Daha yeni ehliyet almışsın ve tecrübesizsin. Niye pahalı bir arabayla başlayasın ki? Eşin gayet mantıklı düşünmüş ama neden birlikte gidip seçmediniz? Ayrıca niye hemen ilk baştan jeep model? Küçük bir araba daha rahat olur, daha az yakıt yakar ve 3 çocuklu değilseniz yeterli de olur. Bir ailede iki jeep çok gereksiz.
Böyle maddiyatla bağlı önemsiz kavgalar edip aile huzurunu kaçırmayın. Kendi kök ailene de eşini böyle durumlarda şikayet etme. Sen unutur affedersin ama baban biriktirir bunları.05 Yorumla
Soran+1 yıl14 yaşımdan beri araba kullanıyorum. Ve kocamın bana kötü kendine iyi araba almasına çok sinirlendim
Soran+1 yılYa galeride o varmış onu verdi adam bana sormuyor bende ona sinirliyim
Soran+1 yılHalledicem
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin galerici ve Durumunuz iyi şahsen bende senin gibi tavır sergilerdim. sonucta esin yani esin başka biri değil ki insan eşine hep iyilerini layik görmesi lazim ve sana daha ne istiyorsun demesi garip ve kırıcı eşisin sonuçta cidden bu hayatta inslh iyi ve vefakar birilerini bulmak çok zor. bu arada çalışmana izin vermemeside ap ayrı garip ve saçma. sen de ki ben çalışmak istiyorum sonucta bu yasima kadar sen yoktun ben çalışır daha iyilerini alırım de bak bakim ne diyecek kesin verir bu sefer
10 Yorumla
+1 yılKötü bir niyetle yaklastiysa git konuş derim ama ciddili belki parası yetmemiş olabilir ozmn bence anlayışla karşılamalksin ama bence git konuş çok takmisa benziyosun
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. şu an en iyi maaş alan memur en düşük arabayı bile alamıyor bence şükretmelisin. Ayrıca kocan sonuçta el değil ya bugün onu almış yarın daha iyisini alır az sabırlı ol daha ehliyetini bile yeni almışsın. Hem galerici diyorsun belkide elindeki en iyisi şu an odur, yarın daha iyisi gelir onu verir sana.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Adam sana Tofaş vermemiş Broadway vermemiş gitmiş Kia'nın cipini vermiş daha ne istiyorsun 😂
Sen önce verdiği arabayla bir pratiğini yap elbette sana iyisini verecektir.62 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben iyi sürücü
- +1 yıl
sen afgan?
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yaptığınız şımarıklık ve yüzsüzlük.
01 Yorumla
Soran+1 yılKocamdan istiyorum ne yüzsüzlüğü o da benden herşeyi isteyebilir kocam bu hayatta en yakınım. Zaten istediğimi de yaptı
+1 yılEkonomik durumunuz iyi de olsa çoğumuz acemilik sürecimizi yeni abayla değilde.. Allah büyüklerinden muhafaza etsin.. daha eski.. biraz daha parçası ucuz arabayla geçirmeyi tercih ederiz.. etmisizdir. En azından ufak tefek maddi hasarlı kaza yaşarsak.. madden fazla yipranmamak için önlem genelde böyle yapılır. Ayrıca bir aile.. kapıda iki araç ve üstüne birde araçlar jep. Biri neden kia diye.. buna tepki vermeyi düşünduysen.. ekonomi öyle bir hal aldı ki.. düşük maaşlı çalışan insanlar.. tofasa.. brodeaye falan bari rahat oluşabiliyorlardi. Şimdi bu araçlar bile dar gelirlinin hayali oldu. Eşime tamam.. hediyede al demiyorum ama.. sicacik bir sarılma ve teşekkür bence yeter. Abartmana gerek yok :) Diğer bir konu ise.. babanın o söylemi.. bir kız babasina bence yakışmamış. Sanki sizi birbirinize düşürse.. seni doldursa eşime karşı.. tartışma çıkarmana vesile olsa.. mutlu olacakmış gibi. Bir kiz babasına çok uygun olmamış.. babanın.. eşim pahalı arabalara binerken sana bunumu verdi falan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet bi ark jeep'i tofaş'a razı buda jeep'i beğenmiyo
