üniversitede tanıştık sosyal medya üzerinden. buluştuk ettik çok iyi tatlı ve mantığıma da yatan biri aile yapısı olarak da bana uygun 1 Ay konuştuk bir şey hissetmiyorum diye bıraktım aradan 2 Ay geçti yine yazdım vs. şu an yine birlikteyiz ama içimden gelmiyor belki de kendimi çok kastigim için. Sorum mantığına yatan ve sana çok iyi olan bi erkeği zamanla sevebilirmisin olur mu?
1 ay
Birini zamanla sevebilir miyim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gerçekten seversen içinde o şüphe olmaz kendinde bir hata görüyor olabilirsin. Hissetmediğin için daha önce yaşadığın bir şeyin etkisinde kalmış olabilirsin bu yüzden yine kırılmak istemiyor veya kırmak istemiyor durumunda olabilirsin. Gerçekten sevdiğin o mu yoksa onu sevme düşüncesi mi? Önce bunu kendine sormalısın. Ya onu kötü ruh halini geçireceğini düşündüğün bir uğraş olarak görüyorsan? Ve bu yüzden kararsız tam olarak ne istediğini bilmiyor olabilirsin bu senin kendini bilmek istemen de yatıyor. Zaman göreceli bir kavram ve o sana tam bir yanıt veremiyorsa ki ona da kırmadan sormalısın ;birbirinizin vaktini sevmeye yorarak harcamamak (doğru insan var ise onunla güzel olacağını düşünüyorum ) ve belki de asıl sizi seven kişiyi görmeyi sağlamak için bunları yapmalısın açık ve dürüst olup konuşmalısın.
Birini zamanla tanıdıkça seçebilirsiniz.
İlk gördüğünüzde hoşlanmış olursunuz.
Zamanla sevgi - sadakat , evlendikten sonra saygı sevgi sadakat olur.
Tabi birazda beraber olduğunuz kişinin size karşı tavrı belirler.
Olmuyor ya oraşsanda sevemiyor insan karşıdaki insan üzlüyor böyel sevmek aşk önemli bence sevmiyorsan fazla uzatam karşıdaki taf üzlmesin
Aile yapısını da düşünüyorsan ileri dönük planların da var demektir.
Akıllı kız böyle olur. Günlük davranmaz.
Ben sizin aranızda bir sevgi oluştuğunu düşünüyorum anlattıklarına bakarsak
Karşılıklı saygıdan yola çıkarak bir sevgi duygusu oluşturulabilir👍🏻
Valla olmuyo yani ben hiç sevemedim öyle biri çıktı karşıma ama ona sevgim oluşmayınca yanında durduğum her an soğudum ondan bu bi çıkmazz
ben oyle asik oluyorum sadece gorunuse asik olunmaz
Fazla film izlemişsin aşk, hoşlantı işlerini geç devir mantık devri. İlerleyen zamanda bu sevgiye alışacak ve sende de bir şeyler oluşacak
Sevemezsin. Dost olarak seversin ama aşk öyle bişey değil. Romantik anlamda sevecek olsan 3 aysa severdin
Belli olmaz değişebilir tabi Bakış açın ama ben mesela ilkte çok bişey hissetmediğim birine karşı bişey hissedemiyorum
Yani karşı tarafa umut vermeden ya bitir ya da kabullen. Yazık çocuğa
Sevebilirsin kardeşim.
Bugün mübarek gün ve bol bol dua et
alışkanlık falan yaparsa, belki seversin
Tanıdıkça seversin
zorr
Elbette
Seversin
Neden 2 ay sonra yazdın
memik lerinden anlayabilirsin sevip sevmeyeceğini
tıpkı bir ceylann gibi