Yani evet bunu yapıyorum ama bu yaptığım insanların daha çok beni yanlış anlayabilecek beni tam olarak tanımayan türden insanlar olduğunu fark ettim yani aslında yaptım da bana göre gereksiz çünkü karşındakine neden kendimi anlatmaya çalışayım ama işte insan bazen kötü sonuçlar verebilecek kişilere biraz seçici konuşması gerektiğini anlıyor Çünkü kendinden Ödün vererek veya kendin için bir şeyler söyleyebilirsin ki Buda bunu kötüye yorup kendi menfaatinde kullanabilir o yüzden ne konuşmam gerektiğini daha önceden düşünürüm öyle konuşurum
Mevzu bir şekilde gideceği yere varıyor. Rüzgar gibi hangi yöne eserse. Telefonun başında çaresiz beklemektense, çare bendeyken aramayı tercih ederim.
Çünkü bazı şeyler ses tonuna vuruyor insanın. Karşında ki insan dikkatli ise sende olup, biteni algılıyor. "Ne oldu?" dediği an zaten hemen perdeler kalıyor gözde ki.
Böyle sohbetleri seviyorum. Seni anlayan insanlarla telefon olsun, diğer sesli uygulamalar olsun bir şekilde anlaşıyorsun. Güzel anılar birikiyor, hoş sohbet oluyor.
Doğaçlama takılıyorum, ezberi sevmem. Ama ciddi bir kurumla şirketle falan görüşmeye hazırlanıyorsam, işte o zaman söyleyeceklerim için kendimi hazırlarım.