkta buna dahil konuşmadan bilemezsin niyet okuma bi başla sonu sonra düşünürsün seni bilmeli her türlü
Hmm ya ben kimseyle öyle konuşmadım. Dilim takılır benim rezil ederim kendimi onun önünde. Mesaj atsam saçma mı olur illa yüz yüze mi söylemem lazım
Adamin cümleleri bile heyecan aşk dolu😂 ya nerde rahatsan orada konuş yazi diliyle yanlış anlayabilir ara konuş hem hercai aldatan anlaminada gelir kiza hemen yakıştırma onlari kafanda zitlasmaya girersin
Yok o anlamda kullanmıyorum. Kimseyi aldatmaz zaten o. Ya heyecanda var ama tedirginliğimin sebebi başka. Hani onun erkekler hakkında ki görüşlerini çok kez dinledim ya. Onlar gibi görünmekten korktuğum için biraz kısıtlıyorum kendimi. Şimdi desem ki sana aşığım çok düz bulur içten içe biliyorum. Böyle şiir ya da uzun güzel bişey söylesem de abartı bulur şov yaptığımı düşünür kaç kere yanımda engelledi birilerini. Ne desem bilemiyorum o yüzden
Onun sebebi cabuk sıkılması tahammülsüzlük aslında birilerine bel baglamamasi iyi bir yerde o şekilde düşün hayir net düz cümleler süsleme kelimelerini zaten cümle gönülden akarsa samimi durur karmaşık yaklaşırsan bilincaltina hadi ya bu da kararsız diyebilir kendi kendine ve kararsız kişiler karşısında net kimseyi görmedikleri için seffaf olamiyo ben de öyleyim çünkü
Ayrıca sanal ortamda hiç tanimadigin birisine yani bana, hic aldatmaz demen onu savunmanda güzel davranış gerçekten umarım kalpleriniz bütünlesir hayırlısı olsun iletisime gecmeden ne söylense havada kalir
O zaman benden de mi sıkılacak? Her türlü bugün aricam ya en kötğ sarhoştum saçmaladım falan derim. Desteğin için sağol. Bişey olursa soruyu güncellerim🙂
Buyur burdan yak sarhostum klasigine girme yo ne dediysem dogru de cekil kenara, hayir netlik görmezse sıkılır
Offf zor o zaman. Zor ama böyle de gitmez. Kopucaksa kopsun lan kıyamet. Zaten normalde dediğinin arkasında durmayacak bi adam değilim ama bu kız ayarlarımı değiştiriyo
Konuş hocam konuş
Gönül kimi seçerse artık. O değil de kaldı mı böyle erkek
Nasıl erkek
5 ayda unutmayan rüyasında gören falan.
Ha çok var ya ama rastlamamanızın nedeni şu olabilir. Arkadaş ortamında da gördüm böyle adamlar bi kişiyi sever olmasa bile aklımda kalbinde o kalır genelde de çok yakın çevre dışında belli etmezler o yüzden karşılaşmadıpınızı dülünüyosunuzdur. Ama kimin kalbinde ne var kimse bilemez
Doğru söylüyosun. Bir sebebi de beni unutamayanlara sevmediğim için odaklanmamam.
Evet sevmedikten sonra aşkından ölse bile biri görmüyorsun. Görmüyo🥲
Aynen öyle.
Hayır.
Olsun