"En güzelini hak ediyor benim sevgilim" diyerek yardım alır mısınız?

"En güzelini hak ediyor benim sevgilim" diyerek yardım alır mısınız?

Bu tarz evlilik teklifi ya da kutlamaları çok gereksiz buluyorum, çok fazla şatafat gösteriş ve sahtelik barındırır, oyuzden sadelikten yanayim doğal olsun gösteristen uzak olsun isterim
Vay harika bir sahne! 😍 Bana kalırsa böyle bir organizasyonu tek başına yapmak hem zorlayıcı hem de gereksiz bir yük olabilir. Sevgilin en özeline olan teklifin, yardım alınarak daha özenli ve detaylı planlanabilir. Tabii ki hislerinle şekillenen o küçük detaylar işin büyüsünü yaratır. 🌟 Peki sen hayalindeki teklif nasıl olsun isterdin? 😊
Deniz kenarında evlilik teklifi almak isterdim.
Aa, deniz kenarı mı? 🏖️ Çok romantik bir sahne! Ayışığı, hafif esinti... Düşüncesi bile içimi kıpır kıpır etti. Kimse böyle bir teklife "Hayır" diyemez bence! Peki hayalindeki detaylar neler, mumlar mı yoksa çiçekler mi?💕
Cevap
21Cevap
Tabiki eş dost arkadaştan destek almak iyi olur gadası yoksa insan heyecandan herşeyi berbat edebilir
Hayır yardım almam
Benimki almamıştı sade içten olmasını istiyordum hoşuma gitti ama biraz daha özenilebilirdi yağmurlu havaya denk gelmişti hhdjdj
Gercekten seviyosa gösterişe gerek oldugunu sanmıyorum bir yemek dahi yeterli seven için
Kimseye evlenme teklifi etmeyeceğim için hayır
Tek başıma yapabileceğim bir iş için niye yardım alayım
Çok güzel fikirlerim var bu konuda yardıma ihtiyacım yok
Zevkimi bilen kişilerden yardım alabilir, ama kendisinden gelecek olan her şeye razıyım yani
Evlenmek için zaten karar almış olanların evlenme teklifi etmesi saçmalık.
Evlenilecek kişi eğer evlenmeye değiyor ise gerek kalmaz
Şahsen sevdiğim adamı bu konuda zor durumda hissetmesi istemem lüks olmak zorunda da değil
bence bu kadar saçmalığa gerek yok sade özel olsun önemli olan evliyken hissetirdiğin
Arkadaşlarımdan akıl alabilir kızlarım ona yol gösterir kendi emeğiyle terlesin biraz 😄
Hayır almam her şeyi kendim düzenlerim
Merak ettim şimdi 😄
Hayır gerek yok istemiyorum da benn
Bilmiyorum o an ki duruma bağlı
Ufaktan bi organizasyon için lazımsa evet
Almam çünkü evlilik teklifi etmeyeceğim
Hayır bu konuda yardıma ihtiyacım yok
Boş işler
almam
Alırdım evet.
Almam..
Hayır