İlişkilerinde ehep aynı şeylerle karşılaşıyor isen, bunun sebeplerinden biri de sen olabilirsin... Sorun ne bilmiyorum. Ama sorun tek bir şey değil.. Çok yönlü düşünmek lazım
Çok yönlü düşündüğüm için bu haldeyim. İçimde kötülük olmadan yaklaşıyorum (ileri düzeyde empati kuruyorum) Saf ve temiz. Diyorum ya aynı cevap diye Herkes ne diyor iyi bir insan istiyorum hayatımda. Kendimi koyuyorum merkeze. Bu seferde diyorlar işte ben iyi biri hayatımda istemiyorum. O zaman istenilen şeyler ne oluyor. Şöyle bir durum var kötü giden ilişkilere bakıyorum. Kötü davrandı sevgimi aşkımı hiçe saydı diyor ayriliyor koşa koşa dönüyor. Eeee o zaman istenenler şeylere ne oluyor.
Yaptığınız yorumlara baktım.. oradan fikir yürütmeye çalışıyorum... eğer ki vicdanınız rahatsa kimin ne dediğinin önemi olmamalı... ayrıca giden kimseye geri dönme cesaretini vermeyin ikinci şans diye bir şey yok...
Zaten o şansı vermedigim için bu durumdayım. Bu konuyla ilgilide tekrar dönüşlerde yaptıklarımı yazdım. Benim gönlüm ve vicdanım rahat ne yapılması gerekiyorsa benim adıma ne eksik ne fazla yapıldı.
Kötü insan olma. İyi insan ol ama herkesi kendin gibi zannetme. Bir şey yapıyorsan insanlar iyi desin ya da karşılığında insanlardan iyilik görüyüm diye yapma. Sadece Allah 'ın rızasını gözet. O zaman bilirsin ki. İnsanlar iyiliğe kötülükle karşılık verir ve hayal kırıklığı yaşamazsın.
Kimse bana teşekkür etsin ya da bana hayran olsun diye davranmam ki zaten istesemde yapamam ben böyleyim. Hayatımın her evresinde olduğum gibi göründüm. Ne taklit yaptım ya da farklı biriymiş gibi davrandım. Vicdan varya o vicdan kahretsin bütün suçlu vicdanlı olmam. Bunun cezasını çekiyorum başka bir şey değil maalesef
İşin ilginç tarafı ne biliyor msn? Beni tercih etmeyenler benden sonra yaşadıklarından sonra bana geri dönüyorlar yıllar sonra. Sanki hiç bir şey olmamış gibi. Benimde aynı şekilde düşünmemi bekliyorlar. Ve bu sadece 1 defa değil bir kaç kez oldu. Tabi yine diyorum insanları yargilamiyorum yaptıklarından dolayı ama bende insanim etten kemiktenim duygularım var. Sevgi aşk mutluluk bu kadar ucuz olmamalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Umarım her şey istediğin gibi olur hocam
İnşallah bir çıkış noktası olmalı.
Bakalım gorucez
Her zaman bir yol vardır hocam
Bütün seçenekleri zorluyorum makul şekilde.
Dedim ya bakalım.
Biraz zaman,
Biraz kader,
Galiba birazda şans lazım
Her şey lazım kısaca hocam 🤣🤣🤣
İlişkilerinde ehep aynı şeylerle karşılaşıyor isen, bunun sebeplerinden biri de sen olabilirsin... Sorun ne bilmiyorum. Ama sorun tek bir şey değil.. Çok yönlü düşünmek lazım
Çok yönlü düşündüğüm için bu haldeyim.
İçimde kötülük olmadan yaklaşıyorum (ileri düzeyde empati kuruyorum)
Saf ve temiz.
Diyorum ya aynı cevap diye
Herkes ne diyor iyi bir insan istiyorum hayatımda.
Kendimi koyuyorum merkeze.
Bu seferde diyorlar işte ben iyi biri hayatımda istemiyorum.
O zaman istenilen şeyler ne oluyor.
