Yillardir hep hayal ettim dusledim. Kapali, utangac , hanim hanimcik ve hamarat bir esim olsun. İsten gelince kapida karsilasin boynuma atlasin opsun yemek hazir kocacim desin ben de onu gullerle hediyelerle mutlu edip gulumsemesini arttirayim o guldukce de evimizin bereketi artsin. Henuz gelmedi gizemli yarim ama bekliyorum onu. Kader onu bana verir mi. Eger gelirsen ben hep seni bekliyor olacagim gizemlim delicesine ozleniyorsun
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hayaller ve hayatlar
İkisi de uyumsuz maalesef
Allah nasip etsin
İnsallah cok ozluyorum ve yoklugunu her gun hissediyorum onun
Görmediğiniz tanımadığınız birinin mi
Evet biraz delice ama dogru. Eksik ve mutsuz hissediyorum
Ben de bazen bunu hissederim. Ama sonra her şeyin Kader olduğunu bildiğim için boşveririm.
Oyle ama insan bir destek ariyor kendine. Hayatini ve evini guzellestirecek civil civil bir es. Sohbet edecek yaninda olup onu mutlu edecek bir es.
...
Ozel olmazsa kapali misiniz
Kapalıyım evet.
Ne ala, adinizi yasinizi sorsam haddimi asmis olur muyum
27 yaşındayım. Ben sizin yaşınızı sorayım. Ne iş yapıyorsunuz
Namazını var mı
Muhasebe uzmaniyim ve 34 yasindayim yalniz yasiyorum. Ozel gecelerde kilarim evet cumalara da giderim ancak vakit namazlarini kilmiyorum. Siz kilar misiniz
Evet kılarım bütün vakitleri.
Keşke tam kılsaymışsınız ☺️
İnsallah ilerde esimle beraber birbirimize destek olarak kilmak isterim tabiki evimizin bereketi de artar😊 ev kizi misiniz calisiyor musunuz
Ben öğretmenim. İleride olmaz hayatımızın ne zaman sona ereceğini bilmiyoruz ☺️ bence üç aylar bunun için güzel fırsat. Allah gönlünüze göre versin 🤲🏻🌼
Haklisiniz evet sizin de gonlunuze gore versin kucuk hanim😊 sohbetinizle mutlu ettiniz beni cevreniz cok sansli boylesi bir hanimefendiyle tanisikligi oldugu icin
Teşekkür ediyorum ☺️ inşaallah öyle diyelim öyle olsun
Olsun bakalim😊istanbulda mi yasiyordunuz
Yok doğuluyum ☺️
Gozden uzak ama gonule yakinsiniz ayni gokyuzune bakiyoruz su anda olsun😊 gecenin karanligina inat isik saciyor gulumsemeniz
Diliniz çok güzel
MaşaAllah ☺️
Eşiniz şanslı olur inşallah
O sizin zarifliginiz ve samimiyetiniz gizemli hanimefendi😊 siir sever misiniz
Ben şiirim şiire ne gerek ☺️
EyvaAllah
Bakislariniz kafiye gulusunuz tema
Aski anlatir dilleriniz adeta
Siz bir siirsiniz sairi gizemli
Okudukca nemlenir gozlerim elemli🌹
Çok naziksiniz. Çok teşekkür ediyorum 🌹☺️Üstüme çok şiirler yazıldı ama ben kalemimi imamemi bulamadım.. Bu Allahın takdiri..
Kismetiniz sizi bekliyor emin olun. Bembeyaz masumane sayfalariniz var ve mutlulugu anlatan nice dizeleri yazmak isterim o kader defterine🌹maasallah cok memnun oldum varliginizla cok uzaginizdaki bir yalniz kalbe huzur verdiniz
Sizi tanımıyorum ama inşallah sizde ben de güzel bir gelecek bizi bulur.. Çünkü gün geçtikçe kendimden umudumu yitiriyorum. Allahtan değil..
