senin isminde çok güzelll valla ne diyim hep ismimin asena olmasını istedim ailem düzgün isim seç bari dedi eğer ilerde bir kızım olursa ismini asena koyucam bence seni isminle kaydetmesi daha iyi ismin bi aşkım kelimesşnden daha asil bence
İt herif böyleleri sevgili kızı hiç haketmiyor yalnızlık içinde sürünmeyi hakediyor bu nasıl Hadsizce çirkin hitap şeklidir biri ona dese hoşuna gider mi? Acaba canım benim üzme kendini değmez böylelerine kendisi erkek bile değil
Haklısınız. Hep ilgi güzel sözler bekliyordum ondan. Söylüyordum yüzüne karşı ama hep boşa çıktı. Adımla bile seslenmezdi. Mesaj atardı b*ok diye. Yüz yüze konuşurduk b*ok diye seslenirdi. Bir yerden sonra uzaklaştım ondan. Bitirdim
Ne kadar saygısız pislik ya bilsem onu o lafı yediririm bana umarım karşına seni gerçekten çok seven sana değer veren biri çıkar sen üzme o temiz güzel kalbini canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevgilim yok olsaydı sevgilim derdim
Eşim ile birbirimize ismimiz ile hitap ediyoruz.
İsmim ile kayıtlı olduğunu biliyorum öyle söylemişti bana
Aşkım ne ya... bana adımla hitap eder ya da aynı sekilde sahiplik ekiyle seslenir
Olmayan kişi bana nasıl hitap ediyor bende merak ediyorum 😄
Doğrudan 6 yıldır hayatında kimse yok yani sevgilim olduğunu da canım ya da aşkım derlerdi
Artik yok, ama önceden askim, ask, bide schatz diyordu (almanca askim demek) biribirimize hic isimle hitap etmiyorduk, yani gercekten hic bir zaman
Güzel şeyler söylüyor.
Vahşi erkekim, makineli tüfengim, kızıl elmam, son türkmen begim. Benim avrat ülkücüde
Bi sEVgilİm biLe yOK AnlıyOR mUsUn
Aynı benim de sevgilim yok
öyle işte :/
Ama şunu Söyleyim Maşallah Çok Güzel masum bi güzelliğin var 😊 ki kalbi çok temiz birine benziyor sun sen en iyilerini hakediyor sun
Sağol ama istemiyom sjsjs
Hannam diye kaydetti, olayı ise F1’de Sebastian Vettelin 3 yıldır birlikte olduğu eşinin ismi olması. Güzel bence :)
bi diyarbakırlı oldugu icin caneden baska bisey bilmez😂
Pov güzelim diye hahaha
Bebekamın diye hahaha
En güzel hitap cümlesi “yavrum” ve “güzelim” dir.
Sorunun bile barajı var.
Kendi ismimle kaydetmis 😑
senin isminde çok güzelll valla ne diyim hep ismimin asena olmasını istedim ailem düzgün isim seç bari dedi eğer ilerde bir kızım olursa ismini asena koyucam bence seni isminle kaydetmesi daha iyi ismin bi aşkım kelimesşnden daha asil bence
Yaa tesekkur ederim 🥰 ama sevgilim olaeak kaydetmesi bence daha guzel olabilir
Bu dediklerin bnde yok ama davudi bir sesle yavrum demesi beni eritir
Oooo 😊
Gülüm derdi
Canımın içi
aşkım diyo genelikle
Baby
bebişimm, şekerimm diye
Bitanem der
Öyle biri yok… :)
Sevgilim yok
Sevgilim yok
Benim yok maalesef
Hayatım, Bebişim diyor
Sağ olsun eski sevgilim b*ok derdi.
İt herif böyleleri sevgili kızı hiç haketmiyor yalnızlık içinde sürünmeyi hakediyor bu nasıl Hadsizce çirkin hitap şeklidir biri ona dese hoşuna gider mi? Acaba canım benim üzme kendini değmez böylelerine kendisi erkek bile değil
Haklısınız. Hep ilgi güzel sözler bekliyordum ondan. Söylüyordum yüzüne karşı ama hep boşa çıktı. Adımla bile seslenmezdi. Mesaj atardı b*ok diye. Yüz yüze konuşurduk b*ok diye seslenirdi. Bir yerden sonra uzaklaştım ondan. Bitirdim
Ne kadar saygısız pislik ya bilsem onu o lafı yediririm bana umarım karşına seni gerçekten çok seven sana değer veren biri çıkar sen üzme o temiz güzel kalbini canım
Bebişim diye kayıtlı
Klasik ama aşkım iyidir ya :)
Napıyorsun be g**tt derdi rahmetli 😂😂😂
Neden rahmetli oldu ki?
Eski sevgili oldugu için rahmetli dedim😄
Ölmedi sağ daha
Anladım 🤣 yalnız o dediği hitap hiç hoş değil insan canımın içi bitanem sevgilim aşkım der
bu yüzden eski zaten😂
mal der bana
Sefgilim yokk😥😥
hayatım
Yavrum, bebeğim
Civcivim
Yok ikiside
yaw he diye hitap eder
Go do şum diye hitap eder
İsim soyisim yazdım