Bu benim 2 yıllık iliskimdi tamam mı meğersem bu beni 1 yıldır bir kızla aldatiyormus zaten. Şimdi ben birgun bunun telefonunda numara buldum sonra o numarayı gizlice aradım bir kız çıktı eğer meğer kızla 1 ay falan konuşmuş evleri çok yakınmış ancak bulusacaklari gün kız bunu engellemiş. Hatta o gün bana spor yapmaya yürüyüşe gideceğim demişti meğersem kızla bulisacakmis pez. evenk neyse işte kızın benden haberi yokmuş. Ben kıza şey dedim bunu akşam bir kafeye çağır benim geleceğimi söyleme basacağım bunu iş üstünde dedim o da sagolsin kabul etti. Akşam bu kızla masada otururken bastım bunu. Rezil ettim kıza oradakilere de rezil oldu çalışanlara. Ağzıma geleni saydım falan skeke işte 5 ay oldu böyle anlsttigima bakma artık anlattığım için gülerek yazıyorum o zamanlar baya kotuydu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kafamı bile kaldırıp bakmam.
lanet olsun sana lanet olsun sevgime, nıııınım nıııınım
Çok dramatik oldu bu
ben de ağlıyorum şu an zaten :D
Konuşmam artık bir yabancıdır benim için sorarsa sorarım en fazla
Uzun zamandır görmeyeli seni bir hoş olmuşsun beyaz peynir gibiydin kaşar olmuşsun.
Kendim yol vermiştim yolda görse de öldüre bilir beni çok kötü kavga edip ayrılmıştık.
İş yerinde nerdeyse her gün karşılaşıyorum hiçbir şey söylemeden devam ediyorum.
Onun olduğu tarafa bile bakmam bu saatten sonra
Neden ki
Bittiği için. Geçmişte kalan golgendir bu kadar basit
Haklısın hs
İyi ki ayrılmışım hahaha olurdu 😊
Hiç bir şey demem.
Bisi demem geçer giderim
Seks yapalım mı.
Merhaba nasılsın derdim
Hi bitch
Türkçesi ne 😂
Merhaba s@rtük sjsk
Ahaha sesli güldüm sjsn
Beni aldattı ona ne desem az
Yaa nasıl öğrendin🙄burdan anlatmak istemezsen dilersen yazabilirsin
Asko bizim. olaylar karışık bak şimdi anlatiyorum
Bu benim 2 yıllık iliskimdi tamam mı meğersem bu beni 1 yıldır bir kızla aldatiyormus zaten. Şimdi ben birgun bunun telefonunda numara buldum sonra o numarayı gizlice aradım bir kız çıktı eğer meğer kızla 1 ay falan konuşmuş evleri çok yakınmış ancak bulusacaklari gün kız bunu engellemiş. Hatta o gün bana spor yapmaya yürüyüşe gideceğim demişti meğersem kızla bulisacakmis pez. evenk neyse işte kızın benden haberi yokmuş. Ben kıza şey dedim bunu akşam bir kafeye çağır benim geleceğimi söyleme basacağım bunu iş üstünde dedim o da sagolsin kabul etti. Akşam bu kızla masada otururken bastım bunu. Rezil ettim kıza oradakilere de rezil oldu çalışanlara. Ağzıma geleni saydım falan skeke işte 5 ay oldu böyle anlsttigima bakma artık anlattığım için gülerek yazıyorum o zamanlar baya kotuydu
Yaaa erkek milleti işte , peki unuttun mu tamamen
Ona karşı içimde bir his yok ne aşk ne nefret hissizim şu an. Ama tabi aklıma geliyor arada kalbime değil 😉
Senin ben awk