Güncellemeler
+1 yıl
Not: Af dilediğiniz kişi sizi hep affetmis birisi. İkinci şans değil istediğiniz sayısı geçmiş bir şans. Defalarca size verilen şansları harcadınız. İkinci şans olarak düşünmeyin. Sizi her hatanızda affetmis biri olarak düşünün. Ancak bu sefer affetmiyor işte.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla güzel kardeşim 4 senelik bir ilişkim vardı her hatasına yeni bir şans verdim vs ama olmuyor inan affetse bile geri ayrilirsiniz yani ben şunu anlamiyorum zamanında sizlere yapmayın işte dikkat edin vs gibi uyarıları dikkate almazsınız istenilmediginiz zaman da gelir ağlarsınız neden yapıyorsunuz bunu?
Yalniz kardeşim ben affetmeyen taraftayim. Yani bende sne gibiym. Defalarca affettim beyfendi akkilanmadi. Şu sorduğun sorulari bende merak ediyorum. Neden sevene ihanet eder insan mesela.
Karaktersiz olduğu için cepte görmüştür elinin altında görmüştür yapmıştır ya seni suçlar gibi yazdım da o genel bir sitem kusura bakma
Affetme sal gitsin ben öyle yaptım ne onla ne kahriyla uğraşamam çünkü
Aynen öyle bende affetmedim zaten. Çok şaşırdı. Daha üç gün önce seni seviyorum affet diyordu affetmiyorm dedim üç gün sonra sevgilisi varmış deli gibi aşıkmış gibi storyler atiyor. Fotoğraf görmedim ama reels varya manita sayfalarından onları atıyor. canım saçma of bende yedim sanki.
Shshshshshshs i* gibi geri gelir de boş işlerle uğraşmış ya zor işin 😂😂😂😂
Yine gelir demi
Tahminimce evet
Eski sevgilisine gitti abi...
Oda onun karaktersizligi sıkma canını zamanla unutursun ya
Dert etme
üzülmeye yüzüm olur muydu bilmem, defalarca yapmışım sonuçta. onun yoluna gitmesi, benim kendi yoluma gitmem daha sağlıklı böyle bir durumda.
Peki ne hissederdi
Hissedersin*
karşı taraf benden kurtulduğuna sevinirdi diye düşünüyorum.
Karşı taraf kurtulduğuna sevinir tabi çünkü karşı taraf bugün eski sevgilisinin eskisine döndüğünü gördü beni cidden Allah kurtarmış
sukur et kurtulduguna, onune bak asko sana erkek mi yok 💅
Herkes ikinci bir şansı hakeder
Hayır bu iki üç değil. Çok fazla şans verdi. Ancak sonuncusu tercihti hata değildi. Ve o bunları biliyor bir şekilde öğrenmiş. Son şansınızı böyle kaybettiniz
Yani gerçekten kötü bir durum ama zorlamanın da bir anlamı yok
Eski sevgilisine gitti abi bugün gordm
O kaybetmiş oldu
Kaybetmiş kuyruk acısından ne yaptığını bilmiyor benim onu takipte olduğumu biliyor eski sevgilisinide takipte olduğumu biliyor köpek gibi pişmanım diyen biri için çok cesurca bir hamle kaybedecek bir şeyi kalmadı zaten beni kaybetti üç ay kaybettiğine emin olmayı beklemiş demekki eskisine gitmek için gitsin ben üzülmüyorum ben kurtulmuşum iğrenç biriymiş kıza yazık gerçekten kız çok Aptl
Gerçekten bunu hiç düşünme, elbet bir gün pişman olacaktır