Şöyle bir durum var kötü giden ilişkilere bakıyorum.
Kötü davrandı sevgimi aşkımı hiçe saydı diyor ayriliyor koşa koşa dönüyor.
Eeee o zaman istenenler şeylere ne oluyor.
Hıımm valla ilişki uzmanı değilim ama ben senin yerinde olsam böyle uzmanları takip ederdim
Ediyorum okuyorum izliyorum.
Araştırıyorum.
Ama her seferinde ters düşmez ki bir insan.
Gayet açık ve net konuşuyorum ki.
Daha ne yapabilirim.
Valla bilemedim
Umut sabır her zman var olmaya devam edecek ben yaşadığım sürece.
Bakalım neler yaşayacağım
Gereğinden fazla fedakarlık misliyle vefasızlık getirir... bir yerde her şey yanlış gidiyorsa değişime kendinden başla...
Çok farklı biri olmak zorunda kalıcam.
Bakalım o zaman nelerle karşılaşıcam.
Çok farklı biri olmana gerek yok... tercih edilen olma tercih eden ol... bunun içinde hayatında kırmızı çizgilerin olsun
Kırmızı çizgi her zaman vardı varda olacak.
En başta vicdan ve sadakat.
Bunlar bende bir başka.
Tanımından çok farklı.
Yaptığınız yorumlara baktım.. oradan fikir yürütmeye çalışıyorum... eğer ki vicdanınız rahatsa kimin ne dediğinin önemi olmamalı... ayrıca giden kimseye geri dönme cesaretini vermeyin ikinci şans diye bir şey yok...
Zaten o şansı vermedigim için bu durumdayım.
Bu konuyla ilgilide tekrar dönüşlerde yaptıklarımı yazdım.
Benim gönlüm ve vicdanım rahat ne yapılması gerekiyorsa benim adıma ne eksik ne fazla yapıldı.
O zaman Allah gönlüne göre versin demekten başka birsey kalmıyor... sizi hakkıyla taşıyacak biri illaki çıkacaktır karşınıza
İnşallah bakalım zaman
Sen kendini değiştirmediğin sürece hiç bir şey değişmez
Kötü insan olman lazım diyorsun.
Peki o zamanda kendin ol dediklerinde ne olacak.
Kötü insan olma. İyi insan ol ama herkesi kendin gibi zannetme. Bir şey yapıyorsan insanlar iyi desin ya da karşılığında insanlardan iyilik görüyüm diye yapma. Sadece Allah 'ın rızasını gözet. O zaman bilirsin ki. İnsanlar iyiliğe kötülükle karşılık verir ve hayal kırıklığı yaşamazsın.
Kimse bana teşekkür etsin ya da bana hayran olsun diye davranmam ki zaten istesemde yapamam ben böyleyim.
Hayatımın her evresinde olduğum gibi göründüm.
Ne taklit yaptım ya da farklı biriymiş gibi davrandım.
Vicdan varya o vicdan kahretsin bütün suçlu vicdanlı olmam.
Bunun cezasını çekiyorum başka bir şey değil maalesef
boş ver ya. Vicdanlı olmak ıyidir en azındansa aynaya baktığında iğrenmezsin. Ahırette alacağın olur
İşin ilginç tarafı ne biliyor msn?
Beni tercih etmeyenler benden sonra yaşadıklarından sonra bana geri dönüyorlar yıllar sonra.
Sanki hiç bir şey olmamış gibi.
Benimde aynı şekilde düşünmemi bekliyorlar.
Ve bu sadece 1 defa değil bir kaç kez oldu.
Tabi yine diyorum insanları yargilamiyorum yaptıklarından dolayı ama bende insanim etten kemiktenim duygularım var.
Sevgi aşk mutluluk bu kadar ucuz olmamalı.
Seni çok iyi anlıyorum dostum. Haklısın
Umarım her şey istediğin gibi olur
İnşallah bakalım.
Kısmet demekten başka artık elimden birsey gelmez.