26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı, full kız olan yerde çalışıyorum, hayattan çok sıkılmış hissediyorum ev iş arasında hastanede çalışıyorum zaten yorucu yoğun biyer.
İnstagram mi açsam sizce ya? Pek de güven vermiyor ama
26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı, full kız olan yerde çalışıyorum, hayattan çok sıkılmış hissediyorum ev iş arasında hastanede çalışıyorum zaten yorucu yoğun biyer.
İnstagram mi açsam sizce ya? Pek de güven vermiyor ama
İnstagram kitlesi buranın kitlesinden daha iyidir aç tabi. Burada bir şey olmadı ise instagramda hiç olmaz bence. Yalnız merak ettim koskoca hastanede nasıl birileri ile tanışmadın bu güne kadar tuhaf cidden.
Ya çoğu arkadaşım da farklı yerden buldu zaten ben kapalı bi alanda ve sadece kız olan yerdeyim. Farklı birimler ile iletişim kurmuyorum anladın mı? Veysel yemekhane de kimse öyle yanina gelip tanışmıyo
Doğrudur o zaman kötüymüş. Ama eş dost vasıtası ile tanışmak daha iyi bence. Sosyal medya vasıtası işe tanışmak gerçekten büyük risk ve çoğu pişman oluyor sonra.
Ya ben bi devlet hastanesinde taseronjm şöyle düşündüm kendim gibi hastanede çalışan kişiler e beğendiğim kişilere istek atsam hani buluşur edersem en azından işi gücü yeri belli daha güven verir diye düşündüm ama tabi şans ilişki yapmak çevre ile olmuyor maalesef isyerimde benden küçük kızlar var onların arkadaşları çoluk combalak kimseyi begenmiyorum kolay kolay
Aynen çok mantıklı. Beğendiğin kişiye istek atabilirsin. Çünkü aynı ortamda bulunmuyormuşsunuz pek. İnstagram üzerinden tanışırsınız en azından. Ve sevgili olursanız da aynı yerde çakılmış olursunuz daha güzel olur. En yakın arkadaşım da hastanede çalışıyor. orada bir kız ondan hoşlanmıştı sonra araya başkalarını koyup arkadaşıma söylemişler. Sonra da sevgili oldular ve evlendiler. Maşallah gayet de mutlular. Darısı başına inşallah.
Ya hayatım çok sıkıcı ev iş kursa gidiyim diyorum spor istemiyorum zaten zayıfım sanat bakayım diyorum müzik resim e de ilgim yok isyerinde full kız var bazıları küçük benden sevdiğim bi kaç kişi var isyeri dışında öyle sık sık bukusmuyoruz herkesin hayatı var diğer kızlar dedikoducu annem e dedim insanlar instagram dan tanışıp istek atıyor vs o ne öyle basit dedi kısmetinde varsa yerin altında bile olsan gelir diyor. Ama kaç yaşına geldim bende sevilmek istiyorum milletin mutluluğunu mu izlicem hatta ik yanında bi çocuk vardı tek erkek çok karizmatik gelmişti gözüme evliymis mesela bu sefer yanlış insanlara platonik oluyorum. Birde instagram a foto atmak istemiyorum çünkü fake hesap açanlar oluyor ya güven vermiyor onun yerine profil koyarım olmazsa hikaye atarsam da istediğim kişiler görsün diye açarım
Aynen olabilir mantıklı. Ya da sen de beğendiğin biri olursa bir şekilde sorup soruşturursun hastanede. Annen haklı gibi ama bir de şöyle bir durum var bazen istediğini elde etmek için çabalamak gerekiyor sanırım.
Banada öyle geliyor , çevremde bi arkadaşım pub g diye oyun vardı ordan buldu evlendi mesela. Başka kız arkadaşım yabancı eş buldu almanca bile öğrendi evlendi çocuğu oldu kocasının maddi durumu iyi bide. Yani kaderimizi biz çiziyoruz bnce
Bence de. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Sen hastaneden bence çabala biraz.
Cevap
8Cevap
Şöyle birini düşün, 1.85 kumral maddi durumu çok iyi yakışıklı sayılan, bakımlı, işleri çok yoğun sürekli seyahat eden birisi var , bu kişi seni hayatına alsa istediğin imkanları maddi olarak sana sunsa belirli günler onunla buluşup hem duygusal hemde fiziksel bir şey yasarmiydin. İkimizde gizliyiz dürüst ol
Asıl buradan bulursun. İnsta neymiş pehh
Burdan bi kaç kişi ile konuştum ama ya başka şehir ya da boyları çok uzun
Şans tabi. Hemen olmuyor bazı şeyler. Neredensin sen?
Hastanede çalışan kızları gerçekten çözemedim.
Yapılır. İyi denemek lazım.
Sevgili mi arıyo sun ciddi mi arıyorsun
zor yapılır cogu belaltına iner
Yapılır gelsene
Nerelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?