Sevgilinizin karşı cinsten çok yakın arkadaşı olabilir mi? 💖

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilinizin karşı cinsten çok yakın arkadaşı olabilir mi? 💖

Samimiyet sınırlarını koruduğu sürece sıkıntı yok.
O sınır aşılırsa başıma neler geleceğini biliyorum çünkü.
Şu da var tabi.. Benden sonra yeni bir karşı cins arkadaşı olamaz. :) Oluyorsa da sevgilimde sıkıntı vardır.
Benden önce üniversitede iş yerinde tanıştığı arkadaşları olabilir, insanız sonuçta yani sosyalleşiyoruz. Benim de karşı cins arkadaşlarım var ama hepsiyle samimiyet sınırım çok keskindir.
Bir adım ötesine ne ben giderim ne de o gelebilir.
Sevgilinin karşı cinsten çok yakın bir arkadaşı olup olamayacağı, ilişkilere dair kişisel sınırların ve tercihlerin bir yansımasıdır. Bu konuda kesin kurallar koymak genellikle zor, çünkü her ilişki benzersizdir ve insanların duygusal bağlantıları farklıdır.
Ancak, bazı çiftler için, sevgilinin karşı cinsten çok yakın bir arkadaşı olabilir ve bu durum sağlıklı bir şekilde yönetilebilir. Bu durumu kabullenmek ve anlamak, güven, iletişim ve saygı temelinde bir ilişkinin gelişmesine katkıda bulunabilir.
Öncelikle, bu durumun sizin ve partnerinizin rahat hissettiği bir sınırlar çerçevesinde olduğundan emin olmak önemlidir. Açık ve dürüst iletişim, her iki tarafın duygusal ihtiyaçlarını paylaşmasına ve anlamasına yardımcı olabilir.
Ancak, bazı durumlarda bu tür bir yakınlık rahatsızlık yaratabilir. Eğer siz veya partneriniz bu konuda rahatsızlık hissediyorsa, duygusal sınırları gözden geçirmek ve birlikte hangi sınırların belirleneceğine karar vermek önemlidir.
Sonuç olarak, sevgilinin karşı cinsten çok yakın bir arkadaşı olabilir, ancak bu durumun sağlıklı bir şekilde yönetilmesi, açık iletişim, güven ve karşılıklı saygıya dayanır. Her çiftin bu konuda farklı bir yaklaşımı olabilir ve önemli olan, ilişkinin tarafları arasında bir anlayış ve uyum yakalamaktır.
İsterseniz linç edin ama evet diyen erkek etek giysin.
Hahaha ayy bu da olmadı ama sanki
Evet diyen kadın da boynuzlarını cilalasın.
Karşı cins arkadaşı mutlaka olacaktır ama aşırı samimiyet ve yakınlık kurmaları beni rahatsız eder. İzin vermem o kadarına
Cevap
51Cevap
İş arkadaşlığı dışında olmazsa sevinirim o da mesafeli olsun
Sevgilimin karşı cinsten yakını sadece benimdir..
Olduğu zaman ben yokum
Hayır samimi yakın arkadaşı olamaz ama normal arkadaşı olabilir
Sevgilim benden önce de vardı benden sonra da olacak. Sadece birini seviyorum diye hayatını kısıtlama veya kendime mahkum etme hakkım yok. Ben Sevgilimin tapusunu sahip değilim çünkü o bir mal değil ve satılık da değil.
Bazen kıskanç olmak veya aldatma olasılığı nedeniyle sert yorumlar okuyorum. Emin olun birinin sevgilisini aldatması için bunu istemesinden başka sebep yoktur. Eğer güvenmiyorsam da onun benim yanımda benim de onun yanında zaten işi yoktur.
Miyop, hipermetrop gibi mi?😃 Çok yakın, az yakın, sadece yakın arkadaş. Derece tanımlamaları da ilginç. Eylem menüsü de var mı, ortaklaşa yapmalarına izin vermeyeceğim eylemlerden örnekler vereyim bir kaç tane: Birlikte film izleyemezler, birlikte yemeğe çıkamazlar, birlikte sohbet edemezler ve çooo... k daha fazlası😃⭐
Zaten öyle bisey olsa sevgilisi o olur sen olamazsın 😂😂😂 bu ne biçim arkadaşlik
hayır asla böyle bir şey söz konusu olamaz
kişinin çok yakını sevgilisidir ondan daha yakını olamaz
sen benim özelimsin kankam dediğin erkeğin değil
onunla yanak yanağa foto çektiremezsin onunla sinemaya gidemezsin o elini senin omuzuna atamaz onun omzunda ağlayamaz ona dert anlatamazsın
eğer bunların hepsini onunla yapacaksan ben neden varım eşek başı mıyım ben
neden benimle sevgili oldun o zaman
Bir erkeğin hiçbir kadınla etkileşimde olmaması da büyük bir problem. Sınırların olunması dahilinde arkadaş olunması iki taraf içinde gerekli. Arkadaşlık yapılabilmesi için illa görüşülmesi mi gerekilir diye soracak olursanız, bence hayır. Toplu arkadaş gruplarının olması gerekir. Bunun haricinde hetero olan iki bireyin sık sık yalnız bir araya gelmesi, adı arkadaşlıkla süslenilen bir yalandır. İnce çizgileri var.
