Aşk İlişkileri Sevgilin karşı cinsten çok Arkadaşı? Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Olabilirmi yakın olsun iş yerinden olsun? Veya sarıla bilirmi? Sevgilin karşı cinsten çok Arkadaşı? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Hayır samimi olamaz. ama arkadaşı olabilir normal 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl arkadaşı olması başka dasarılmak nedir arkadaşben böyle şeylere gelemem 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olabilir ama sarılmak aşırı samimiyet hoşuma gitmez. 1 0 Yorumla
ojemsoyulduu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevgilim olursa ve arkadasi durduk yere sarılırsa ya artık sevgilim olmaz ya da sevgilimin arkadaşı 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Arkadaş herkeste olur da öyle sarılması falan sıkıntı çıkartır. Bana bile sarılan olsa etik olmaz 0 0 Yorumla
Onceuponatime2020 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Olamaz katil eder adamı 0 0 Yorumla
Aaslica Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Olabilir. Durup dururken sarılması hoş değil ama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır samimi olamaz. ama arkadaşı olabilir normal
arkadaşı olması başka da
sarılmak nedir arkadaş
ben böyle şeylere gelemem
Olabilir ama sarılmak aşırı samimiyet hoşuma gitmez.
Sevgilim olursa ve arkadasi durduk yere sarılırsa ya artık sevgilim olmaz ya da sevgilimin arkadaşı
Arkadaş herkeste olur da öyle sarılması falan sıkıntı çıkartır. Bana bile sarılan olsa etik olmaz
Olamaz katil eder adamı
Olabilir. Durup dururken sarılması hoş değil ama
ayten kızım nerden buluyorsun böyle soruları.
Olamaz, ne münasebet
Hayır.
Olamaz imkansız