Ne diyecekler belirlenir ama asla belirlenen şekilde ilerlemez😬🤦♀️😂

Ne diyecekler belirlenir ama asla belirlenen şekilde ilerlemez😬🤦♀️😂

Spontane günü görüşme yaptığım biriyse zaten sohbet kendiliğinden şekillenir. Ama tartışma halinde olduğum biriyse aklımda bir toparlama yapar konuşurken bile ne diyeceğimi unutmak konusunda rekordan rekora koşarım 😅
Hayır genel olarak belirlemiyorum. bunun yerine daha çok anlık olarak telefonu açıp konuşuyorum ya da yüz yüze konuşuyorsam o an karar veriyorum yani bunun provasını yapmıyorum. bunların dışında eğer çok çok önemli biri ise yani sevdiğim kadın gibi o zaman belki heyecanı korumak için daha önce kendi kafamda belirlerim neler söyleyeceğimi ama bunların dışında daha önce ne diyeceğimi belirlemiyorum açıp konuşuyorum yani sadece.
Arkadaşlarım stratejik ve taktiksel zekamın çok iyi olduğunu ayrıca manipülatif olup bir yandan da çok iyi analiz eden biri olduğumu söylerler. Bu bağlamda evet vereceği cevabı dahi tahmin edebilirim. Lakin doğaçlama konuşmak her zaman tercihimdir.
Elbette ben bir süper kahraman değilim yahut zihin okuyamam. Bu o kişiyi tanıma dereceme göre değişkenlik gösterir
Çok teşekkür ederim efem :)
Yok ya spontane ilerleme fkd
Teşekkürler Seraap ✨😬
Cevap
8Cevap
konuşmalar spontane gelişir :)
ne diye ne diyeceğimi önceden belirleyeyim
Kişiye göre ve diyeceyim şeye göre deyişir yakn arkdşmsa rastgele gelişir ama uzak biriyse planlarım önecden neden aradm ne diycm önemli olan konu nasıl dile getirecem ve s
Spontane konuşuyorum ben ya. Oturup plan yapamam. İşle alakalıysa zaten standarttır üslubum. Özel hayatım ile alakalı ise olduğum gibiyim. Keyifli günler.
Sevdiklerimle hayır ama sinirliysem evet belirlerim öyle odaklanıyorum ki bir keresinde karşımda aradığım kişi değil üstü açmış ben hala anlayamamış ve hazırladığım konuşmayı yaptım🙈😂
Hiç bir şeyin planını yapmam. Herşeyin doğal akışına bırakıyorum. O anlık nasıl ve ne güzel geliyorsa.
hayır bu yüzden birini aradım açtığında da ben efendim demiştim yanlışlıkla çok kotu olaydi jdiwjhdhs
Bazen planlanır bazende sohbet akışında ilerler
En azından neden aradığımı bilirim.
Hayır, düşünmüyorum.
Zaten aramak için bir konum vardır veya canım sıkılmıştır.
Evet, zaten bir sebeple ararım ya da nasıl olduğunu merak ettiğim için.
Hayir spontane gelisiyor
İş görüşmesiyle doğal olarak evet
Doğaçlama
işte bu yüzden planlamayı seviyorum
Alo acaba müstakil misinz
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?