Ben de ziyadesiyle umitsizlige kapiliyorum ancak bir kismetim olduguna inancim beni ayakta tutuyor. Cok yalniz hissediyorum bazen ve o gizemli hanimin boslugunu ne aile ne arkadas dolduruyor. Onu bulunca yillarin acisini cikarircasina sarilip ellerini avuclarini opecegim ve sukredecegim. hoş geldin evimin ve gonlumun bereketi diyip haneme geliniyle duvagiyla gelin gelmesi icin tum muhabbetimi ve sevgimi sunacagim🌹🌹
☺️ Ne hayırlı bir eş.. 🙏🏻🌿
Tesekkur ederim siz de hayirli bir es ve benzersiz bir hanimefendisiniz😊 seccadenizi ve tesbihinizi size sunup sevabiniza ortak olmak isterdim
Sizi de duama ortak edeceğim. ☺️
Tesekkur ediyorum gizemli hanimefendi😊 namaziniz bitince seccadenizi katlayip tesbihinizi de kaldirayim😊 yorulmussunuzdur bir cay ikram edeyim size☕
Ben de size kurabiye ikram edeyim. Gerçi geçen elimi yaralandım ama olsun siz elimden zehir olsa yersiniz😂☺️
Zehriniz sifamdir belki de😊 hmm leziz olmus pamuk ellerinize saglik
Kıtır kıtır olmuş. Tahinli sever misiniz ☺️
Yanında da bir tavşan kanı çay
Valla süper olmuş durun ben yiyeyim hepsini 😂
Sizi izlerken ben de doyarim ne istahlisiniz masallah😊😊 durum cayinizi tazeleyeyim nazeninim😊
Alın siz de bir tane yiyin. Can boğazdan gitmeden bu tahinli kurabiyelerden yiyin ☺️elhamdulillah ben doydum
Biskuviyi alirken eliniz elime degdi sanki pamuk gibiydi😊 mmmmmmm cok leziz elinize saglik hep boyle hamarat misiniz
Yapmak istersem yapıyorum bişiler ☺️ aşk ile yapmak güzel. Tabi dışarıda ambulans hep hazır olsun.
Ambulanstan ziyade bir de bisiklet olsun sizinle cicekli bahcelerden gecelim pedal cevire cevire😊
Çiçekli mi betonu sokaklardan mı ☺️
Beton sokaklar sehirde kalsin biz patika yollara surelim😊 piknik de ederiz yorulunca hem sohbetin basinda papatyadan tac sozum vardi onu da yaparim size😊
Ben gül demetinden şerbet yapmak istiyorum. Baba gül getirin 😂
Olur gul guzeli😊 bardak bardak iceriz sifa olur afiyet olur bize sonra kirlarda kosariz😊
Hangi kırlar öte dünyadaki ki mi.. 😞
Hayir tabiki burada bu dunyada😊 asmayin o guzel yuzunuzu size gulumsemek yarasir. Dertleri birer kurabiye gibi gorun ve bakin beraber yiyince ortada dert tasa kalmadi😊
Tamam güleceğim içim kanasada ☺️
Aldiginiz nefes olurum ictiginiz su. Kalbinize gonlunuze girerim alirim tasanizi kederinizi. Kalbi guzel kendi guzel genc hanim siz aydinliklara layiksiniz karanligi orteyim sizin icin pasli sandiklara hapsedeyim😊🌹
Belki çirkin biriyim nerden biliyorsunuz ☺️
Kalbi ve dizeleri guzel yuzu namazin nuruyla aydinlanmis bir genc hanim cirkin olamaz bunu biliyorum😊
Allah bilir ☺️
Evet nur yuzlu hanim haklisiniz😊 hic tahmin eder miydiniz bugun tanimadiginiz biriyle boyle uzun konusacaginizi
Tahmin edemezdim. ☺️
Yasamdaki tatli tesadufler😊 ben de tahmin edemezdim ve bu yalnizlik icinde bir nese oldunuz. Ailenizle mi yasiyorsunuz
Tesadüf yoktur tevafuk vardır ☺️
Evet ailemle yaşıyorum.