Arkadaşı olabilir yakın Çok yakın Olmaz
Gidip ondan Hoşlanırsa Aldatır sonra o çocukda onu aldatınca bana geri döner Bende kapımı onun suratına çarparım yanan o olur
Olamaz çünkü erkekler genelde arkadaşlığı korumakta çok zorlanıyorlar. Çekici bulmadıkları biriyle zaten arkadaş da olmuyorlar
Haklısın biraz bu konuda ama gerçekten arkadaşlıklar da vardır
Arkadaşlığın ve sevgililiğin arasında bir ince çizgi vardır bu çizgi aşılmadığı sürece herhangi bir sorun yoktur
O yakın arkadaşlar belli bir zaman sonra farklı niyetlere dönüyor çok iyi biliyorum erkekten kadına kadından erkeği dost arkadaş olmaz burada toplum bir türlü
Ne alaka
Ne alaka mı vallahi ben sana samimi olarak bir şey söyleyeyim mi bak ben burada öyle sahteden yorum yapmam Yok öyle olursa olmazsa böyle kibar kibar yorum yapmak neyse onu söylerim bir kadınla bir arkadaş dost olduğu zaman yakın arkadaş olduğu zaman aman bizi aramızda bir şey olmaz ama biz dostuz olaylarına giriyorlar yani o kız bakalım o adama desin ki gel seninle birlikte olalım desin o arada dostluk falan düşünüyor mu görürsün Bu benim için de geçerli samimi konuşmak gerekirse ateşle barut yan yana durmaz
arkadaşı olabilir ama çok yakın arkadaşı olamaz orası şüpheli
Asla olamaz kafasını koparırım hem o kızın hem sevgili dediğim şahsın
samimiyet sınırlarını bildikleri sürece evet
Onun en yakını ben değilsem onunla ne işim var ya da onun benimle ne işi var?
Sevgilimin her şeyi olurum onu her konuda tamamlarım
Yakın arkadaşı olabilir, çok yakın arkadaşı olamaz 😅
Yıllardır konuştuğu veya yakın olan "normal" bir arkadaşını sırf benim yüzümden bırakamaz sınırları olduğu takdirde istediği gibi görüşsün unutmayın gereksiz kıskançlık ilişkiyi bozar.
Olabilir ama ben onay verirsem yani çocuğu gözüm tutarsa
Nasıl onay verecek
İşte çocuğu gözüm tutarsa iyi bir karakterde olduğunu anlarsam tabi ki yakın arkadaşı olabilir ama eğer böyle kötü karakterli bir çocuksa arkadaş olmasını istemem
Çünkü benim en yakın arkadaşım bir kız ve sevgilisi var ama hiç bir zaman o kıza farklı şekilde bakmadım bu yüzdende arkadaşlığımız hiç bozulmadı sevgiliside ses çıkartmadı
Yok canım kardeş olarak görüyor yani öyle düşün
Kardeş olarak görüyorsa zaten sıkıntı olmaz
Anladım teşekkürler 😁
Ne sevgilim ne yakın karşı cins arkadaşı olabilir. Duble eksi yani
Piremses bebik 👸🏻🤍
Kesinlikle sevgili karşı cins ile yakın olmamak zoruna malûm şeytandır bir bakarsın seni bırakmış knk ile ilerliyor
Yoo yollarım ikisinide ne münasebet
Naptın kız kendine
Önceki koydukların senmiydin
Valla benziyor saçını öyle görünce yazıyım dedim 😂
Herhalde sen daha güzelsin tabi dmyi kapatınca aramıza mesafe girdi artık eximsin 😂
Aklından çıkmamışım ama kabul et unutamadın beni 😂 kız tekmeyi bastı bana çok oldu
şu an sana sarılıp uyumak istiyorum
Puahhajah
Konuşacaksınız özelde konuşun baylar bayanlar
Yok işim olmaz bu saatten sonra kendisi çok istiyor ben istemiyorum ama
Arkadaş kalınmıyor o yüzden en yakın arkadaşı da ben olurum sevgilisi de
benim tuttuğum o eli baskası tutarsa o eli kırarım :)
Karşı cinsten yakın arkadaş demek yani yedek erkek demek onu ayarlamaya çalışıyor
Olabilir tabi ama benim de onu biraz tanımam lazım
Olamaz ben olurum çok yakın arkadaşı
😂😂😂😂
Kıskanç
Olamaz. Erkek çevresi olan kızla işim olmaz
Karşı cinsten normal arkadaşı bile olamaz
Benim var evlendi kocası da kabul etti beni hiç kıskanmaz kankamdan hatta çoğunlukla 3 lü gezeriz
Genişlik seviyesi belli olur burada
O kadar geniş biri değilim
Yakın değil ama arkadaşı olabilir
Hayır..
Ben varken olamaz.
güzel kardeşim lüzum yok kusura bakmayın
Olamaz. Ben varım
Olursa benimde olur.. Hodrimeydan
Olamaz kiskanirim
Arkdaş ayağı popo ayağı, o karşı cinsten YAKIN arkadaşlar her zmann pusudadır
Olamaz, benim de erkek arkadaşım olamaz
Hayır efendim olamaz, ne münasebet!