Üstelik üşenmeden bu kadar uzun bunları yazmakta ayrı konu..
Bir kadını tavlamak için daha romantik ne olabilir dimi?

Üstelik üşenmeden bu kadar uzun bunları yazmakta ayrı konu..
Bir kadını tavlamak için daha romantik ne olabilir dimi?
Bu kadını tavlamak için romantik olmam hasta yatıyor yakınsa çorba götürürüm evde ve yalnızsa uzaksak yakın bir lokantadan çorba söylerim kelle paçasarımsaklı
Hasta kadını tavlamak mı önemli sağlığı için bir şey yapmak mı
Benden romantik olmaz sanırım aman olmayayım ya sevmiyorum
Çiçek yollamak daha romantik olur sanki:))
O ne öyle sarımsaklı çorba.
İyileşsin diye çiçek iyileştirmez çorbayı içsin çiçekte alırız ben annemden babamdan önce çorbayı öğrendim çiçeği saksıda başka bir gün de olur ama önce çorba
Bende şahsen hastalığımı bahane bulup geleyim çorba yapayım diyen erkeği çok itici buluyorum. Ha nışanlım olur ayrı ama başka türlü ne münasebetle..
E tabiki o oknud ahem fikriiz bu yakınlık yoksa lokantadan telefonla söyleme taraftarıyımdır
Nişanlım olsa telefonla mı söylerim giderim evde çorbayı kendim yaparım tabi o da ev müsaitse müsade ederse
Cevap daha romantik
Dimi 😀
Direk konu odaklı olmuş hiç kovırmaca yok 😀
Öyleyim ben 😀
Duygu pıtırcığı seni 😀
Hiç sorma ne olacak bu halim😊
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş 😀 bir bilinmez hep
😊😀
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ben odun da değilim kütüğüm sanırım 😂 romantizmin zırnığından anlamam çok sıkılırım bayar
Yaa hiç sorma bende romantiklikten önce bi şok yaşadım sonra ne diyon sen m.. k diyecektim manevra yaptım😀
Evett😀
Cevap
7Cevap
Oldukça romantiğim
Ben hiçbir türlü romantik olamıyorum. Sürekli mantığım devreye griyor kontrol edemiyorum. Sanırım hiç mutlu olamicim of
"Nasıl romantik olunur?" diye kitap yazmasını da biliriz ama hak eden biri olmalı.
Romantiklik çok çok azdır bende. Hiç beklemediği anda ortaya çıkar 3 gün etkisinden çıkamaz.
çok flörtözüm ama iş romantikliğe gidince yok fazla romantiklik boğuyor beni galiba
Soruyu okurken yoruldum😅
Bende 😀
Bende aynen öyleyim
Ben bir odunum mrt555
Ben aşırı romantik erkeklere gelemem
Nerden konusuyorsunuz
Çöl yüksek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?