Her kadın kayınvalide adayıdır, o yüzdendir belki de ahaha. Kınama yok, sorduklarını cevaplıyorum. Bu arada umarım hepimiz çok mükemmel hayırlı evlatlar yetiştiririz. İyi akşamlar 🤌🏻
@MertAltunkynk kibarda değilde zeki insanların konuşma biçimi var özgüvenli şekilde konuşurlar ya çoğu konudada bilgilidirler zeki sakin erkek veya kızlar daha çekici bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gider masadaki içeceğini kafasından aşağı dökerim
Sevgilisinin yanında uff ortalık karışacak vaziyet alın fkdjdj
Karışsın :D demirden korksak trene binmezdik
Belayım diyorum niye inanmıyorsunuz fkdkkd
Aynen :D sjjs
Gider güzelce onun sevgilisini uyarırım iki saattir beni kesiyor diye.
Karaktersiz biri olduğunu düşünürüm bakmam
Occc olduğunu düşünürüm, sonra gider sevgilisine söylerim.
Annesinin ne günahı vardı reis sevgilisininde çok umursayacağını sanmam. d
Onun gibi birini doğurmak işte. Başım ağrıyor diyebilirmiş o gün 😝 detayda sevgilisinin aptal birisi olduğunu belirtseymiişsinn keşkeee
Annesi nereden bilsin çocuğunun böyle olacağını :D Başka sefere artık 💆♂️
Ee yetiştirmesini bilseymiş o zaman 🤓
Nedir bu anne düşmanlığı be kadın :D adam kendini eğitemediyse kadın ne yapsın umarım senin güzel çocukların olur bu kadar kınadın :D
Her kadın kayınvalide adayıdır, o yüzdendir belki de ahaha. Kınama yok, sorduklarını cevaplıyorum. Bu arada umarım hepimiz çok mükemmel hayırlı evlatlar yetiştiririz. İyi akşamlar 🤌🏻
Bende senin gibi milletin bebelerini çok eleştirdim o yüzden çocuk düşünmüyorum dslkjds. Teşkürler :D
Kadınlar da bakıyor. Şimdi sadece erkeklere laf atmayın. Parmağım da yüzük varken otobüste kız beni ayartmaya çalıştı.
Bugun beni kesen yarın başkasını keser
Bu yaptıgı marifet mi yani
Demekki karakteri gibi duyguları da ucuz biri
İnsanlık hali der geçerim düşünmem kafama takmam...
Ben hiç etkilenmiyorum. Aşağılık ve şerefsiz olduğunu düşünüyorum karşımdaki erkeğin….
kesemez cunku ben bakmam baksada farketmem dolayisiyla durumdan haberdarda olmam :)
böyle bir şey olmuştu, umursamamıştım karakersizi, kız ama sevgilisini fark etmişti 🤣
Yaşanıyor böyle şeyler 💆♂️
kız fark etti ama ne yaptı bil? 🤣
Hiçbir şey yapmamıştır veya sana uyuz olmuştur
hiç birşekide sevgilisine kızmadı ve sevgilisinin ellerine yapışmıştı 😂😂😂
kıskançlıktan 🤣🤣
Kadın milleti şaşırtmaz :D
Umrumda olmaz seçimimi yapmışım varsayımsal olarak
Gıcık olurdum.
Tiksinirim ne bakıyorsun derdim heralde
Peki yalnızken seni kesse?
@MertAltunkynk idealimdeki gibi biriyse büyük ihtimalle hoşuma gider ama sevgilisi varsa ve böyle şeyler yapıyorsa erkek bildiğin kaşardır
Idealindeki erkek nasıldır?
@MertAltunkynk uzun boylu esmer ağır başlı olmalı ilk önce dış görünüşü göze çarpacağı için dış görünüşü idealimdekini yazdım
Peki üslubu nasıl olmalı?
@MertAltunkynk kibarda değilde zeki insanların konuşma biçimi var özgüvenli şekilde konuşurlar ya çoğu konudada bilgilidirler zeki sakin erkek veya kızlar daha çekici bence
Tam beni tarif ettin
@MertAltunkynk 😂
D. m at çabuk 😀
@MertAltunkynk arkadaş olalım daha iyi
Onun kalıbına tükürem
Zampara bir ş*refsiz olduğunu
Yollu derim
İyi düşünmem