Tevafuklarda bulustuk😊 aileniz pek guzel yetistirmis masallah😊 nasil bir bey isterdiniz es olarak
Dindar namazlı niyazlı ahlaklı olsun benim olsun ☺️
Ona guzel yemekler yapar misin peki, isten gelince sohbet edip onun yanina oturup film izler misin😊
İzlerim ☺️ sohbette ederim. Sohbet yoksa sohbet oluşturur yine peşine takılırım inşallah. Yürüyüp yaparım ☺️yemek yapar ona da salata yaptırırım 😂inşallah
Yürüyüş*
Ne mutlu bir yuva😊 o kanepedeki adam olmak isterdim dogrusu, sizinle sohbet etmek elinizden yemekler yemek ve size hos sozler edip kizaran yanaklarinizi izlemek😊😊🌹🌹🌹🌹🌹
Sonra beraber namaz kılıp tesbihi ile onun boynuna asmak takkesi ile yüzünü kapatıp ona gıcıklık yapmak isterdim..
Hayaller ve hayatlar işte.. ☺️
Onun basortusuyle gozlerini ortup korebe oynamak😊 dua ederken avuclarina yuz surmek de guzel olurdu sonra terasimizda cay icer manzarayi izlerdik ama ben en cok yine size bakardim cunku gunes yanimda hep doguyor😊
O baş örtüm bozulursa ayağınızın altına sabun sürerim 😂
Bende kaya kaya cennete giderim kisa yoldan😊 basortunuzu de kalbinizi de bozmam ben efendim istirham ederim
Yok ben kıyamam zaten ☺️
Sonrada ona mezarlıktan bir papatya koparır veririm. Burada mezarlıklarda oluyor 😂
Ama sizi goremem ki o zaman ister papatya verin ister gul bahcesi serin😊ben sizinle yeryuzunde mutlu olmak isterim efendim😊🌹🌹🌹🌹
Biliyor musunuz bunlar çok güzel hayaller ve daha fazlası da var insanın hayalinde ama işte dediğim gibi hayal..
BU yüzden artık o hayallerin semtine uğraşmıyorum. İyileri gören çok ama bulan yok. İsyanım yok. Sadece burası dünya her istediğimiz hemen olmaz..
Zamanla hersey iyiye guzele doner gizemli hanim😊 ornek bir karaktere kisilge sahipsin keske doguda olsam ve yuzyuze de gorussek ve bu tatli tevafukla izdivac kapilarina gelsek. Kalbinin sicakligi boylesi etkiliyorsa gerci yanina da gelemem yanar biter kul olurum🌹🌹
Siz nerelisiniz? ☺️Bari siz bulun bizi de davet edin düğününüze
Gelin olarak gelirseniz ne ala😊 dogma buyume istanbulluyum buyuk dedelerim bulgar gocmeni. Siz nerelisiniz
Ben doğunun bağrında bir yerdeyim ☺️🙈orası uzak ya. Keşke yakınımda olsaydınız. Atında takmasamda yağ getirirdim ☺️
MaşaAllah ne güzel İstanbulu severim.
Bir gun beklerim buyrun gelin😊mesafeler duygulara engel degildir ki. Gelin ata binmis ya nasip demis siz de bir ata binin tingir mingir gelin olmaz mi
Doğunun kızları harbidir yanlızca aklınızda kalsın☺️
Ben attan korkuyorum.
Atlikarinca olsun diyecegim o da sizi bana getirmez😊 o zaman ben geleyim atla desem e donerken de atla donecegiz yine sorun olacak off beynim durdu😊 ben en iyisi gelip oraya yerlesip hanimkoylu olayim
😂 Siz neden evlenmezdiniz Peki
Kimseye kendimi begendiremedim o yuzden evde kaldim😊
Yok ben uçağa binmedim o olsun☺️
Olur beraber kus olur ucariz sizinle 😊 baslik parasi adeti devam ediyor mu acep😊
Keşke simanızı görsem ona göre haksızlığınızı anlatırdım ☺️
Hepimiz evdeyiz zaten 😂
Dilerseniz soruyu begenin resim gondereyim😊
İnstagram varsa
Tabi var caglarfromistanbul