Çok istiyorsan evlenmeden kendin alsaydın madem 2 üni bitirdin baban zengin öyleyse baban alsaydı ya da çocuktan önce çalışsaydın ahh ahh
Millet bi kuru ekmeğe mahkum sende yok armud'un sapı üzümün çöpü diye dövünüp duruyorsun
Diyeceksin ki oda binmesin biniyo işte alla alla
Parası yetmemiş almamış yetseydi alırdı
Ahh ahh bana esim alsa banada değil bize şükrederim yani
Millet ekonomik krizde sen arabam şöyle olsa daha mi iyi olurdu bana nie bunu verdi ooo33 Yorumla
Soran+1 yılBen almak zorunda değilim kocam bana almak zorunda mal ayrımı isterim malının yarısını alırım kendime en lüksünü alırım defol şmei
Cevap sahibi+1 yılKocanla boşanmıyorsun ayrılmıyorsun Ne almak zorunda sen aç mı bırakıyor açıkta mı bırakıyor hediyenin önünde yemediğin arkanda Daha ne yapsın yani her şeyi yapmış almış kimsin kocası almıyor bile kumar harcıyor Sen ne diyorsun ya Kimse kimseyi kovamaz istediğim gibi yorum da yapabilirim herkesin görüşü farklı olabilir senin gibi
Soran+1 yılYok ayrılmadan da mal talebinde bulunulabilirsin. Ayrılmwk adına. Banane milletin kocssındna ne kadınlar ver başka erkeklerin koyundan çıkmaz evine sahip çıkmaz. Ben bunları yapmadım diye tebrik mi edicek
+1 yılEvine et girmeyen insanlar var.. meyvenin tadını bilmeyen çocuklar var.. minik elleri soğuktan dona dona okula giden öğrenciler var.. aldığım montum pahalı mı oldu diye söverken , üstünde hirkayla dolaşan çocuklar var.. hasta yatağında keşke yaşayabilsem diye umut eden insanlar var... hayat gerçekten trajedi.. bu şımarıkca düşüncelerin umarım ki değişir..
45 Yorumla
Soran+1 yılO kadar d saçması ki öyle insanlsr varsa kocamda o zaman lüks arabata binmeyecek
- +1 yıl
Benim lafım sana.. şükür yok sen de.. doyumsuzlugunu aşmaya calis olur mu..
Soran+1 yılOnda var mı onda olsa o da lüks değil mütevazı birşeu alır demi ama erkek ya onu savunusun
Soran+1 yılBen çalışmak zorunda değilim ki kocam zaten istemiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatında zengin birini bulmak dışında bir başarısı olmamış her şeyin değerini parayla ölçen bir ablamızla daha karşı karşıyayız
Demek ki sana pahalı arabayı reva görmüyor hak ettiğini düşünmüyor
Belki başkalarına veriyordur sana da bu kalmıştır51 Yorumla
Soran+1 yılİki üniversite mezunuyum 2 yıl spikerlik yaptım. İki yabancı dilim var Almanca İngilizce hayatta evde kalmış baba yanında sığıntı. Yaşayan her gördüğü kadını tanımadan yargılayan bir eziksin. Anana veriyor herhalde birşeyler karşılığında kıskandın demi * senin kocan yok diye eziksin. Erkek düşkünü erkek savunucusu ezik
Küçük şeylerden mutlu olmak gerek. Sana araba hediye almış ve çok kötü de değil. Tamam sen daha iyisini kendine layık gördün ve durumu da var eşinin, haklısın bu konuda. Ama yine de mutlu ol, kendini doldurma olumsuz düşüncelerle. Her zaman yine de memnun olmak insanın kendisini daha iyi hissetmesine sebep olur. Kendi psikolojin için söylüyorum bunu. Eşine güzelce diyebilirsin tabi ama bunun için kendini baya bi mutsuz etmene gerek yok yani.
11 Yorumla
Soran+1 yılKüçük şeylerden kocam mutlu olsun bu hediye değil bu onun zorunluluğu
+1 yılYaaa ehliyeti yeni almışsın, deneyim yok bişey yok, herkes binecek eşşek bulamazken kia nın jipini almışsın halrn bi tantanalar, o adam iyisini biner iş adamı çünkü, sen kısıt gününe çaya gidip arkadaş çatlatma derdindesin bacı, baban eleştiriyorsa kalanını o tamamlasında iyisini bin o zaman. Uzaktan cak caklamasın öyle, götür o zaman elini cebine de. Nr günlere kaldık yaaa insanlar neyin üstüne tartışıyo. Millet simit fiyatını ekmeği çayı şekeri konuşurken. Töbe yaaa😁😁😁
14 Yorumla
Soran+1 yıl14 yaşımdan beri araba kullanıyorum
- +1 yıl
Bunu emniyete yaz istersen geçmiş her yıl için babana tonla ceza kitlesinler😂😂😂
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
O zaman yazma vuraya, yazıyorsan yırumlara katlanman gerek
+1 yılOlay şu aldığın arabayı beğenmiyor olabilirsin belki kocanın borcu var bunu sana yansıtmak istemiyor sonuçta her kadın gezmek alışveriş yapmak ister ki sana bunu yansıtmamaya çalışıp kendini zorlamadan verebileceği en iyi arabayı vermiştir ki ayrıca kadınlar arabayı pek iyi süremiyor genelleme yapmıyorum 1 2 istisna olabilir her şey 1 anlık dalgınlığa bakar altına milyon liralık aracı verse en ufak kaza olarak tampon kırılsa far kırılsa araca 15 20 bin tramel yazılacak ki bu en ufak kazada daha büyük tampon kaput ön taraf komple gitse ağır hasara giriyor bide olaya bu yönden bak
12 Yorumla
Soran+1 yılBen bilirim değil mi borcu olsa. Allah aşkına sinir etmeyin
- +1 yıl
Peki
+1 yılİnsanlar kendilerine değer katmak yerine, giydikleri markayla, bindikleri arabayla, taktıkları saat, gözlük ve mücevherle değerli hissetmeye çalışıyorlar. Ne kadar sığ düşünceler. Babanız da sizi gaza getirmis. Araba eğer güvenilir ise, diğer herşeyi teferruattir. Markasına takılmayın. Eşinizin hediye alması güzel , birde kendi çalışıp almaya çalıştıginizda Tofaş bile size çok değerli gelir emin olun.
04 Yorumla
Soran+1 yılHediye almadı bana araba verdi hani ben çocukları okula götürüyorım evin işlerini hallediyorum oğlumun hatsane işini hallediyorum ya bunları araba olmafan halledemem ya. Ha ikincisi kendisi en iyisini alacak bana kötü
- +1 yıl
Sizli bizli bir evlilik olmuş. Eşinizin kendi menfaatini , kendi prestijini, kendi konforunu düşündugunuzu söylüyorsunuz yani. Biz de hep en iyisini isteriz, kimin ihtiyaci varsa. Sen be
Yorumum sizi sinirlendirmis galiba. Siz soru sordunuz, bende fikrimi söyledim.
Soran+1 yılBeni burdakiler sinirlendirdi üzerime çok geldiler kocam o benim beğenmedim demek en büyük hakkım
- +1 yıl
Kocanizla ilişkiniz bizi ilgilendirmez, herkese açık bir mecrada, fikrimizi sormadıkca.. Demek ki bizlerin düşüncesine ihtiyacınız Vardi ki, sordunuz. Sizi "ne kadar da haklısınız, çok ayıp etmiş eşiniz"diye desteklemedigimiz icin üzgünüm.
+1 yılBenim ne bir jip ne de başka araba alacak durumum olmadığı için görüş yazmam zor. Hele ki bir ailede 2 arabası olana...
Ama yine de kendisi daha lüksünü kulkanırken kötüsünü eşine layık görmesi hoş değil. Benim eşimin akıllı telefonu benimkinden daha ileri bir model.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah nasip etsin
- +1 yıl
Amin... Allah razı olsun...
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEhliyetini yeni almışsan 0 araba almak hata.
Vuracaksın çarpacaksın yazık günah.
Ayrıca adam bu işi yapıyor. İyi bir arabaya bilmezse kaileye almazlar onu.
Sen oraya buraya gideceksin hava atacaksın diye adam sana neden milyonluk araba versin ki.
Vermiş işte bayanlara uygun bir araç. Kullan.08 Yorumla
Soran+1 yılBen 14 yaşımdan beri araç kullanıyorum. Ben hava atmıyorum. Madem öyle kedinisi de mütevazi bir araca binsin
- +1 yıl
Mütevazi araca binmemesinin sebebini yazmıştım aslında.
Tamam usta şoför olabilirsin.
Soran+1 yılBinicek ya o düşürecek o modeli ya ben çıkıcam eşitiz
- +1 yıl
İnatlaşırsan bir tane metal yığını için eşini kırmış ve huzurunu kaçırmış olacaksın.
Buna neden ihtiyaç duyuyorsun?
Soran+1 yılO kendisine lüks bana adi şey alamaz. Tamamı. Bir rest çekerim mesleğime geri dönerim o pişman olur
- +1 yıl
İyide bahsettiğin araba adi bir araba değil ki.
- +1 yıl
Eşitseniz sen ona araba al o sana değil tek işin doğurganlık olup instada bekarlıktan kalma arkadaşlarına hava atmak. Allah senin gibisini dusmanıma nasip etmesin
Soran+1 yıl@Duygusalmrt öyle. Bir niyetim yok. Ben eşimin bana değer vermemesine katıldım param olsa ben ona herşeyi alırım nişanlıyken bile biriktirip marka saat alırdım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKocan sana araba vermek zorunda değil baban kendi kızına daha iyisini alsın o zaman ya da kendin çalış kendi paranla daha iyisini al kocayı sana bakmak herseyin en iyisini vermek zorunda olarak görmen çok çirkin herşeyden önce.
22 Yorumla
Soran+1 yıl1.) Kocam bana bakmak zorunda neden? Bu en büyük temeli anayasaya ve din kocam dinen ve yasaya göre bana bakmak zorunda ve onun mallarnın yarısı benim ha ikinci bana bakmak zorunda olması benim çalışmamı o istemiyor bal gibi de bakacak evine karıaına. Babam bana alır ama kocam utanır diye korkuyoeum.
- +1 yıl
Tamam
Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. ne problemleriniz varmis.. allah baska dert veremesin, hem belese araban oldu, hemde markasindan sikayatci oluyorsun
Bu sitede isyan edecegine, git calis kendi paranla daha iyisi al o zaman, ekmek elden su gölden, hala memnun degil
24 Yorumla
Soran+1 yılBeleşe mi? Ulan onun olan her şey benim. İstesem mal talebinde bulunur malların yarısını alırım. Ha kusura bakma benim ikipçuğum var onlara bakıyorum çalışmwm
Soran+1 yılNeden etmiyim anlamadım istesem diyorum galerisinin yarısını alırım mal talebinde bulunup fkdkdkeı daha şikayet etmem lazım fkekdjr
Daha usta olana kadar bununla idare edebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeylerin muhabbetini yapmak çok ayıp geliyor bana.
43 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi babam böyle düşünüyor olabilir bu onun fikri.
- +1 yıl
Daha iyisini kendi alsın baban o zaman kuzum.
Soran+1 yılAlırda kocam utanır. Yani çok eksik şeyini teklif etti.
+1 yılUmarım sahte fake konudur ki bence sahte. O adam sana hiçbir araba vermek zorunda dahi değil. Ben olsam seni kapının önüne koyardım o cümleyi sen kurmaya başladığın ilk anda!
05 Yorumla
Soran+1 yılAnayasaya göre onun mallarının yarısı benim bırak arabayı istesem. Malların yarısı ı alırım galerinin yarısının alırım. Sen kimsin.
- +1 yıl
Anayasaya göre öyle bir hakkın yok. Varsa da anayasa yanlış yazılmış. Erkek karşıtı uygulamalar o zaman. Kaldırılmalı bunlar. Sen kendimi ne zannediyorsun. Erkekleri ne yerine koyuyorsun. Git kendin çalış. Erkeklerin emeğine, alın terine göz dikmen iğrenç. Hiç hoşuma gitmedi yazdıkların. Açık açık erkeklere düşmanlık yapıyorsun. Biraz iyi kalpli biri ol. Erkekleri kullanmayı bırak. O adamda biraz akıl varsa umarım seni bırakıp terk eder. Ama bence bu konu fake. İnanmıyorum.
- +1 yıl
Adalet mezunu olsan ne yazar. Hukuk okumuş olsan ne yazar. Kanunları insanlar yazıyor. Bir sürü erkek düşmanı feminist hukukçu var. Senin kocana verdiğin hiçbir şey yok. O sana kendi isteği ile araba verebilir. Ama senin bunu zorunluluk addetmen saçma ve erkek düşmanı bir hareket.
- +1 yıl
Ya sen ne kadar çok konuşuyorsun ya. Kapa çeneni cahil!!! İşimi gücümü bırakıp senin saçmalıklarınla mı uğraşıcam.
- +1 yıl
Ben benim sen kimsin allahın değersiz boş yaratığı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen önce iyi bir şöfür, iyi bir sürücü ol. Sonrasında sana istediğini alır. Dur bakalım daha kaç kez kaza yapacaksın? Önce bir yol tecrübesi kazan. Onu hiç düşündün mü?
05 Yorumla
Soran+1 yıl14 yaşımdan beri araba sürüyorum.
- +1 yıl
Kia gösterişli araba aslında. Senin ki kaç model?
Soran+1 yılSıfır dedi. Bilmiyorum yani binmedim sinirden
- +1 yıl
Ben modellerine baktığımda bayağı gösterişli bir jeep. Sıfır ise umarım seversin.
- +1 yıl
Hayırlısı olsun gönlünü yapmış en iyisi olmuş ☺️
Nasıl sana kendininkinden ucuz araç alır bak bak, Boşanmayla tehdit et de görsün gününü...
10 Yorumlaaraba bulduğuna dua edeceğine ucuz araba diyorsun :D KİA diye küçümsediğin araba bile 800-900 bin en az
11 Yorumla
Soran+1 yılAraba bulmak kolay kocam galerici ama bir boka yaramaz
+1 yılKıyas yapman ve bunu düşünmen kötü olmuş. Sonuçta her 2 arabada gittiğin yere götürüyor seni. Baban yanlış düşünüyor bence ona uymamalısın. Evinde kocan ile huzurlu isen sorun yok. Toplumumuzda bu itibar ve gösteriş sorunu çok kötü bir durum.
03 Yorumla
Soran+1 yılKocam kendşne iyisini bana kötüsünü layık gördüyse bitri
- +1 yıl
Kötü dediğin 1989 model kartal mı
Soran+1 yılOnun kinden kötüyse bitti. karın yarım kendine herşeyin iyisini sana kötüsünü verir
Mis gibi araba bence kia jeep eşine toros araba bile almaz sana gzl arava alıyo burın kıvırıyosun günümüz pahalı hersey o anda sana onu almadı cok iyi bence
00 Yorumla
+1 yılBi tabir var özellikle erkekler bilir
xm bulmuş tüysüzü ü arıyor
diye. Seninki de o hesap resmen02 Yorumla
Soran+1 yılOldu kendine iyi alıcaks bana kötü niye p erkek diye mi
- +1 yıl
Hayır erkek diye değil. Senin sürüş tecrübene güvenmiyodur belki
Şu varki arabayı beğenmiyor olabilirsin ama birde gerçek var ehliyetini yeni almışsın ve tecrübe kazanmak için beklentilerin kadar iyi bir araba olması bence gereksiz önce tecrübe kazanılmalı...
00 YorumlaBiz unoya biniyoruz ne olmuş bir yere vurursam parçası ucuz diye 😀😀hiç sesimiz cikiyormu
32 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılabla sen zenginsen kendine satin al eşin sana araba almak zorundami böyle yaparsan kacirirsin kocani benden demesi yasin kac senin olgun ol sirayla olur hersey
13 Yorumla
Soran+1 yılZorunda anayasaua göre onun mallarının yarısı benim mal talebinde bulunup alırım iagesem ayrıca o benim çalışmamı istemiyor zaten
Cevap sahibi+1 yılsenden önce o işi yapiyosa onun evlilik sonrasi alinan seyler ortak azcik utanman olsun burada aglicagina caliş
Soran+1 yılYoo çoğu araba benden sonra alındı. Hatta üç tanesi benim üstüme 26 yaş altına bir indirim mi ne varmış.. büyük harfle mi yazayım benim kocam çalışmamı istemiyor benim karımın yorulmasını istemiyorum çoçuklarımız var diyor ne utanucam kocam
+1 yılİlk araban çarpışan oto olacak zaten yazık tecrübe kazanana kadar iyisine ne gerek var demiştir haklıdır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBelki hani bi ilk şeylerini at diye onu vermiştir diycektim neyseki düzelmişsiniz bide evet kırıcıydı söyleme biçimi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKendin çalışıp kazanarak almadığın için beğenmemen çok normal, haklısın
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi kendim kazanmak zorunda değilim çalışmak zorunda değilim ben evde gayet de çocuklarıma iyi bakıyorum bitti
+1 yılHaksızsın tabiki millet eve zor ekmek götürüyor seninki sana araba almış sızlanıyorsun çalış adama destek ol hakket ferraride alır öyle adam
00 Yorumla
+1 yılLütfen daha gerçekçi ve yardım bekleyen soruların bildirimleri gelsin, üstelik halinize şükür edin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz size araba vermiş biraz şımarık lık gibi oluyor kullanın zamanı gelince yenisini alırsınız idare edin Porsche vericek hali yoktu
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam hayırlı olsun yeni aracın
+1 yılKasap et derdinde koyun can derdinde dedikleri bu olsa gerek
06 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
adamın lafını yanlış anlamışsın soruyu soran bacım sana laf sokuyor
- +1 yıl
@patienceforeverr 🤫🤫🤫😂😂
- +1 yıl
Soran+1 yıl@dmkdkdl ya senin maddi durumun ona yetiyo bizimki buna
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKia ucuz araba doğru belki kaza yapacağını düşünerek üzerinde pişmeni istemiştir
06 Yorumla
Soran+1 yılİy sürücüyğm
- +1 yıl
Ehliyeti ne zaman aldiniz
Soran+1 yılEhliyetim yeni ama 14 yaşından beri araba kullanıyorum
- +1 yıl
Güvenemiyor demek ki
Soran+1 yılAlakası yok güvenmese ikinci el verir elime sıfır araba verdi
- +1 yıl
Haklısın haklısın
+1 yılBencede Kia jeep olmamis enisteyi kiniyoruz!
#ironiicerir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin araba kesin metresindedir. emin ol buna bu kadar geçimsiz araba para gibi dertler için küçülen insanlar bunu hakediyor. yazık sana
11 Yorumla
Soran+1 yılMetresim anan heralde 😅 iyi s. Küyor mı kocam. Sanırım eşin senden bir kaç istekte bulunca hemen bir erkek tutup hak etti dersin or.. kıskanç evde kaldın demi kudur
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. acemiliğini at diye vermiştir bence iyi bir karar almış.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılBence ona bir şekilde haddini bildirmelisin. seni böyle küçük görmesi kabul edilemez bir şey.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapmalısın çalışıp ekonomik özgürlüğünü eline almalısın. O zaman istediğin arabaya binersin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılKendini geliştir bence daha iyisini bile verecektir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. O kiayi bana ver, sana doğru düzgün bir araba alsın o kıymet bilmez çakal
00 Yorumla
+1 yılAcemi olduğun için bir yerlere sürtebilirsin vurabilirsin hasarı azaltmak için öyle bir şey yapmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. ne dertler var be. bende derdimi dert sanıyordum. ayıp etmiş kocan sana
00 Yorumla
+1 yılyazık valla biz olsak karımıza daha pahalısını alırız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Düşük profilli görünmek iyidir, mafya hesaplaşmasına gitme
00 Yorumla
+1 yılAyıp etmiş eşinse en iyisine layık durumun müsaitse tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKan emici olarak gelmiş eve avrat olarak değil de
15 Yorumla
Soran+1 yılKan emici olsam parsı olmadığu halde isterim parası var
Cevap sahibi+1 yılparası olmayan birinin kanını ememezsiniz. adamın zengin olduğunu bilip evlenmişsiniz. şimdide adamın kanını emiyorsunuz. neymiş mal paylaşımı yaptırırmış. bu kan emicilik değil de ney.
Soran+1 yılLan a kodumun iftiriacj şerefsizi biz evlendiğimizfe onun bu kadar malı mülkü gokru yalan şerefsiz.
Cevap sahibi+1 yılevde yan gelip yatıp kıçını büyüterek mi yardım ettin de adam mal sahibi oldu. bi git kan emici kadın. kadınların bir çoğu senin gibi zaten. koca malı yemeye geliyor. kendi bi b0kun sahibi olamamış başkasının malına çökecek işte.
Soran+1 yılUlan or. öoçuğu ben iki evlat bakıyorum hemde erkek. Sen erkek olsan bu ssaattw işte olursun ha çoğu zamanda onun işçi belgelerini leptıp işlerini ben hallediyorum. A kodumun çocuğu dine göre helal koca parası sana ne girdi a klduöum anan kimin parasını yedi
burada yanlış bir durum yok napsın yeni ehliyet almışsın eline sıfır araba versin güzelce sende cak duvara mı? 😃 önce bi bunu kullan illaki eline sıfırı da verir ne görgüsüz insanlar var Allah’ım:)
115 Yorumla
Soran+1 yılSıfır zaten araba. Ben 14 yaşımdan beri araba kullanıyorum
Soran+1 yılNapalım anlmadım? Evet üzülmüyorum p insanlara ama kocamın parası varken bana kötü araba vermesi bunla alakalı değil srnin dediğin gibi olsa kendine de düşük araba alsın
Soran+1 yılYa o da binmesini diyorum lükse o zaman bu nasıl bir şeu ya. !
Soran+1 yılYok onun olmuyor işte. Anayasaua göre yarısı benim oranın mesala. Mal telebinde bulunup alırım istesem. Ben bir erkekten ibaret değil. O benim kocam. Ben ona o bana bakıyor. Bende ona emek veriyorum istediğimi alıcak bana eminol
Soran+1 yılBenim banamın daha fazla parası vardı. İfitra atacak kadat namusun yok. Benden evlendikten sonra galerisi büyüdü. Benden önce birisi ile küçük bir dükkanı vardı. Erkek savunmak işiniz burada bir kadın kendisine iyi kocasına kötü bir şey tapsa linç edersiniz yazık.
Soran+1 yılEvde kaldın demi sen seni tek bir erkek kadın diye evine almıyor demi bırak kocan olsa sana araba vermeyi. Sana bit vermez diye kısskandın demi babanın yanında sığıntı yaşayan bir kız kurususun demi ağla :) bak kim hakkını veriyor öğren
- +1 yıl
Çok şükür her şeyim var burada sana oturup sayacak kadar görgusuz degilim ben ve benim yaşım daha 20 :) senin aksıne bu yaşta senden fazlasıyla olgunum eminim ki benden buyuksun yaşca ama beyin olarak fazlasıyla küçüksun hatta çok zenginsin ya bi beyin doktoruna gitte baksın bakalım cidden orada bir beynın var mı 😀
Soran+1 yılKudur 😘
Soran+1 yılAğla djdkd
+1 yılhersey parami? sacmalamayin maddi durumu o an ona yetmis olabilir hem oyle cokda kotu bir araba da deyil ilerde daha iyisini alirsiniz belki nasip kismet ama cok ta tepki vermemen gerekirdi bence
03 Yorumla
Soran+1 yılBen kocamun maddi durumunu bilmiyor mıyım?
