Hercaiye gönül verilir mi?

Hercai: Hiçbir şeyde kararlı olmayan, gelgeç. Aşkta değişken, vefasız.

Bi kız var şimdi arkadaşım. Bu kelimenin anlamını öğrendiğimden beri içimde hercai o benim için. Kararsız dengesiz ama böyle bıcır bıcır neşeli arkadaşlıkta vefalı. Aynı zamanda hiç bi konuda ne istediğini bilmeyen aşk hayatı da karışık biri. Bana o gözle bakmıyo bile abi diyo ama ben bu kıza vuruldum. Unutmaya çalıştım 5 ay görmedim ama rüyalarıma girdi yine unutamadım. Ne kadar özlediğimi farkettim. Buluştuk işte yine arkadaş ortamında ama onda garip bi sıcaklık var. Ergenlere döndüm ilk defa birini gördüm diye heyecanlandım. Sarılınca gözlerim doldu lan soğuktan falan dedim. Neyse diyeceğim o ki bu kızdan bana yar olur mu? Hercaiye gönül verilir mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Kaybettik albayım. Aradım bayaa konuştuk cesaretimi topladım öyle kasıntı cümleler olmadan içimden ne geliyorsa söyledim sadece ikizimin arasında olan bi espriyi kullandım. Sonra biraz sustu veee beni onu aslında sevmediğime ikna etmeye çalıştı. Aslında sen beni sevmiyosun bazı zor şeyler yaşadığın için beni kendine yakın görüyosun gerçekten aşık olunca anlarsın bana aşık değilsin beni sevmiyosun falan. Geri vites yapmadım ama cevapta veremedim iyi geceler diyip kapattım. Bu hikaye bitti galiba
Hercaiye gönül verilir mi?