Evlenme teklifi yapacağım, tektaş yüzük alacağım şu an için fiyatı uygun olan bu yüzük zirkon taş , 0,50 karat , 8 ayar ve 1.01 gram geliyor. Fiyatı 1500TL sizce nasıl? Ve ya kuyumcudan mı almalıyım

Evlenme teklifi yapacağım, tektaş yüzük alacağım şu an için fiyatı uygun olan bu yüzük zirkon taş , 0,50 karat , 8 ayar ve 1.01 gram geliyor. Fiyatı 1500TL sizce nasıl? Ve ya kuyumcudan mı almalıyım

Kesinlikle kuyumcudan al basit olmasin ve olur ki parmağina uymaz ya da beğenmez filan değişmesi kolay olsun rezil olma yani ayrica da kaliteli olsun hem kuyumcular daha iyi yönlendirir kadinlarin çoğunlukla beğendiği modelleri gösterir risk de almamiş olursun
Benim sevgilim de çok pahalı ne gerek var ben o parayla sana daha başka şeyler yaparım faydalı şeylerde kullanırız diyor 🥲 her kızın hoşuna giden bir şeydir yüzük yani. Bu arada hepsi çok güzelmiş🥲
Cevap
2Cevap
Merhaba, bana altınbaş güzel geldi yani onu alabilirsiniz, tavsiye ederim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Zirkon mu? Evlenme teklif edeceksen en azından gerçek pırlanta olsun taşı küçük olsa da...
Beyaz altın diye bişi mi varmış be, ilk defa gördüm vala
Pırlanta al bune böyle çok basit
Daha önce pırlanta alıp özel olan evlenme teklifi için bunu alman saçma
Bana hepsi aynı geliyor 🙄
Ayrilmisti senden neden yuzuk aldigini anlamadim
alma yüzük olmadan da evlilik olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?