- +1 yıl
belkide biriktirmek istiyordur bi konusmani oneririm
Soran+1 yılBen biliyorum. Ben hesaplarını biliyorum çok zengin o çok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban ehliyetini bile aldırmamış bir şey demeye hiç Hakkı yok bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBen almadım 14 yaşından beri sürdürüyor. Babam ama ben almadım şimdi de almıyordum kocam zorladı
+1 yılDurumu varsa ve boyle yapiyosa yaptigi sey hos degil haklisin ama durumu yoksa idare etmelisin bence
10 Yorumla
+1 yılAbartmayın bişeyi de ya bininde üstünden mi atıyo senı bu. Bin işte daha ne istiyosun ya da git para kazan kendın al
01 Yorumla
Soran+1 yılAlmak zorundadır değioim anayasaya göre onun mallarının yarısı da benim çalışmak zorunda değil kadın anayasaya göre mal talebinde bulunur yarısınu alırım herşeyin istersem aytıca o zaten benim çalışmamı istemiyor
+1 yılEhliyetini yeni almışsın arabaya trafiğe alış gibisnden başlangıç yapmıştır ben olsam i20 clio gibi alırdım
01 Yorumla
Soran+1 yıl14 yaşından beri araba kullanıyorum
+1 yılBen iyinpara alan bir memurum ben bile araba alamam Şu an yani kisacasi araba almasi. bile buyuk bisey bu zamanda araba veya ev almak imkansiz
03 Yorumla
Soran+1 yılParası var
- +1 yıl
Nadir işte artikncok nadir
- +1 yıl
Ben bile bulsam. öyle erkek kacirmam
+1 yılsizin kocanızın ekonomik hayatına ne katkısı varki araba beğenmiyorsun pardonda altın kaplamamı
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var altın kaplamayla benim kocamın hayatını çok katkım var iki tane oğlan var 2 tane oğlumuz var ben bakıyorum onlara okuluydu hastanesi ödeviydi evde yaptıklarıyla dışarıda yaptıkları yedi kim bakıyor ben çalışayım gelsin o ikisi bu canavarlara baksın ayrıca benim zaten çalışmamı istemeyen o normalde benim dip domalı mesleğim var
- +1 yıl
Bunlar zaten senim görevin yapacaksın ekonomik be katkın var çocuk bakcak yemek yapcak kadını her yerde bulursun yapcaksınız tabi göreviniz
Soran+1 yılSen cahil misin neyi benim görevim ya çocuk mu bakmak benim görevim anayasaya göre de dine göre de çocukları hem annesi Hem babası bakmak zorunda sen kimsin de buna benim görevimi yapıyorsun ikimizin bakmak zorundayız böyle para kazanan erkek de her yerde var bu arada bilgin olsun hele benim etrafımda çok erkek para getirmeyi bilecek tamam mı bunu ödül gösteremezsin çık git şimdi
- +1 yıl
Ozaman o erkeklere gideceksin zaten dinin imanın para adamlada parası için evlenmişsin evet çocuklarada söylenmeden bakcaksınız yemekte yapcaksınız etrafında çok erkek varmışya o erkekler seni kadın cinayetine kurban götürüp edebiyat yaptırmasın dikkat et galericiler tehlikelidir
Soran+1 yılAdamla parası için mi evlenmiş Ulan canımsın adam benimle evlenirken malı mülkü yoktu ki sonradan malı mülkü oldu İlk 2 yıl biz normal geçinen bir aileydik kafanda ne kuruyorsun be ayrıca benim kocam senin gibi cahil şerefsiz mi ya bir kadına el kaldıracak kadar korkak mı senin gibi erkeklere gücü yetmeyip ayrıca ben etrafımda erkek varmış derken erkeklerle muhabbetim varmış anlamında demedim Hani bizim çevre var ya hani babamın ortaklarının çevresi hani orada sürekli zenginler var demek istedim kafanda kurup kurup durma hiçbir şekilde de çocuklara ondan farklı bakmak zorunda değilim onunla eşit bakmak zorundayım aslında ama onun yerine de ben bakıyorum
Adam sana elinden gelen bir jest yapmış Modeli düşük yüksek önemli değil bence ayağını yerden kesmesi yeterli bence.
00 YorumlaSana araba almış hemde 0 daha ne istiyorsun. Ondan beklemek yerine kendin kazanıp al.
01 Yorumla
Soran+1 yılZorunds değilim ben çalışmak anayasaya göre kadın çalışmak zorunda değil hatta onun mallarının yarısı da bana ait. Anayasaua yöre
Acemiliğini atmak için olabilir daha sonrasında sürpriz yapabilir sana
10 YorumlaBoşa gitsin kız aaaa seni layık gördüğü şeye bak sen tirlara layıksın hiç olmamış böyle
10 YorumlaKocana acıdım hanım efendi, babanın yorum yapması da ayrı sinir bozucu zaten.
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat