7. ayında olduğum bir uzak mesafe iliskim var. x benden 10 yaş büyük. ben 24 yasımdayım. daha önce hiç buluşmadık, sadece mesaj, arama ve görüntülü konuşma. aslında gercekten iyi anlasıyoruz ve birbirimizi tamamlıyor gibiyiz. gercekten kusur bulamayacağım hatta bulmak istemediğim birisi. dünya görüşlerimiz uyuşuyor. yap desem benim için yapamayacağı sey de yok. ama işte içimde bir aşk yok. aşkım diyorum ama arada kanım kaynadığından. güzel anlaşmak ilişkinin yegane seylerinden evet ama yetmiyor iste. ensel olarak onu istediğimi düşünmüyorum uzun zamandır.
yeni işe başladım, bir hafta oldu ve iş arkadaşlarımdan bir çocuk -y- cok hosuma gitmeye basladı. 29 yasında. yani kendisini düsünmemeye calısıyorum. sacmalama olmaz öyle sey diye kendime kızıyorum. ama cocuğu, hos tavırlarını aklımdan cıkaramıyorum. en son lisede carptı böyle kalbim. ancak sıkıntı su ki cocuk cumalara falan giden biri.
ben alkole karsı olmayan bir insanım ve evlilik dısı seks normal karsıladığım bir durum. bu anlamda birbirimizden ayrılıyoruz. sanırım ayrılıyoruz yani. emin değilim cok. agnostiğim ve bu ona ters geliyor. ojelerime takmış durumda, sil ojeyi kes şu tırnaklarını ben sevmem böyle diyor. iltifatlar ediyor, durup durup şakalaşıyor güldürüyor beni. henüz yeni geldiğim için mi bana hoş davranıyor yoksa iş yerinde diğer kadınlarla da mı böyle idi, ya da kadınlara hep bu şekilde mi davranıyor bilemiyorum. genel olarak çok neşeli. tek dediği ben herkesle böyle olmam, çok benziyoruz, seni kendim gibi gördüm. tanışığımızda dediği cümle "bana ister abi de ister kardeş ya da nasıl istersen beni nasıl görüyorsan ya da görmek istersen." yani anlayacağınız eleman beni çok pis manipüle ediyor. bu yüzden ağırdan satmaya devam ediyorum. bugün durduk yere "sana aşık olucam bu gidişle" demeseydi hala susturabilirdim belki kalbimi ama yapamıyorum.
x'i gerçekten üzmek istemiyorum. ancak ona karşı sadakatsiz de davranmak istemem. aldatmak istemem. üstelik annesinin de yaşı var, kendisi de tansiyon hastası. yardım et bana KS halkı, napıcam ben?
her ikisi ile de benzer ilgi alanlarına sahibiz. kesinlikle fiziksel özellik yok belirleyici olarak. buna göre karar vermiyorum. x daha uzun ve güçlü biri. y ise daha kısa, çelimsiz denebilir. tek albenisi tavırları. o da beni mahvediyor iste.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer