Aşk İlişkileri 2 ay İnstagram'dan sevgili yapılır mı? Nnncntttt Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 2 aydır konuşuyorum yakında buluşacağız ama buluşmadan özel konular hakkında konuştuk bu ne kadar doğru sizce? İnstagram'dan sevgili yapılır mı? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Strong_Warrior Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı. Doğru yapmışsınız. Hiç konuşmasaydınız sonunda arkadaş olurdunuz. Şunu asla unutma, cinsellikle başlamayan bir flört asla sevgilikle sonuçlanmaz. Ancak arkadaşlık çıkar ordan. 0 0 Yorumla
Cremédeolé Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 2 ay özel konular hakkında konuştuk derken, karşılıklı rahatladınız mı yoksa soru alışverişi gibi miydi? 0 5 Yorumla Nnncntttt 2 ay Evet karşılıklı rahatlama ama normal konular da konuştuk Yorumla Cremédeolé 2 ay şimdi buluştuğunuzda cinsel bir beklenti ile mi buluşacaksınız? bunu ister miydin? çünkü o yabancılığı atmışsınız üzerinizden Yorumla Nnncntttt 2 ay Yok normal tanışma olacak şekilde. Yorumla Cremédeolé 2 ay ben pek öyle düşünmüyorum :) Yorumla Nnncntttt 2 ay Siz bilirsiniz tabii Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Biz burdan sevgili olduk yani neden olmasın? Yıl 1990 değil 2023 ve bunlar normal şeyler 0 1 Yorumla Nnncntttt 2 ay Haklısın Yorumla
01_Merkez Takip Et Xper 2 Yaş: 30 2 ay Bende bir erkek olarka instagramdan tanıştım 4 ay önce pazar günü buluşuyoruz nasıl olacak bilmiyorum 0 3 Yorumla Nnncntttt 2 ay Ben de pazar günü buluşacağım inşallah sizin de güzel geçer Yorumla 01_Merkez 2 ay Benim bulusacagim bayan benden 14 yaş büyük ben 30 O 44 ama çok alımlı sohbeti güzel her konuya girdik cinsellik dahil. Umarim memnun kalır sever beni Yorumla Nnncntttt Yeni 2 ay Hm anladım. İstediğiniz gibi geçer diyeyim 🙏🏻 Yorumla
Pronari3 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Çok doğru sonuna kadar devam 0 4 Yorumla Nnncntttt 2 ay Dalga geçme amaçlı mı dedin Yorumla Pronari3 2 ay Yoo. Güvenliğini sağladıktan sonra istediğin gibi yaşamalısın çekinme Yorumla Nnncntttt 2 ay Anladım teşekkür ederim 😊 Yorumla Pronari3 2 ay Rica ederim :) Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 90% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. İnce ele sık doku 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yapılır 1 0 Yorumla
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Samimi gelmiyor bana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Doğru yapmışsınız. Hiç konuşmasaydınız sonunda arkadaş olurdunuz. Şunu asla unutma, cinsellikle başlamayan bir flört asla sevgilikle sonuçlanmaz. Ancak arkadaşlık çıkar ordan.
özel konular hakkında konuştuk derken, karşılıklı rahatladınız mı yoksa soru alışverişi gibi miydi?
Evet karşılıklı rahatlama ama normal konular da konuştuk
şimdi buluştuğunuzda cinsel bir beklenti ile mi buluşacaksınız? bunu ister miydin? çünkü o yabancılığı atmışsınız üzerinizden
Yok normal tanışma olacak şekilde.
ben pek öyle düşünmüyorum :)
Siz bilirsiniz tabii
Biz burdan sevgili olduk yani neden olmasın? Yıl 1990 değil 2023 ve bunlar normal şeyler
Haklısın
Bende bir erkek olarka instagramdan tanıştım 4 ay önce pazar günü buluşuyoruz nasıl olacak bilmiyorum
Ben de pazar günü buluşacağım inşallah sizin de güzel geçer
Benim bulusacagim bayan benden 14 yaş büyük ben 30 O 44 ama çok alımlı sohbeti güzel her konuya girdik cinsellik dahil. Umarim memnun kalır sever beni
Hm anladım. İstediğiniz gibi geçer diyeyim 🙏🏻
Çok doğru sonuna kadar devam
Dalga geçme amaçlı mı dedin
Yoo. Güvenliğini sağladıktan sonra istediğin gibi yaşamalısın çekinme
Anladım teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
İnce ele sık doku
Yapılır
Samimi gelmiyor bana
önce omu yazdı nasıl tanıstınız